אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
שלום לכם . הורדתי את המשחק הזה , אבל אני לא יודע בדיוק איך לפתוח אותו . יש לי הרבה קבצי ראר שבתוכם יש לי את הקובץ של המשחק בזיפ והוא שוקל 130 מגה. מישום מה אני לא יכול לפתוח אותו. אני מבקש את העזרה של כל אלו שהמליצו על המשחק או שמשחקים בו עכשיו , יש פה כאלו . בפורומים אחרים אף אחד לא יכיר במשחק כי הוא לא מוכר אבל מהנה מאוד והנהיגה בו היא מציאותית לחלוטין.
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נסעתי לתדלק את האוטו לפני 12 בלילה (כמו הרבה מכם ) והופתעתי לראות את כמויות התור לתחנות הדלק... לפחות בכפר סבא... אף פעם לא ראיתי כאלה תורים ועוד לתחנות דלק... :shock: כנראה שיותר ויותר אנשים מתקשים להשלים עם עליית המחירים הזאת כל פעם...
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איך יתכן שלשתי חברות גדולות בעולם יהיו דגמים זהים בול אחד ל אחד? וגם אם תחפשו טוב טוב באתר של O.Z לא תמצאו את הדגם של הג'אנט הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
3,000 ק"מ ב- 11 יום בקרואטיה - סלובניה. ראיתי פחות שוטרים מאשר היום בבוקר בגהה... אין באמפים, גם לא בערים הסואנות... דרכי עיזים בהרים באיכות סלילה גבוהה יותר מאיכות הסלילה בכביש מס' 1 לירושלים... יותר גשרים חדשים ומנהרות חדשות מאשר יש בחלומות באספמיה של הפוליטיקאים בישראל... נתיב העקיפה הוא הנתיב השמאלי... נתיב הנסיעה הוא הנתיב הימני... שילוט דרכים אינפורמטיבי ומתריע בתקן אירופאי שתואם את הכתוב במפות... אוטוסטרדות בתשלום, כן, כזה שמשלמים בתחילת הדרך או בסופה ולא בשיטה שמטרתה לצבור קנסות... מאזדה כמעט שלא קיימת על הכבישים... רכב יפאני בכלל די נדיר... נוכחות משמעותית של רנו, סיטרואן ורכב גרמני לסוגיו... נוכחות מרשימה של רנו 4... ובמצב מעולה... ני…
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שמתי לב לאחרונה שהערסים נוטשים לאט לאט את אונדע ועוברים למיצובישי ערבולושן 1, שזוהי בעצם מיצובישי סופר לאנסר אוטומטית חפה מפשע, שהולבשה בספויילרים שמתחרים בגובהם עם עזריאלי, ויש המגזימים שהלבישו ספויילר שירד מאיזה F16 שסיים את שירותו בצה"ל. רק כאן באזור יש אחת לבנה, שהונמכה (חצאיות, לא בולמים) בצורה מטורפת, שאני בספק אם אפשר להכניס אצבע בין הפגוש לכביש (הוא כבר שבר פעמיים חצאית קדמית). ועוד אחת כסופה, השקיעו עליה מדבקות של NOS אפילו !!! אני מחכה למפגש באיזה רמזור עם הכסופה, אני רוצה לראות את הבלון של ה NOS. יש עוד אחת בצבע ירוק זרחני, שזכתה לספויילר של F16, כמו שהזכרתי. ויש עוד אחת שמתעתדת לעלות לכביש כערבולושן, בצבע אדום, עומדת אצל איזה פחח כרגע. יש למישהו…
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב כבר כמה זמן שאנו חושבים על לקנות שולחן ביליארד לבית. הוא חייב להיות מתקפל, מה שמוביל לבעיה כי בד"כ האיכות של השולחנות המתקפלים שווה ל*** אבל לא זו שאלתי העיקרית.. ידוע לי ששלוחנות ביליארד מחולקים לגדלים 5ft. 6ft. 7ft. 8ft 9ft. אנו כרגע מתלבטים בין 7 ל-8 פיט. שאלתי היא האם ההבדל בגודל שווה את הכמה מאות שקלים הנוספים? כל הערה נוספת על הנושא תתקבל בברכה. תודה מראש, עמוס
