אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,388 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
אני וכמה חבר'ה מחפשים לעשות איזה טיול טרקטרונים באזור חיפה , כמה שיותר קרוב... אם מישהו מכיר מקום אז שיעלה את הפרטים ואת המספר טלפון. בתודה רבה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת עומרי, -
http://www.extremedimensions.com/project_vehicles.asp דף פרוייקטים (לשיפורים לא לשחזורים)
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! גיוסי קרב וקרב.. וכבר משגעים אותי מהצבא יש לי פרופיל 97 וכידוע לכם רוצים לשבץ אותי קרבי, אני אינני מעוניין, אז הם הציעו לי להיות נהג.. הסוג של הנהג שמוביל תרופות/מזון וחיילים הקיצר, 99 אחוז מהחברים שלי ואנשים שכבר היו בצבא ויודעים מזה אמרו לי 'אל תתקרב!' שאלתי למה וזה.. אמרו שהם ישגעו אותך, לך לשם לך לשם וכמובן הרבה אחריות.. אין לי בעיה עם האחריות וזה, אבל אני מאמין שהם יודעים מה הם אומרים וכנראה שזה באמת יהיה קשה, משכורת צבאים שאמרו לי זה משהו כ 630 שקל קצת פחות מהחיילים הקרביים שהם680שקל אני חושב.. חשבתי אולי להיות נהג בוס , אמרו שזה גם לא משהו הוא יכול לבקש ממך כל מ…
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
- 1 תגובות
- 901 צפיות
אחד החזקים לדעתי אני מקווה שלא פורסם פה. תסתכלו עד הסוף: http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי! האם למישהו יש ניסיון בתכנות לסלולרי (למע' הפעלה SYMBIAN) על Java 2 Micro Edition - J2ME? אציין כי יש לי רקע בתכנות, כולל OOP - עבדתי בזה לפעמים ולמדתי שנה בטכניון הנדסת תוכנה (לא נראה לי דווקא שזה יעזור... למדנו בעיקר מתמטיקה מגעילה, וגם קצת C\C++ מתקדם - מת"מ למי שמכיר.). רציתי לדעת ממישהו עם ניסיון אם יש כלים מומלצים (עדיף חינמיים), וסתם לקבל "Push". תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם... אני צריך המלצה למסיר צבע מזק במיוחד... יש לי מכסה שסטומים שאני רוצה להוריד לו את הצבע. תודה. מ.ג
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 1 תגובות
- 893 צפיות
רק שבסרטים זה הפוך, כל מחוז מתווכח כי הוא רוצה לטפל במקרה, אצלנו זה כמובן הפוך במקום שהשוטרים ירצו לטפל בחקירה, כל אחד מתנער ממנה - בושה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3115576,00.html
הודעה אחרונה מאת alonc, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם! תגידו לי מישהו יודע האם דויד טרזגה הוא יהודי??? למשל דויד ז'ינולה היה יהודי??? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
Pimp My Bride
מאת dvd- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קבלו את התוכנית הבאה....(חובה לראות) http://www.lemonzoo.com/movie.php?i=317&mov=Pimp_My_Bride.....!#mtop
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
רדיו במחשב
מאת sarochgal- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש תוכנה שבה אני יכול לשמוע רדיו במחשב?!? ומה היא או דרך איזשהו אתר אפשר לשמוע?!?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
דגם חדש שקיבלתי לפני כשבוע וחצי בערך. דגם נחמד מאוד של מאיסטו, מהווה תחליף לא רע בכלל לדגם של אוטוארט.
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 955 צפיות
עשיתי ביטוח מנהלים דרך החברה בה אני עובד, והתשלום עבור דמי ניהול הוא 7% מהשוטף ועוד 1.4% מהקרן. זה נראה לי מופקע בצורה היסטרית. הצדק עמי? ליעד
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
שלום רב! מחר אני צריך להגיע מהצפון לגני התערוכה, אני יודע שזה פשוט ביותר. אבל כאחד שהיה שם בדיוק פעם אחת בשבילו זאת בעייה. תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האירוע במהלכו מת האיש נערך בחווה בה מתקיימים מפגשים של אנשים המעוניינים לקיים יחסי מין עם חיות. בדו"ח הנתיחה שלאחר המוות נכתב כי "מדובר בתאונה, מעיו של האיש נוקבו". לסוס שלום לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3113539,00.html מה נסגר עם האנשים בעולם ?!?!?! אני נדהמתי ששמעתי את זה :shock:
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברי שלח לי את התמונה הבאה (כל פעם ששולחים לו תמונה הוא מבקש ממני לעזור לו).. אשמח לעזרה בזיהוי המכונית הנ"ל.. אנילא מתמצא בסאאבים..
