אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,384 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
שלום לכולם לפני כשבועיים היתה תוכנית של אמנון לוי בעיניין דוחות חניה על שטח הפרדה מטעם העיריות ,(לא דו"ח מישטרתי). לצערי הידלקתי את הטלויזיה לקראת הסוף, והבנתי כי העיריות כלל לא מוסמכות לתת דוחות חניה .(ע"פ המישפט האחרון שאמר אמנון לוי) האם נכון הדבר?? ועל מה בדיוק דובר בנושא (יותר בהרחבה). ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ניסיתי באמצעות הלחמה אבל זה קשה מדי. ניסיתי עם דבק 3 שניות אבל זה לא תופס. הצעות? מישהו השתמש בקונקטור הזה פעם?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא יודע מה איתכם אבל לקח לי זמן למצוא אותו, בגלל שבאתר שממנו הורדתי תמיד, הפרק החדש לא הופיע. לכל אלה שלא הצליחו למצוא או שלא ידעו על קיומו, בבקשה: Top Gear 06x10 חצי מהתוכנית לא יכלתי להירגע, הומור בריטי. תוכנית מגוונת מאוד ומהנה. (נהג מירוצים מתארח- לא מגלה מי )
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרדת לאילת מה14.8 עד ה19.8, עכשיו אנחנו לא מוצאים מלון טוב ושיהיה יחסית זול (עד1000 שקל לכל אמצע השבוע). לא מעוניין במשהו מפואר לינה ושיהיה קרוב לעיר (אם אפשר בריכה וארוחת בוקר מה טוב).
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
Show your DESKTOP WALLPAPERS 1 2 3
מאת Guest ®XploiteR- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני אתחיל... התמונה הזו ברקע הנוכחי שלי...
הודעה אחרונה מאת MaybeMor, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
עם כל הכבוד לחוק הספורט המוטורי, יש דברים יותר בהולים לשנות במדינה הזו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121941,00.html viva la revolucion!! עמוס
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם.... אני מחפש מישהו שידע לשרטט ב AUTOCAD או SOLIDWORKS. (תמורת תשלום כמובן) אני צריך להכין פלאנג' בעובי חצי אינץ' לדאוון פייפ של טורבו. צירפתי תמונה של האטם שבעקרון זו הצורה שאני צריך. עם שינויים מינורים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
http://www.1234.co.il/game בסגנון קווסט.. קדימה חברים לשבור את הראש
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- 3 תגובות
- 982 צפיות
"שמי רוני גנור. אני מדריך בסינמטק י-ם סדנת קיץ של בני נוער יהודי וערבי. התחלנו לעבוד על סרט שהנושא שלו מרוצי מכוניות ומרוצי רחוב. הגעתי אליך דרך הפורום באינטרנט הפרויקט אמור להיות מוצג בעוד כמה חודשים בסינמטק. אנחנו מבקשים לראיין אנשים הקשורים לנושא, ולצלם אותם ואת המכוניות שלהם. אשמח אם תוכל לעזור לנו." כמובן שאמרתי לו שחשיפה כזו יכולה רק להרוס כל סיכוי שחוק הספורט המוטורי יעבור.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ענק!!!!!!!!! מומלץ בחם!!!!!! כבת לשושלת של נהגי מרוצים,מגי פייטון(לוהאן) תמיד חלמה להתחרות, אבל אביה מגונן עליה מדי ולא מרשה. כשמגי מסיימת את הקולג' ועומדת לנסוע לעבוד בחדשות ESPN, אביה חושב שמכונית תהיה מתנה נפלאה. כשהם מטיילים במגרש המכוניות מגי שמה את עינה על מכונית ניסאן אבל בלי ממש לדעת למה היא יוצאת משם עם חיפושית חבוטה דגם 63. בדרך לעבודתה החדשה היא מגלה שהחיפושית החדשה שלה היא לא סתם עוד מכונית, לרכב יש רצונות משלו - איזה מזל ששניהם רוצים אותו דבר? וכך יוצאים השניים לזכות במרוץ. http://movies.walla.co.il/?w=/2717/@movies
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צהריים טובים , הייתי רוצה לדעת באילו חנויות מוכרים דגמי מכוניות שבין היתר יש להם את הדגמים של אלפא 147 וGT באיזור באר שבע . מתנה יפה נכון ?
