Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

הלילה ( הטיסה יוצאת ב6 בבוקר אבל נהיה שם ב3 לפנות בוקר ) אני ואמא שלי טסים לטיול מאורגן בחו"ל

משך הטיול : 14 יום .. ( רציני )

יעדים : צרפת , איטליה ושוויץ .

אם בא לכם לתת טיפים של הרגע האחרון או משהו בסגנון זה יהיה מאוד נחמד

תודה , שחר .

שחר.

פורסם

איך אשפר לתת טיפים אם זה טיול מאורגן...הייתי מציע לך לבקר בASTERIX זה לונה פארק גדול..

אני בטוח שבדיסני תהיה אבל המקום לילדים קטנים,אבל בכל זאת המקום ממש יפה וחייב לבוא לשם.

פורסם
טיפ של הרגע האחרון : לבטל ולטוס ללא טיול מאורגן , לשכור רכב ולחרוש את הארצות.

זה לא בדיוק ככה.

עדיף טיול מאורגן,כי, אתה לא מסתבך.. אתה רגוע ויודע מתי מגיעים ולאן הולכים

אני לא מדבר על אלה שמכירים כל חור בארצות הללו...

פורסם
זה לא בדיוק ככה.

מניסיון של ה-5 שנים האחרונות, הכי כיף זה לטעות, במיוחד בשוויץ. לא משנה לאן תסע, הכל שם יפה. בחיים שלי לא נסעתי בטיול מאורגן, אני אוהב לסוע בקצב שלי, להנות מהנוף בקצב שלי, לשהות בכל עיר כמה שאני רוצה. האמת שהטיול האחרון שלי לפני שנה (גרמניה, צרפת, שוויץ, איטליה ואוסטריה) יצא גם מאוד זול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
זה לא בדיוק ככה.

עם קצת אנגלית , מפות טיפה מפורטות והמון כייף אתה יכול לראות את הארצות אליהן אתה נוסע

בדרך הטובה ביותר ואפילו לעצור מדי פעם באיזה כפר נידח מדהים שאולי יהיה עדיף על כל אתרי

חליבת התיירים שסביר להניח יעצרו בהם בטיול מאורגן.

מה גם שאתה לא מוגבל ואתה עושה מה שאתה רוצה , אוכל מתי שאתה רוצה וישן מתי שאתה רוצה.

אתה מטייל בקצב שלך.

פורסם

מצטרף לאלו שאמרו שעדיף לא מאורגן. כי מה יותר כיף מלחרוש את מזרח אירופה ברכב מיושן, כשהעצירות היחידות שלך הן בתחנות דלק מרוחקות מכל נפש לקניית קפה.

או עצירה ב5 בבוקר לחופי אגם מקסים, שבמקום ילדות בנות 13 מוכרות תפוחים טריים ועסיסיים, וזה פשוט עושה לך את היום.

כל אלו הרבה יותר עדיפים על לו"ז מוכן וצפוף, לרוב משעמם שמתאים לנשים בפנסיה (ולא מוקדמת).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...