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים! אני פונה אליכם אחרי שלא מצאתי פיתרון לבעיה שלי. יש לי מחשב פנטיום 2 400 מג"ץ ( כן אני יודע בדיוק למה הוא שווה אבל זה מה יש..) עם חלונות 98 עברית גרסה שנייה. עד היום היה לי ICQ 2003B PRO שעבד חלק ביותר, אבל היום רציתי ל"השתדרג" לגרסה 4.1 או 5, אבל נתקלתי בבעיה... האייסי לא מוכן להתחבר לשרת שלהם. אם זה משנה אני דרך ראוטר אלחוטי, אבל ניסיתי לפתוח ללא הצלחה את פורט 5190 של האייסי..אני כבר ממש נואש.. אני רוצה גרסת XTRZ... בבקשה תעזרו לי!! לילה טוב ושקט לכולם
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
וידוי: לפני כחודש קניתי עונדה � סיויק EX 93, גיר ידני. שחורה. עם ג'נטים. חלונות שחורים. איתותים כחולים. (את השניים האחרונים אני צריך להוריד, פשוט לא מוצא זמן). אז איך זה להיות בעלים של סיוויק? מוצ"ש, 22:00. מתדלקים. ערס צועק בהתלהבות לחברו השימפנז: "אחשלי, עונדה ידנית. בוא תראה". הם רצים כאילו ראו מרצדס SL600. מינימום. השלב הבא, סדרת שאלות: כמה סוגרת? איך פותחת? סוגרת סקלה? וכמובן: מוכר, אחי?. ולחשוב שזו כולה סיויק של 22K. שבוע שעבר, 20:00. עובדים על המערכת אצל המתקין שלי. מי שרוצה לראות ריכוז גבוה של ערסים בעשרה מטרים רבועים מהו, מוזמן לשבת 5 דק' אצל אחד המתקינים באשקלון. המתקינים נמצאים בהפסקה, ואני תופס "זמן איכות" בחוץ. עד שבאה היציאה: "תאמין לי גבר, אח…
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ביקץ הזה, לאחר סיום התיכון ולפני הגיוס, אחת המטלות העיקריות היתה להעשיר את הידע במכונאות. על מנת שהלימודים יהיו פרוגרסיביים החלתתי ללמוד טאוריה ופרקטיקה גם יחד. זאת אני איישם ע"י רכישת גרוטאה (פורד פיאסטה או סובארו ג'אסטי משנות השמונים), וספרות טכנית (מידע הקיים באינטרנט לא מפורט מספיק ולא נגיש בכל רגע). כל חלק שאני אפרק אני אקרא לגבי אופן פעולתו ורכיביו... לאחר החיפוש בפורום מצאתי, שרבים ממליצים על סדרת הספרים- "תורת המנוע", אך לרוע המזל רק שלושה כרכים זמינים כרגע בBOOKME. התכוונתי לרכוש גם סט כלים, מלבד מפתח הפלאגים, מפתח פילטר שמן, אגן שמן. כדי להוציא את התיכנון לפועל אני אצטרך את עזרתכם... *אילו כלים לרכוש (חברה, היכן לרכוש ואם אפשר אז גם מחיר) …
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם קודם כל אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה אז אני מצטער יום שני הבא עליי להיות ברמת גן במקום שנקרא במחנה מקלף לאחר מכן אני צריך לנסוע לחולון לשכונת קרית שרת ולערי אני לא יוכל להגיע עם הרכב שלי כי הוריי צריכים אותו באותו יום לכן אני נוסע באוטובוס הבעיה שאין לי שמץ של מושג לגבי שמות הרחובות בחולון שנמצאים באותה שכונה לכן האתר של דן לא ממש עוזר לי אשמח אם מישהו יודע לגבי קוי אוטובוסים לאותם מקומות ואגב יש לי כרטיסים לנסיעה חינם לאותו יום (קרית גת - ת"א ות"א רמת גן) אז אני שואל אם גם עדיף לנצל את זה ולקחת אוטובוס לת"א ומשם איזה קו מגיע לחולון תודה למי שיעזור!!