הודעה אחרונה מאת שתיל, -
- 6 תגובות
- 922 צפיות
אוקי אז מחר 3 לאוגוסט אני מתייצב בבקו"ם ומתחייל . רצי תי בהיזדמנות זו לאחל לכל מי שמתגייס בזמן הקרוב בהצלחה מכל הלב. יהיה קשה לעזוב את החברים את הרכב שלי לבנתיים את הסביבה את הבית ואיך לא-את הפורום הזה ,שמעביר לי בכייף חלק נכבד מזמני הפנוי. הכרתי פה אנשים מעולים ניפגשתי איתם שוחחתי איתם נעזרתי בהם ועזרתי להם ולמדתי רבות והעשרתי את הידע שלי. אם החיים היו כמו בפורום ,אני מאמין שהעולם היה מקום יותר נעים טוב לשהות בו .. בכל אופן, אני אתגעגע ובכל רגע שיצא לי להיות בבית אני יכנס לפה ויתעדכן . בהצלחה לי וליתר המתגייסים הטריים.
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חושב לקנות את הcanon s1 , המחיר שלה הוא 1557 כשכרטיס זכרון של ג'יגה ( קינגסטון ) עולה עוד 460 ש"ח , המצלמה תקנה כנראה מ"רואים עולם" בפ"ת שהיא זולה ומומלצת . בכל מקרה לפני שאנחנו מתחילים , הדרישות שלי כללו זום מאד גדול לכן החלטתי על המצלמה הזו , בנוסף חשוב לי מצב הצילום לילה של המצלמה ( כלומר חשיפה ארוכה) אני אשמח לקבל חוו"ד בנוגע למצלמה הזו ועוד פרטים . תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים , הלילה ( הטיסה יוצאת ב6 בבוקר אבל נהיה שם ב3 לפנות בוקר ) אני ואמא שלי טסים לטיול מאורגן בחו"ל משך הטיול : 14 יום .. ( רציני ) יעדים : צרפת , איטליה ושוויץ . אם בא לכם לתת טיפים של הרגע האחרון או משהו בסגנון זה יהיה מאוד נחמד תודה , שחר .
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
חנויות בתאילנד
מאת ozw- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם זה סוף-סוף מתקרב. אני טס לתאילנד עוד 3 שבועות ורציתי לשאול כמה דברים: 1) אם מישהו מכיר כל חנות שקשורה לאביזרי רכב, ביגוד שקשור ליצרני רכב ויצרני אביזרים (SPARCO וכו') בכל בנקוק הסביבה והאיים . 2) הבנתי שהם לא ממש יודעים מזה פיזו שם, אז אם יש התאמה בין המוצרים של החברות (כמו לדוגמא המרחק ברגים הפורד הוא זהה לפיזו) , אני רוצה לקנות שם הגה ומתאם (בין היתר) אז של איזו חברה לבקש? אם יש להם בולמים וקפיצים איזה מידות לבקש ? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
לחובבי הנייק. 1 2 3 4 5
מאת Citroen_Zx- 65 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
לחובבי הנייקים..אם שמתם לב בשנים האחרונות נייק הפסיקו לייבא נעליים יפות לארץ.אני מחפש נעל יפה ולא יודע איפה בדיוק לקנות אותה.אני יודע שיש רשת חנויות SEKTOR SPORT(באשדוד) ששם יש כמה דגמים נחמדים אבל עדין אני לא הכי אוהב אותם.אני מחפש דגם TN שניראה כך: ראיתי אחד כזה בצבע כחול מגעיל. למישהו שיודע,מבין או שמכיר מקומות טובים לקניית נייקים יפים...תנו תגובות. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
מחפש מכונאי
מאת Yoni P.- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחריי קצת יותר משבועיים, לאחר פרסום השרשור הקודם, החלטתי שכדי ללמוד את הבסיס כמה שיותר מהר, עליי להצטרף למכונאי שעובד במוסך/מטפל ברכבו בזמנו הפנויי וללמוד מניסיונו העשיר, תמורת עזרה וביצוע עבודות כלליות בחינם. הנה הסיבה שבגללה אני פתחתי שרשור זה: אני מחפש מכונאי העובד במוסך/העובד על רכבו בזמנו הפנויי מאזור ראשון לציון. כל מי שמעוניין אנא השאירו הודעה עם שם ומספר טלפון או צרו איתי קשר דרך ה"פ. אני מאוד מודה על תשומת לבכם ואשמח לעבוד עם אחד מחברי הפורום. יוני.
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
למביני ענין: זקוק לחו"ד על מצלמה דיגיטלית סוני DSC-P93
מאת Guest ®XploiteR- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכוונה לזאת...(תמונות מצורפות)
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית. יש כל כך הרבה סוגים... מה ליקנות? אם יש למישהו המלצה אישית למצלמה שיש לו או הוא ראה/שיחק בה אני אשמח לקבל ביקורת... גילי
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי קנון איקסוס V ושאני מחבר את הusb הוא לא מוצא את התוכנה שתוריד את התמונות איפה אני יכול להוריד התוכנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש פה מישהו שהגיע (לא לפני 5 שנים .. אלא בשנה האחרונה) להסדר עם הקנסות? יש לי כ 8 קנסות, חלקם כבר הכפילו .. הסכום המקורי של 2200 הפך לכמעט 6 אלף ש"ח ... האם יש אפשרות כלשהי להסדר? זתומרת 3000 ש"ח מזומן וכו ? יש מישהו שעשה זאת בעבר? אשמח לטיפים תודה.