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 2 תגובות
- 702 צפיות
האם אתם נוהגים להשתמש בקרם הגנה כשהגג פתוח? לפעמים כשיוצא לי לנהוג בשמש ברכב רגיל, אני גם חושב שצריך לשים קרם הגנה.. למרות שהמזגן עובד על המקסימום, אני מרגיש כמו העוף הצלוי בסופר , כזה אדמדמם. אז המזוכיסטים בקבריו - קרם הגנה או לא? (ד"א, לדעתי יותר מדי שזוף זה מיותר ומסוכן )
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ת'רד קצת הזוי אבל בטוח נשמע סיפורים מעניינים. אני נכנסתי בחמור ( על 4 רגליים ולא גלגלים ) לפי כמה חודשים, התאונה קרתה בכביש חשוך בסביבות 90 קמ"ש, החמור רץ מהנתיב הנגדי לנתיב השמאלי שבו נסעתי. ראיתי אותו רק שניה לפני שהעפתי אותו לעולם שכולו טוב ( אני מקווה בשבילו ). הרכב: קורולה 2005 שלא הייתה שלי ( פדיחות ) גם הלכה לעולם שכולו טוב בעקבות מכה הקשה לחזית. לי בנס לא קרה כלום. רציתי רק "לשבח" את כל הנהגים שבמקום לעצור ולעזור רק צפרו וחתכו אחד את השני כמו מופרעים או לחילופין כמעט נכנסו בי. מסקנות: - גם אם אתה מכיר את הכביש בע"פ סע לאט בלילה, לך תדע איזה חמורים מסתובבים בכביש.... - אם אתם רואים רכב תקוע בנתיב השמאלי בחושך…
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם. חברה שלי התגייסה לצבא הגנה לישראל. היא כרגע מסיימת טירונות. היא רוצה לבקש פגישה עם משקית ת"ש בתקווה לשרת בבסיס קרוב לבית ולצאת יומיות. מישהו אמר לה שיש דבר כזה סעיף על "פינוק" או משהו דומה. שהיא ילדת בית קרובה לאמא לא יכולה לישון מחוץ לבית וקשה לה. ולטענתו הוא מכיר כמה בנות שעושות יומיות על הסעיף הזה. אני אישית מתקשה להאמין שיש סעיף כזה. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין? ולאנשים שמבינים אולי קצת עזרה...... מה לעשות כדי שהיא תשרת קרוב לבית ותעשה יומיות..... תודה לעוזרים. נ.ב לפי קצין המיון שהיה להם היא מויינה לחייל הקשר. בתפקיד..... "תקשוב מבצעי". או משהו בסגנון. ואחרי הטירונות והקורס יש להם עוד פעם קצין מיון שימיין אותם…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
בשעה טובה קנית פעג'ו 306 שנת 2000 עם 27,000 קילומטר שמורה מאוד!!! הרכב ידני עם מנוע 1400, מקווה שאני יהנה ממנו...ממה שהצלחתי להתרשם זה שהאוטו ממש נוח.
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 15 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
היום מיליתי לוטו - ומשום מה אני מסתכל על הטופס ואומר... אין מצב שמישהו באמת יזכה בסכומים כאלה אני לא מכיר אף אחד שבאמת זכה ב 10 מיליון או לא יודע כמה וזה נראה לי לא הגיוני גם שמישהו יזכה בסכומים כאלה אתם גם חושבים שהם עובדים עלינו אולי ... או שלא :S כי אחרי הכל - מה זה שווה להם אם אף אחד לא זכה בפרס אז הסכום עולה אחרי שבוע, מה ההגיון ?
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה השגתי דיל סוף סופי סופני לקוסטה בראבה שבספרד, אני הולך להיות שם שישה ימים אז חברים מי שהיה ,אני צריך המלצות ליעדים בבקשה , ואם יש אטרקציות מוטוריות שם , אז מה טוב בעיקרון יש לי מלון במשך כל השהות , אבל אני רוצה לבקר בערי ספרד המקסימה אז איפה כדאי ומה אתם ממליצים תודה איציק.