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב, בתקופה האחרונה מכל המכוניות בחניה נטפלים דווקא לקסארה שלי וזה מתחיל להמאס. הכל התחיל ככה: לפני חצי שנה, שברו לי מנעול בדלת נוסע קדמית\ (עם מברג יש לציין ) אך לא פרצו לרכב. לפני שבועים פרצו לי את האוטו דרך המנעול (הפעם עקרו אותו לחלוטין) האזעקה צפצפה הביפר התריע , לקח לי 90 שניות להתלבש ולרדת לראות מה קורה. לא פירקו את הרדיו דיסק, אלה תלשו אותו על כל מרכיביו, שזה אומר RCA שבורים , פלסטיקה, חיווט מקורי. , התגברתי וקניתי רדיו דיסק קנווד חדש. הפעם אני לוקח איתי את הפאנל גם לקניות. היום בבוקר אני יורד לרכב (שהתנעתי מהבית והוא כבר חם ומגלה על המכסה מנוע שריטות , דבק , שריטות עם מפתח. למזלי נותר לי ווקס ופוליש, הסרתי את כל הנזק שעשו בהצלחה. נשאר טיפה אבל לא נראה לע…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למסלול פרוקארטינג רחובות דרושים מרשלים: רצוי מאוד בעלי קשר לתחום המוטוריקה (מעט הבנה ו\או ידע במכונאות\מרוצים\קארטינג...). אחרי צבא. רציניים וערניים. עבודה במשמרות. פניות לאיציק: 050-6536464 יום טוב !
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
שיחזור קבצים 1 2
מאת aliku- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחקתי כמה קבצים.. הייתה לי תוכנה שמשחזרת אותם.. מישהוא יודע איזה תוכנות יש? הקבצים האלה ממש חשובים לי..
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום המבינים במחשבים! יש לי בעיה, אשמח לקבלת פיתרונות או הפניה לפורמים אחרים שמתעסקים עם זה. ברשותי מחשב פנטיום 3 450 מגה הרץ, מע' ההפעלה הינה חלונות 98 בעיברית. התחברתי לאינטרנט מהיר ADSL של בזק, ספק התוכן הוא נטוויז'ן. נסעתי לחנות של "בזק סטור" בעפולה על מנת לקחת את המודם. מכיוון שלא היה מותקן במחשב כרטיס רשת הייתי חייב לקנות כרטיס רשת כדי לחבר את המודם. (המודם הנ"ל הוא מודם רשת ולא USB). קניתי כרטיס רשת מMDS מחשבים (בבינין של HOT בתל חנן), ניתקתי את המחשב מהחשמל, דחפתי את הכרטיס רשת למקומו בלוח אם, סגרתי חזרה את המארז, חיברתי לחשמל והפעלתי את המחשב. עם עליית מערכת ההפעלה הופיע "אשף התקנת חומרה חדשה" להתקנת הדריוור של הכרטיס רשת. התקנתי את הד…
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מסכה שמיתכהה אוטומטתית. אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האילו, או יודע מה ההבדלים בינהם, אני אשמח לשמוע. אני לא צריך לרתך קילומטרים, זה פשוט ממש נוח. זה לא לשימוש תעשייתי, אלא תחביב, מידי פעם, ואני לא רואה לנכון להשקיע בזה איזה אלפיה (במיקרה הטוב). יש מסכות ריתוך כאילו ב 30$ ויש ב 300$ (יותר!)... מה ההבדלים (שוב, גם אני יודע לקרא ברושורים ב EBAY), מישהו ניסה? ואם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאילו במחירם שפויים? גילי
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הסיפור ככה עשיתי תאונה לפני שנתיים וחצי ורק לפני שנתיים התחילו לשלוח לי דואר רשום בכול שבוע להגיע למשפט לעינייני תעבורה עכשיו כול פעם נדחה המשפט ונאמר לי משכן שתכף בית המשפט יוצא לפגרונת עכשיו השכן מטומטם או שלא???????? *** עריכה - אתה גולש בפורום שגולשים בו אלפי אנשים ולא בצ'אט פרטי. אם קשה לך לכתוב בעברית תקנית ולהמנע מקללות - חפש פורום אחר. ***
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
החברה בה אני עובד , מחפשת עובדים , שסיימו קורס PC או MCSE - ניסיון של שנה לפחות באיזור המרכז, העבודה היא ללא רכב\פלאפון, לעבודה במעבדה. מדובר בחברה מאוד גדולה ואפשרות התקדמות גדולות ! שלחו לי ה"פ עם קורות חיים, ואשמח להעביר הלאה.