הודעה אחרונה מאת srack, -
שח מט ברשת
מאת yoelbe- 2 תגובות
- 789 צפיות
מחפש המלצות לאתר שח מט שלא דורש ממון תמורת רישום לאתר, תודה מראש לשחמטאים שפה.
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
-
כרגיל אדם אימפולסיבי אנוכי... והשגעון החדש... מיטת מים!!!!! די נמאסה עליי המיטה שלי 210*180 וחשבתי להחליף למיטת מים למי שהוא ידוע איכן מוכרים מיטות מהסוג הנ"ל? תודה מראש עמית
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
יש לי בחדר שני מדפי עץ שביניהן מפרידות לבני זכוכית בגודל 20X20 כפי שניתן לראות בציור המצורף. המדפים תלויים על הקיר, כאשר שתי הלבנים הצדדיות קרובות לקצה הרחוק מהקיר, והלבנה המרכזית צמודה לקיר. חשבתי על להוסיף ספוט (נורת הלוגן שניתן להטות על ציר) מאחורי כל אחת מלבני הזכוכית הצדדיות, אבל לאחר מחשבה קצרה, חשבתי על זה שיכולה להיווצר בעיה בגלל החום שההלוגן פולט. האם למישהו יש ניסיון בהתקנת ספוטים במדף עץ, או שאולי מישהו מכיר דרך למנוע את ההתחמות (השרפות?) של העץ?
בן 11 הסיע את הוריו 1 2
מאת romer-- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120100,00.html שיא החוצפה וחוסר אחריות. לא פעם ראשונה שאני מהרהר בכך שאולי צריך לערוך מבחני כשירות לאנשים שרוצים להיות הורים.
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה: אני זקוק להמלצות על שטח, שטח טכני לנסוע עם ג'יפים בשבת, גיפים כאלו סטייל פראדו ופג'ארו... רצוי שיהיו במרכז הארץ, ושטח הכוונה לשבילים כאלו טכניים, לא דיונות, דיונות יש מספיק את כל חוסמסה והסופרלנד שסמוכים לבית... תודה, ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 15.8 אלף צפיות
שלום, ייתכן כי בחודשים הקרובים אנחנו נעבור לחיפה ולכן רציתי לדעת על אלו שכונות טובות אתם ממליצים בחיפה ובסביבה, למשל קריית חיים, קריית מוצקין (אומנם יש עדיפות לשכונות שלא יהיו רחוקות יותר מדי מהטכניון). הכוונה בשכונה טובה היא גם מבחינת תשתיות, מראה ואיכות חיים (לא צריך כמובן שזה יהיה ברמה של כפר שמריהו), אבל גם לא פחות חשוב מבחינת האנשים שגרים שם, שתהייה שכונה איכותית עם אנשים איכותיים. האם יש לכם המלצות לשכונות כאלו (או אולי רחובות)? תודה.
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברס , אז הנה הסיפור שלי לפניכים : ( ומראש אני אומר שאני לא מעוניין בעקיצות / שנינות יתר של המגיבים בתרד זה ) אני נער בן 16 , עולה לכיתה י"א הקטע הוא שאני לא 1.80 כמו כל החבר'ה אני 1.95 , ולא יודע אם בכלל היד עוד נטויה גם רוחבי לא קטן , אבל זה בשיפוצים וזה לא יהיה רלוונטי עד לקבלת הרשיון ( חצי שנה מעכשיו ) בזמן האחרון ( היות ואין לי רשיון ואני רק מפנטז עליו ) התחלתי להשוות את עצמי לאילו מכוניות אני נכנס ולאילו לא.. לכל המשפחתיות אני נכנס בכיף .. יש לנו סיוויק , ומלא פעמים נסעתי באוקטביה ( מונית / ניידת ) בלי קושי מיוחד .. וגם בסונטה החדשה , נכנס חלק הקטע שניסיתי להכנס לקרייזלר סיברינג פשוט נגעתי בתיקרה עם הראש .. אולי המושב היה יותר מי…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash.jpg http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash1.jpg http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash2.jpg http://members.shaw.ca/nickkoo/ferraricrash/crash3.jpg
הודעה אחרונה מאת עתיד,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 983 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elyas
- Markm4
- פריג'י
- sperial
- אורי מ.
- ברווז
- asix
- MMi
- Cycleman
- Coresh
- RedLabel
- דניאל1983