Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי הנייק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכירים את זה שאין לכם מבחר דגמים לנעליים? ואז מגיעים לבחור בין מותגים, אבל גם אז אין בין מה לבחור?

אני לובש רק Vans, החברה היחידה שמייצרת נעליים עד מידה 52 ללא הזמנה אישית.

:?

VANS ממש לא היחידים, וגם אין את כל הדגמים עד 52, ומאלו שיש בטוח אין את כולם בחנות.

גם נייקי, ניו-באלאנס, אדידס, ריבוק עושות דגמים רגילים עד מידות 51-52.. ולא רק נעלי כדורסל.

בארץ יש די מבחר, פשוט צריך לדעת איפה לחפש.

פורסם

יש חנות במושב בני ציון, שכחתי איך קוראים לה, הבנתי שיש שם נעליים מכל הסוגים, מכל המותגים, מה שרק תרצו, ובמחירים שווים לכל נפש.

חפשו בדפי זהב(עייף מדיי בשביל לעשות זאת בשבילכם)

פורסם
VANS ממש לא היחידים, וגם אין את כל הדגמים עד 52, ומאלו שיש בטוח אין את כולם בחנות.

גם נייקי, ניו-באלאנס, אדידס, ריבוק עושות דגמים רגילים עד מידות 51-52.. ולא רק נעלי כדורסל.

בארץ יש די מבחר, פשוט צריך לדעת איפה לחפש.

כנראה אני באמת לא יודע איפה לחפש.

ואתה צודק בנוגע לדגמים, בפעם האחרונה שהייתי בחנות היה רק דגם אחד, וגם הוא וורוד. לפחות אני גזעי עכשיו, יש לי נעליים עם פסים וורודים.

לצערי, באיזור הקריות, עוד כשהייתי מידה 47 אנשים הסתכלו עליי כמו חיזר בחנויות נעליים.

למי ששאל, אני 48.5.

משכנתא זה קל

פורסם
יש חנות במושב בני ציון, שכחתי איך קוראים לה, הבנתי שיש שם נעליים מכל הסוגים, מכל המותגים, מה שרק תרצו, ובמחירים שווים לכל נפש.

חפשו בדפי זהב(עייף מדיי בשביל לעשות זאת בשבילכם)

אתה מתכוון אליו?

אליטל בע"מ

טלפון:09-7416329פקס:09-7461139כתובת:בני ציון

מיקוד:60910

אם כן אז נראה לי שהוא מפרסם לפעמים מבצעים בעיתון איילון פה של השפלה.. באמת מחירים שווים..

פורסם
כנראה אני באמת לא יודע איפה לחפש.

ואתה צודק בנוגע לדגמים, בפעם האחרונה שהייתי בחנות היה רק דגם אחד, וגם הוא וורוד. לפחות אני גזעי עכשיו, יש לי נעליים עם פסים וורודים.

לצערי, באיזור הקריות, עוד כשהייתי מידה 47 אנשים הסתכלו עליי כמו חיזר בחנויות נעליים.

למי ששאל, אני 48.5.

OMFG בן כמה אתה?

אני בן 14 ומידה 47.. מקווה בחום לא לעבור את ה48..

פורסם
אתה מתכוון אליו?

אליטל בע"מ

טלפון:09-7416329פקס:09-7461139כתובת:בני ציון

מיקוד:60910

אם כן אז נראה לי שהוא מפרסם לפעמים מבצעים בעיתון איילון פה של השפלה.. באמת מחירים שווים..

זה בהחלט המקום.

קפוץ לשם, בחר מה שאתה רוצה, שחק אותה קשוח ותקבל 15% הנחה, בטוח.

פורסם
http://images.google.co.il/images?q=tbn:FFxcVajrWwoJ:http://www.3suisses.fr/NWCWDEV/PRODUITS/6/2/8/9/628938AN.JPG

לא מצאתי תמונה טובה יותר לבנתיים וגם הצבע הוא שונה משלי,אבל זאת הנעל.

נקראת...AIR MAX TAILWIND.

תודה לכל העוזרים והעונים....

נ.ב.

מחיר הנעל הוא 680 שקל:wink:

כמעט קנו לי כזאת

נעל מדהימה!

הבעיה המחיר :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...