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שנסע היום בצומת חולון כמו בחור שאיבר המין שלו אינו בגודל המספק לקיום חסי מין תקינים, חתך מספר לא מבוטל של נתיבים וגרם לי ולאילו שכמותי להאט עד כדי תקיעת ברקס עצבני גם בצומת חולון וגם בצומת טמפו - אני מאחל לך חיים שלמים וארוכים, ביודעי שלא יכלת לבחור רכב טוב יותר כדי לנצל את כישורי הנהיגה שלך, כך שיוכלו לקלפך בקלות יחסית מין העמוד עליו אתה עתיד להתלבש. שלך בידידות נהג-שותף-לכביש. רון.
- 2 תגובות
- 949 צפיות
לאחרונה קיבלתי בדואר קנס על סך: 1500 ש"ח, על הורדה מהכביש, סיפור שהיה , היה כך: בתאריך 27/11/03 נכחתי בפ"ת באם המושבות בעת שהתבצעה "הפשיטה" , רכבי עמד הרחק מהבלאגן (בכביש הצדדי מאחורה, מי שמכיר) , לאחר כשעתיים מתחילת הבלאגן, שאל שוטר "של מי הרכב הזה" והצביע על רכבי (205 GTI "מוכנה למרוצים" לדבריהם, דאז) אמרתי שלי, ונאמר לי שאעלה אותו לגרר, ושאמרתי שהרכב חונה כחוק, הוא אמר לגרריסט , "טוב תתחיל לגרור" , כיון שהרכב היה מאוד נמוך, העדפתי לעשות זאת אני, כי ידעתי שאם ישברו דברים לא יהיה לי את מי להאשים. לאחר מכן ניגשנו לתחנת המשטרה, נתתי את התצהיר הידוע (באתי כדי לשבת עם חברים, מה שבאמת נכון), לאחר מכן בדקו את רכבי, וקיבלתי דף לבן שם רשום אי אילו שהם ליקויים…
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.igo-planet.com/Movies/kin.asp אדיר ברמות..
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מקווה שהשאלה לא תימחק - אבל אני חושב שהנושא יכול לעניין פה כמה אנשים גם אם זה לא קשור למכוניות באופן ישיר כמה חברים של הקליטו דיסק [באולפן, עם מפיק והכל] ולצערי התוצאה לא יצאה מי-יודע-מה. למעשה היא יצאה כל כך לא מי יודע מה שמחשק קל עם הEQ של ווינאמפ למוסיקה שלהם נותנת לכל הסאונד שיפור מרענן. אז ישבתי וחשבתי- ואני מניח שיש תכנה - שתאפשר לי לעשות את זה - לקחת קובץ מוסיקה [MP3? WAV?] ולשחק לו בEQ כך שאוכל לשמוע את השינויים שאני עושה ואז לשמור את הקובץ עם השינויים שלי. האם מישהו מכם מכיר? עובד עם תכנה כזו? אני מניח שיוצרים של מוסיקה אלק' בטח משתמשים בתכנות כאלה - הייתי שמח להמלצה לתכנה כזו... תודה מראש רון
הודעה אחרונה מאת psychuil,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,085 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- Aviady001
- שחר 1
- gadik6
- dav9
- zvit
- osheri
- om2
- laviil
- flytomars
- elad_w
- לב טוב