הודעה אחרונה מאת soli, -
המלצה למשקפי שמש... 1 2
מאת gadik6- 28 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב משקפי שמש חדשים (אחרי שהישנים נגנבו)... מה שאני מחפש זה משקפיים בעלי עדשות טובות (כלומר שימנעו סינוור מהשמש ויסננו את הקרינה) ושיהיו איכותיים פחות או יותר... על איזו חברה אתם ממליצים? חשבתי על BOLLE אולי... יש לכם עוד המלצות? והאם יש לכם המלצה לחנויות באיזור ב"ש (או רשתות שנמצאות בכל רחבי הארץ דוגמאת אופטיקנה)? *האם יש לכם גם המלצות מה לבדוק כשקונים משקפיים, או שלצאת החוצה לראות איך הן בשמש זה מספיק? תודה.
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
כולם להיכנס חשוב מאוד***סקר בערוץ 5- איזה ספורט ראוי ביותר לחשיפה תישורתית**חשוב!!! 1 2
מאת speedseeker-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש סקר בערוץ 5 איזה ספורט ראוי ביותר לחשיפה תיקשורתית: יש את ענפי הספורט הרגילים אבל כולנו יודעים שזה בגלל שזה חבילת הבסיס ידחפו שם את כל המשחקים שלא מעניינים אף אחד, כמו שכל הקיץ היה את העונות שהיו כבר, או אתלתיקה. בקיצור ולעניין, להעביר את הקישור הנ"ל לכל הפורומים שאתם מכירים, לכ החברים שלכם ולהגיד להם להצביע "ספורט מוטורי" זה יותר מלוח תשדירים, זה החשיפה והחינוך של הדור הצעיר לספורט מוטורי ומשיכה של מבוגרים וספונסרים נוספים אליו. http://www.sport5.co.il/Programs/Index.asp?CategoryID=142 להעביר לכולם, אייסקיו, מסנג'ר, צ'אטים, פורומים הכלללל. תודה רבה, מאור.
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
צריך לשמור על יציבות הרכב. http://www.minijuegos.com/juegos/html/index.php?id=3379
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
מה אתם מעדיפים, מכוניות עם שמות (קליאו, אימפרזה) או קוד דגם (A3, 306)? ונייר טואלט? 1 2
מאת נהג רגוע-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מה יותר יפה בעינכם, או מתאים יותר למכוניות: יצרן שקורא לדגמים שלו בשמות, או בסימנים? או אולי גם וגם? (323 לאנטיס, mx5 מיאטה)
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום בבוקר זה הסתיים. הקשר שלי עם המורה הנהיגה נגמר בפתאומיות. שיחת טלפון אחת וזהו. אפשר גם לומר שלא הכל בזכותו אלא בזכות אבא בעיקר, אבל זה לא משנה, כי מה שחשוב פה זה: שעברתי טסט! זהו, הייתי חייב לשחרר קיטור. אפשר להתעלם, מנהלים יכולים לנעול או לתת לשרשור להיעלם בארכיוני הפורום. או שאפשר לאחל מזל טוב. מה שבא לכם. בברכת שמחה רבה, גלעד.
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
נעלים חדשות לצרפתיה שלי 1 2
מאת sk- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תודות לליאור fireball שקניתי ממנו את הג'אנטים "תודה ליאור הם אחלה" הנה כמה תמונות וגם תמונה להמחשה לפני
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
אבטלה ומילואים
מאת R'n'B-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב! יש לי מילואים חודש הבא לשבועיים ומס' ימים לפני אני מסיים את עבודתי הזמנית. לדמי אבטלה אני לא זכאי. האם אני הולך לקבל מימון כל שהוא מהצבא או שבועיים נוספים אני הולך לחיות בלי הכנסה? כי בכל זאת אם אני בצבא זה לא אומר שאני מפסיק לשלם חשבונות ואם לא הייתי הולך למילואים אז בטוח הייתי מוצא משהו אחר. מישהו יודע מה קורה במצב הזה? תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- 1 תגובות
- 890 צפיות
לכל חברי הפורום שלום. כל המעוניין... עבודות קבלנות במחירים אטרקטביים מאד. צבע, גבס, ריצוף, גינון, עיצוב, שיפוצים, ועוד ועוד... עבודות ברמה גבוהה מאד.. באחריות. בכל רחבי הארץ. כל המעוניין...בירורים ושאלות בה"פ בלבד. תודה רבה ויום טוב לכולם. למנהלים- *ההודעה נכתבה באישורו של עומר מנהל הפורום* תודה.
