Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם זה סוף-סוף מתקרב. אני טס לתאילנד עוד 3 שבועות ורציתי לשאול כמה דברים:

1) אם מישהו מכיר כל חנות שקשורה לאביזרי רכב, ביגוד שקשור ליצרני רכב ויצרני אביזרים (SPARCO וכו') בכל בנקוק הסביבה והאיים .

2) הבנתי שהם לא ממש יודעים מזה פיזו שם, אז אם יש התאמה בין המוצרים של החברות (כמו לדוגמא המרחק ברגים הפורד הוא זהה לפיזו) , אני רוצה לקנות שם הגה ומתאם (בין היתר) אז של איזו חברה לבקש? אם יש להם בולמים וקפיצים איזה מידות לבקש ?

תודה לכל העונים :-P

פורסם

שלום לכולם זה סוף-סוף מתקרב. אני טס לתאילנד עוד 3 שבועות ורציתי לשאול כמה דברים:

1) אם מישהו מכיר כל חנות שקשורה לאביזרי רכב, ביגוד שקשור ליצרני רכב ויצרני אביזרים (SPARCO וכו') בכל בנקוק הסביבה והאיים .

2) הבנתי שהם לא ממש יודעים מזה פיזו שם, אז אם יש התאמה בין המוצרים של החברות (כמו לדוגמא המרחק ברגים הפורד הוא זהה לפיזו) , אני רוצה לקנות שם הגה ומתאם (בין היתר) אז של איזו חברה לבקש? אם יש להם בולמים וקפיצים איזה מידות לבקש ?

תודה לכל העונים :-P

עצה קטנה כמי שגרר את אישתו לרח' החלפים בתאילנד לחפש חלקי חילוף למרצדס...

אל תקנה שם כלום אם אתה לא בטוח במיליון אחוזים...

התאילנדים לא ממש מבינים מה אתה אומר ואומרים "כן, כן" כשהם לא מבינים משהו...

זה לא מרוע לב, זו התרבות שלהם...

יש ב MBK חנות עם מוצרי "נוי", ויש ב"פאנטים פלאזה" גם חנויות עם מוצרי "נוי"... וזה אומר גם אגזוזים וכו'...

בתאילנד מותר הכל (חוץ מלעשן סמים :wink: ), תראה מה הם עושים לרכבים שלהם ואתה לא תרצה ביכלל לחזור לכאן...

אני ראיתי שם סמוראי עם מנוע דיזל של טויוטה + מגדש... לדוגמא...

בחלקים הפחות מתויירים יש מלא חנויות של חלפים וחלקים. שוב, אתה יכול "ליפול" על איזה משהו שיהיה חיקוי עלוב לבולם טוב...

הכי טוב, לתפוס איזה "ערס" עם מכונית מונמכת שכל החלונות שלה מושחרים (כולל הקידמי! כמעט כולו!!!) ולשאול אותו איפה קונים... סביר להניח שהוא יקח אותך אפילו...

תהנה מהאוכל, הבחורות, האווירה והנוף... אחרי זה תחפש חלקים... :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...