Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי הנייק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחובבי הנייקים..אם שמתם לב בשנים האחרונות נייק הפסיקו לייבא נעליים יפות לארץ.אני מחפש נעל יפה ולא יודע איפה בדיוק לקנות אותה.אני יודע שיש רשת חנויות SEKTOR SPORT(באשדוד) ששם יש כמה דגמים נחמדים אבל עדין אני לא הכי אוהב אותם.אני מחפש דגם TN שניראה כך:

20050109220843_tn0001.jpg

ראיתי אחד כזה בצבע כחול מגעיל.

למישהו שיודע,מבין או שמכיר מקומות טובים לקניית נייקים יפים...תנו תגובות.

תודה רבה לעוזרים:wink:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה ב"ספורט ורטהיימר" במתחם החדש באזה"ת(פאואר סנטר או משהו) של בן זקן-רביבו-ננקישוילי,את הדגם הזה לא ראיתי אבל יש שמה כמה דגמים שאולי תאהב.

שבוע שעבר קניתי שם נעליים של נייק דווקא,השירות מצוין,לא היה את המידה שלי(למה תמיד אין 46 בחנות???),הזמינו אותה ולאחר יום היא כבר הייתה בחנות.

פורסם

לא אהבת את הדגם של נייק עם הבולמים הענקיים?

דוגמה: 1.jpg

כמו זה אבל זה של נשים.. יש כאלה ממש יפים.. יש בשחור.. ולחבר שלי יש בכסף ממש יפה..

פורסם
לא אהבת את הדגם של נייק עם הבולמים הענקיים?

דוגמה: 1.jpg

כמו זה אבל זה של נשים.. יש כאלה ממש יפים.. יש בשחור.. ולחבר שלי יש בכסף ממש יפה..

לא,אני לא אוהב את אלו עם הבולמים...אבל בכל זאת תודה על ההצעה.:wink:

פורסם

מצוטט מהאתר שמעל.. ספורט הוד..

אפשר לדעת מי קונה נעלי נייק שוקס (!) לתינוקות ב200 מרשרשים??? כאילו מה יש לו לעשות איתם? לרוץ מרתון? לעשות כושר? לישון בעריסה :? .. חוסר היגיון מוחלט לדעתי..

קישור להמצאה הגאונית : http://www.sporthod.co.il/products/26322

תמונה:

p26322b.jpg

• תוכן חדש...