Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברס ,

אז הנה הסיפור שלי לפניכים :

( ומראש אני אומר שאני לא מעוניין בעקיצות / שנינות יתר של המגיבים בתרד זה )

אני נער בן 16 , עולה לכיתה י"א

הקטע הוא שאני לא 1.80 כמו כל החבר'ה

אני 1.95 , ולא יודע אם בכלל היד עוד נטויה

גם רוחבי לא קטן , אבל זה בשיפוצים וזה לא יהיה רלוונטי עד לקבלת הרשיון ( חצי שנה מעכשיו )

בזמן האחרון ( היות ואין לי רשיון ואני רק מפנטז עליו ) התחלתי להשוות את עצמי לאילו מכוניות אני נכנס ולאילו לא..

לכל המשפחתיות אני נכנס בכיף .. יש לנו סיוויק , ומלא פעמים נסעתי באוקטביה ( מונית / ניידת :wink: ) בלי קושי מיוחד .. וגם בסונטה החדשה , נכנס חלק

הקטע שניסיתי להכנס לקרייזלר סיברינג פשוט נגעתי בתיקרה עם הראש .. אולי המושב היה יותר מידי 90 מעלות סטייל , לא זוכר בכל אופן

כך הסיפור היה בטויוטה אוונסיס ( פשוט הייתי בסוכנות .. אבל מה שמוזר זה שביאריס הקטנה אני יושב יופי עם הגובה )

ANY WAY ...

היום נסעתי עם האבא האוהב ( NOT ) שלי ברכב ..

( יש לו מין חיבה למכוניות ספורט ולא חסר גם ממון )

וראינו BMW Z3 יפהפיה...

הוא :

כמה היא שווה לדעתך?

אני :

בערך 90 - 95 אלף

הוא :

ואללה זה החלום שלי , אם ככה המחיר תמצא לי כמה למכירה ואני יתקשר

בכל אופן , אני בכלל לא חושב שאני נכנס בZ3 או מה שזה לא יהיה...

הנה המחשות למינהן .... :

מהצד היא נראית דיי נמוכה :

http://www.autobaselli.it/31015/0BMW-Z3-3.0-LATEXT2.jpg

אך מבפנים המצב טיפה שונה :

http://www.autobaselli.it/31015/0BMW-Z3-3.0-SEDILE.jpg

בכל אופן יש הרבה מקום לרגליים , השאלה אם אפשר לא לשבת כמו סבתא ( 90 מעלות המושב ) :

http://www.autobaselli.it/31015/0BMW-Z3-3.0-INT2.jpg

http://www.autobaselli.it/31015/0BMW-Z3-3.0-INT4.jpg

לשם השוואה , תמונה ערוכה שלי בפוטושופ על באקט , גודל ממשי :

http://img116.imageshack.us/img116/3408/fdffd7gk.jpg

מה עושים?!

קללות / עצות / עובדות / הצעות וכל מה שיעלה על דעתכם יתקבל!

חשוב להזכיר שאין כמעט הומור בתר'ד זה , מלבד האוקטביה והניידת

אז אני מבקש את הבנתכם

תודה :roll:

שחר.

פורסם

איני עוקב אחר דגמי BMW למען האמת,

אך אם היא נמכרת הסוכנות, גש לסוכנות הקרובה לביתך ובדוק את מידות התאמתך לרכב.

אם היא כבר לא על פס היצור העדכני, גש לאחת מסוכניות מכירת רכבים יד שניה ושם בטוח תמצא אחת מתאימה...

אין תחליף לבדיקה ממשיך.

אגב, אני מכיר אדם שקנה את רכבו עפ"י רוחב המקום מתחת להגה ורוחב מתחת לתא הכפפות בכדי שלרכבו יכנסו הורנים (אלמנטים מוסיקליים לא שגרתיים...)

אלון.

פורסם

ממתי Z3 עולה 90K?!

אולי אחת שנת 97, עם המנוע הכי חלש.

