Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי הנייק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום חוקיות בין מידת נעליים לגובה, יש עוד הרבה מאוד משתנים, וגם אז אין איזשהו מדד קבוע וחוקי.

כל אחד לעצמו.

אני רזה חבל על הזמן ואני 46.5/47, ואני מטר 88/89, מה תגיד על זה?

ויש לי חבר מהמושב, עם איזה 49 בנעליים, פי שתיים ממני ברוחב אבל בכמה סנטימטרים יותר נמוך.

קיצר,

אין שום חוקיות, שטויות במיץ.

פורסם
כמעט קנו לי כזאת

נעל מדהימה!

הבעיה המחיר :|

בSEKTOR SPORT באשדוד קניתי אותם,בקניון סימול.

יש שם מבצע אתה קונה נעל אחת ושנייה בחצי מחיר....יוצא ממש שווה.לצערי לא היה לי מישהו שרצה לקנות אותה איתי.

יוצא 680+שניהה שזה 340.אם לחלק את זה לשתי אנשים יוצא כל נעל 500 שח.

(המבצע כולל את כל נעלי החנות)

פורסם

בבני ציון, למי שלא מכיר, מעט צפונה מרעננה (אני סגן ראש עיריית....), יש חנות די גדולה במחירים שניתנים למיקוח. אם אתה בסביבה, יתכן ותמצא שם את מבוקשך, המגוון שם רחב מאוד.

dirty old man

need love too

פורסם
וכל זה בגיל 14?

תחפש לך קבוצת כדורסל להתאמן איתה, דחוף.

אני בחרתי בכדורעף חופים, יותר שמשי.

אני לא ממש טיפוס ספורטיבי.. אולי בשנה הבאה..תודה על ההצעה (מחמאה!?). הרבה אמרו לי..

פורסם

מה זה רק אני מיני-רגל :shock: , 41-42 יותר מזה אני כבר שוחה בפנים:-) .

ואצלי אדידס קליימקול,מאווררות,מאוד נוחות ויחסית לא הכי יקרות (350-400).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מה זה רק אני מיני-רגל :shock: , 41-42 יותר מזה אני כבר שוחה בפנים:-) .

ואצלי אדידס קליימקול,מאווררות,מאוד נוחות ויחסית לא הכי יקרות (350-400).

אדידס זה נעל גם מאוד טובה ונוחה והמחירים שלה יחסית זולים משל הנייקים..היו לי כמה בעבר אבל בכל זאת אני חולה נייקים.

פורסם

אני אישית 47 ..

אתם יודעים איזה קשה זה למצוא 47 ?

חצי שנה אתם יכולים לשרוף בחיפושים :?

46 זה עוד בסדר , אבל 47 אין !

בכל אופן למתעניינים אני 1.95 ככה , ואני כולה בן 16 וחצי

ואני לא הטיפוס הספורטיבי בכלל :roll:

שחר.

פורסם

לי יש 47.. אצלי הבעיה היא עם הרוחב ועם האורך לא רק האורך אז אני בקושי מוצא נעליים.. אני עובר ב 4-6 חניות עד שמוצאים משהו..

• תוכן חדש...