Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת ווידאו, המלצות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית.

יש כל כך הרבה סוגים... מה ליקנות? אם יש למישהו המלצה אישית למצלמה שיש לו או הוא ראה/שיחק בה אני אשמח לקבל ביקורת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תלוי לאיזו מטרה אתה קונה אותה... עמוס

בעיקר צילום חתונות וצילומי ערום של השכנה מהביניין ממול :wink:

צילומים מישפחתיים, צילומים של עצמים בתנועה (מכוניות, אופנועים וכו'), צילום מיזדמן של עב"מים :wink: , וכו'...

בקיצור, שימוש ביתי..

גילי

פורסם

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=630&p=0

מה אתה אומר , מחיר לא רע , וגם פורמט דיגיטלי mini dv , מצלם סטילס (אמנם רק ב-0.8 מ"פ אבל בשביל זה יש מצלמה דיגיטלית ), וזום x 24 אופטי

ככה גם תוכל לצלם את פריצי ערומה ....ניההההאהההה :-P

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=737&p=37

קניתי כזאת לא מזמן.

אמנם קצת יקרה, אבל מצלמת 3 CCD, עם הפרדת צבעים מדהימה וכמובן כל הקישקושים הרגילים מסביב.

רזולוציה מצויינת, שלל אפשרויות ו-miniDV.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=737&p=37

קניתי כזאת לא מזמן.

אמנם קצת יקרה, אבל מצלמת 3 CCD, עם הפרדת צבעים מדהימה וכמובן כל הקישקושים הרגילים מסביב.

רזולוציה מצויינת, שלל אפשרויות ו-miniDV.

אל-אלוהים... 5K... זה ממש הרבה... :shock: (לי בכל אופן, להוציא על מצלמה)

איזה אתרים טובים יש (בעיברית אם אפשר, בין כה וכה יש כל כך הרבה מידע, שאפשר לטבוע) שנותנים סקירה על מוצרים כאילו?

גילי

פורסם
תנסה : www.zap.co.il

את זפ אני מכיר, אין הרבה ביקורת, ואם יש, היא לא ממש מיקצועית . אני לא מחשיב ביקורת כגון "אחלה מצלמה אחימשלי, אחושילינג של זום!!!" כתגובה עניינית. חוץ מזה, "ניתפסו" הרבה תגובות חיוביות שהתקבלו מבעלי החנויות הוירטואליות (היה על זה פעם בYNET אני חושב..)

גילי

פורסם

היי גילי

לפני כמה חודשים חיפשתי מצלמה דיגיטלית והייתי מבולבל בדיוק כמוך. (רק שלי זה עבר . . .).

ההיצע עצום, כולם מפגיזים אותך במספרים שממש לא אומרים לך כלום, וקשה להחליט.

לבסוף גיבשתי לי מחיר שאותו אני מעוניין להוציא על "הסט" (פרטים בהמשך), וחיפשתי בזאפ מה יש להם להציע במחיר הזה.

התלבטתי בין 3 מצלמות. פוג'י, ניקון ואולימפוס, שנראו לי עם אותם נתונים, מחיר דומה, והתיעצתי עם חבר שהוא צלם חובב ומבין גדול בנושא.

החבר המליץ שאקנה את הניקון, לאחר שראה את כל הנתונים של 3 המצלמות.

קניתי את המצלמה ואני מרוצה מאד.

דוגמאות לתמונות שצולמו במצלמה הזו ניתן לראות בפורום אספנות בנושא השקת בל אייר ביום שישי האחרון, השקת בל אייר קבריולט בחיפה, מפגש ברמת גן לציון 20 שנה למועדון ה-5 ועוד.

לאחר שהחלטתי מה אני קונה - בדקתי איפה לקנות, וזה ע"י השוואה בזאפ. אותה המצלמה עלתה לי 1080 ש"ח ללא "כל הסט" כאשר רצו עליה מחירים שונים שטיפסו עד 1750 ש"ח.

הדגם הוא ניקון 4100, קטנה ונוחה להחזקה בכיס, שוקלת מעט, ועם ביצועים מעולים. אגב,

היא מצלמת גם וידאו עם קול.

בדיוק לפני שבוע החלטתי לקנות את אותה המצלמה לבת שלי שמשרתת בחברה להגנת בטבע, מטיילת כל הזמן ורוצה לצלם. . . ובימים אלו אקנה ואפתיע אותה.

מה זה "הסט"?

אתה חייב לקנות חוץ מהמצלמה: בטריות נטענות של לפחות 2500 ומטען, נרתיק, צ'יפ להגדלת הזכרון (מומלץ לפחות של 518K). אין הכרח לקנות את הפריטים הללו באותה חנות - ניתן לבדוק שוב בזאפ ולחסוך על האביזרים הנלוים עוד כמה מאות שקלים.

אם תרצה עוד אינפורמציה - אני בנייד.

ד"ש - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
את זפ אני מכיר, אין הרבה ביקורת, ואם יש, היא לא ממש מיקצועית . אני לא מחשיב ביקורת כגון "אחלה מצלמה אחימשלי, אחושילינג של זום!!!" כתגובה עניינית. חוץ מזה, "ניתפסו" הרבה תגובות חיוביות שהתקבלו מבעלי החנויות הוירטואליות (היה על זה פעם בYNET אני חושב..)

גילי

הנה אתר שעזר לי להחליט בנוגע לכמה מוצרי צריכה ביתיים שרכשתי בעבר+הלינק למצלמות וידיאו:

http://www.epinions.com/Camcorders

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...