ובחזרה לנושא הת'רד, אני בטוח שגובך זה עניין שולי, סה"כ אתה לא הבן אדם הגבוה היחיד בעולם :wink:

פורסם
לנהוג בחורף עם גג פתוח, אין יותר מהנה מזה
לא הבנתי אם אמרת את זה בציניות אבל אם לא אז אני מסכים לחלוטין :smile:

וברצינות: האמת, אני חושב שכן תהיה לך בעיה להיכנס ל z3. אבל הדרך היחידה לדעת היא לבקש ממישהו שמוכר אחת ושאביך מתעניין בלקנות אותה לשבת בפנים. השערות למיניהן לא יעזרו במקרה הזה.

נ.ב. אני רק חייב לומר שאני מקווה ששאר חברי הפורום ילמדו משהו מהבחור הזה בנושא של כתיבת הודעות.... :mm_yeah:

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

Hi,

Sorry for the English, I'm on a buisness trip abroad, so I can't write in Hebrew.

I'm 2.01m & I drove a z3, it was to comftable & the roof was down, but I fitted in it.

I didn't fit in a miata, could only see the bar above the window, and my legs where pressed so tight against the steering wheel , that there was no chance to drive.

I did have a 106 rallye for 6 years, after I fitted a Recaro seat with longer rails - it was the most spacious car I ever drove (ofcourse no one could seat behind me).

So there are plenty of cars that you can fit in....

Shahar

פורסם

אני 1.89 ונהגתי ב z3 של חבר ללא בעיה לא הרגשתי מוגבל בשום דרך ונראה לי שאפילו היה אפשר לקחת את המושב עוד קצת אחורה....

הקטע המעצבן הוא לצאת מהאוטו בגלל שאתה גבוהה וההרכב קרוב לריצפה אז זה קצת לא נוח להתרומם אבל זה באמת שטויות לא משהו שאמור להטריד...

וכמו שאמרו לך תמצא מישהו שמוכר ותבדוק אם אתה מתאים או אפילו סתם מישהו שאתה רואה ברכוב או באיזה מפגש תספר לו את הסיפור ואני בטוח שהוא יסכים שתשב ברכב בשביל לראות אם נוח לך בכל מקרה לפי דעתי זה גם נראה לי הפיתרון הכי מעשי...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

חבר'ה גבוהים יש פה, אתמול היה אחד בן 14 עם 180 היום אתה, תיהיו בריאים.

קודם תוציא רישיון, ואז תכתוב לנו מה התקציב שלך ולאיזה רכבי ספורט אתה נמשך ונעזור לך (אולי תגבה עוד קצת בשנה וחצי הבאה):-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
הקטע הוא שאני לא 1.80 כמו כל החבר'ה

כל החבר'ה שלך בני 16 ומטר שמונים ?!

החברה שלך מהNBA ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה כזה גבוה ב1.80 מ',שכולם פה נדהמים???

זה לא 2.10....:roll:

אני 1.84 כבר מגיל 15 ולא גבהתי מאז,וגם אני לא אגבה...(גובהים בגיל 19+ ????:-P )

פורסם

קודם תוציא רישיון, ואז תכתוב לנו מה התקציב שלך ולאיזה רכבי ספורט אתה נמשך ונעזור לך (אולי תגבה עוד קצת בשנה וחצי הבאה):-)

קרעת אותי מצחוק !

גדול

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קודם תוציא רישיון, תנהג חמש בפועל ואולי גם תדע לנהוג אחרי זה בשביל לעלות על רכב ספורטיבי, תמצא עבודה במשרה מלאה שתוכל לממן לך 10,000 שקל ביטוח בשנה מינימום, טיפולים לרכב(הון תועפות), תקצוב לדלק שהדבר הזה שותה ואז תכתוב לנו מה התקציב שלך ולאיזה רכבי ספורט אתה נמשך ונעזור לך (אולי תגבה עוד קצת בשנה וחצי הבאה):-)

123456

:roll:

פורסם

תודה רבה ( לרוב ) המגיבים אשר מגיבים ברצינות ...

ותודה מיוחדת לאלו שעזרו עם התגובות העינייניות ...

עוד תגובות יתקבלו בברכב רבה

שחר.

פורסם
מה כזה גבוה ב1.80 מ',שכולם פה נדהמים???

זה לא 2.10....:roll:

אני 1.84 כבר מגיל 15 ולא גבהתי מאז,וגם אני לא אגבה...(גובהים בגיל 19+ ????:-P )

אתה גרוזיני זה לא חוכמה.

דניאל.

תרתי משמע :-P

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...