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 12 תגובות
- 34.7 אלף צפיות
אוקי אני בין השאר, מיועד לשרת ביחידה זו[מבין 3 האופציות לפניי ש2 מהם זה חיל האויר וחיל חימוש] בכל אופן אני אשמח לקבל מאנשים שיודעים קצת פרטים על יחידת מז"י בצהל,מה היא כוללת, מה תפקידה ואת סדר השירות והיום ביחידה זו ואת היתרונות /חסרונות של יחידה זו ? והבסיסים בארץ של מז"י ומיקומם? תודה מראש אסף.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
האם באמת זה קרה?! 1 2
מאת redbaron-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
"תחקיר" שמציג באור טיפה שונה את התקרית ב 9-11 שמטוס היתרסק אל תוך הפנטגון... מוזר ומעניין... ככל הנראה לעולם לא נדע את האמת... מעניין אגב אם באמת האמריקאים נחתו על הירח גילי
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
-
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לכבוד ההודעה ה751 שלי.. חחח... תמונות שצילמתי מגוש קטיף. מקווה שתהנו... עוד תמונות כאן: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=20DAA8CB8D41475CA8D8AA63BCA6CEBF&alid=275663
הודעה אחרונה מאת SilverCivic, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 827 צפיות
האם יש פה משהו שמתמצא בתחום? רון.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כשההורים מתנקמים... http://crazyshit.com/cnt/medias/6619
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעקבות הת'רד הקודם שפתחתי- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83587 הנה הפונטו שלי לאחר שהכנתי לה מדבקות, תגידו מה דעתכם, בעיניי זה יצא נחמד ולא ערסי. מצטער על האיכות. שי.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בהמשך לשיחרורי מצה"ל שנערך בשעה טובה מחר. ולעובדה שאני צריך תעסוקה הולחט חד משמעית ברוב קולות שאני הולך ללמוד (אני רק אמרתי "טוב נו, ננסה שוב"). תעודת הבגרות שלי - מלאה. זהו, כל קשר בין ציונים נורמלים ובין התעודה הזאת מקריים בהחלט. האופציות שלי נעות בין מכללות שונות, הכיוון הכללי הוא תעשייה וניהול או יותר בפירוט לימודי מסחר בינלאומי עם דגש על מסחר ולא על הבינלאומי. האופציות שמצאתי בישראל לא גדולות מי יודע מה. לא מרשימות מי יודע מה. ולא בדיוק קולעות לרצונות שלי. מצאתי עוד אופצייה (שהיא לא ממש ריאלית כרגע אבל אולי בעתיד): Leeds Metropolitan University מישהו מכיר ? טוב בכל מקרה אני אשמח לכל מיני עזרים וייעוץ כללי. תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת shark, -
-
האיטלקים האלה..
מאת aliku- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html השוואה בין האיטלקיים לשאר האירופאים.. סליחה אם היה כבר.. ראיתי אותו כבר לפני חצי שנה.. אבל לא מצאתי אותו.. ועכשיו מצאתי.. מומלץ מכל הלב
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 16 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
הפרופיל שלי הינו 97 ואשמח לא להיות קרבי. תציעו לי מה להגיד במקום, משהו טוב וסבבי.. הציעו לי להיות נהג פלוגתי, אמרו שזה אחלה.. מה הצעתכם? זה השבוע (יום ג'), אז תענו לעניין..
הודעה אחרונה מאת LiRacer, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
306 ראלי עדיפה על פני הערסים האנגלים מהונדה סיויק/ אקורד...
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 993 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- point of view
- parnuk
- sperial
- avizaz
- מייק24
- WideFocus
- oferg22
- הדיין
- אורי מ.
- quizlette85117701
- T_A
- Igalz