Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 11 הסיע את הוריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין איך השוטרים תפסו אותו....

אם הוא נהג טוב וסתם עצרו אותו לבדיקה שגרתית?

בכל אופן זה חמור...ועוד יותר חמור שלא יעשו לו או להורים שלו כלום חוץ מקנס...

קרא את הכתבה. זה יעזור לך בהבנת הנקרא.

פורסם

לדעתי זה טמטום של ההורים אין מה לעשות.

אני כיום כבר בן 18.5 עם רשיון, אבל מציין שעד שלא קיבלתי את הרשיון הוריי לא נתנו לי אפילו להניע את הרכב

הם רק היו מסכימים לי לקחת את המפתחות בתנאים של שליחות לדוגמא: להביא דברים שהם שכחו ברכב או לנטרל אזעקה.

ככה זה ששי הורים שנותנים לילד שלהם תחושת "בטחון" ונותנים להם לנהוג ברכב אפילו בלי הכשרה.

ואישית אני יכול לספר על מקרה של ילד בן 15 שלמד בבית ספרי ולקח להוריו את הרכב מבלי שידעו ועשה תאונה עם הרכב.

אחרי חצי שנה לאחר מכן ישבתי עם חבריי בערב שבת בשכונה של אותו ילד ולפתע ראיתי את אחד מחבריי שגר במקום רץ לכיוון רכב שיצא מהחניה והתחיל לצעוק עליו שיחזיר מיד את הרכב לחניה.

ולמי שחשב לעצמו...ניחש נכון זה היה אותו ילד עם הרכב שההורים קנו לאחר שהתאונה ששוב הוא גנב את הרכב ורק אחד מהשכנים עצר אותו מה שמראה שההורים חייבים במקרים האלה להסתיר את המפתחות במקום שהילד לא יראה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה שיישב על כרית? יש לו טחורים? לפי שרשורי הגובה באוף טופיק, יש סיכוי לא רע שהילד הזה מתנשא לגובה 1.90 לפחות.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? אם ילדים בני 11 מרביצים למורים, אונסים את בנות כיתתם,דוקרים, מעשנים ושותים אז למה שלנהוג הם לא יוכלו? :roll:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אם הוא היה עושה עבירה כלשהיא, כולה נסע בזיגזג!

אני מכיר ילדים בני 11 שרוכבים על מוטוקרוסים, וואלה כל הכבוד לאבא, הבן שלי ינהג ברגע שיוכל להגיע להגה!

פליקס, מעתיקן!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

כן פליקס... בהתחלה התבלבלתי בניכם...

ובקיצור הגענו להחלטה שהמצב בקוונטים... הרי היו כבר מקרים על ילדים מכיתה ב' או א' שדוקרים עם מספריים... עוד מעט נתחיל לשמוע על מקרים כאלו גם בגני חובה ובפעוטונים...

קודם כל ההרתעה לא מספקת... אם כל אחד רואה שפושעים בקושי נענשים אז הוא מבין שזה בסדר ושגם הוא יכול לעשות את זה כי לא יענישו אותו...

שנית, החינוך לא משהו... ילדים נחשפים לאלימות ואין ממש חינוך כנגד אלימות...

ושלישית שזה הכי חשוב... הורים על הפנים... הרי כמעט תמיד זה מתחיל בבית, הורים שלא יודעים לחנך את הילדים שלהם ונותנים להם לעשות מה שבא להם בלי לשים להם גבולות...

העתיד לא נראה מזהיר במיוחד... במיוחד לא עם ממשלה כזאת... מה אתם אומרים נריץ איזה נציג מהפורום לכנסת, אולי בסוף עוד נקים מפלגה, גם נשפר את המצב במדינה וגם על הדרך נעזור לספורט המוטורי...

• תוכן חדש...