Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבטלה ומילואים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי מילואים חודש הבא לשבועיים ומס' ימים לפני אני מסיים את עבודתי הזמנית.

לדמי אבטלה אני לא זכאי.

האם אני הולך לקבל מימון כל שהוא מהצבא או שבועיים נוספים אני הולך לחיות בלי הכנסה?

כי בכל זאת אם אני בצבא זה לא אומר שאני מפסיק לשלם חשבונות ואם לא הייתי הולך למילואים אז בטוח הייתי מוצא משהו אחר.

מישהו יודע מה קורה במצב הזה?

תודה מראש L.A

פורסם

על מילואים אתה מקבל כסף מביטוח לאומי לפי ההכנסה הממוצעת בחודשים האחרונים של העבודה שלך.

בסיום המילואים אתה מקבל ספח צהוב חתום ע"י חותמת היחידה וקצין השלישות של היחידה.

עם הספח הזה אתה מגיש את התביעה לביטוח לאומי, לא לפני שאתה מוריד את טופס התביעה מאתר ביטוח לאומי (שים לב לשירות שאני נותן לך, קישור לכל דבר :p ) ומשלשל אותו בתיבת הפניות סניף ביטוח הלאומי הקרוב למקום מגוריך.

לפי דבריך אני מבין שהסעיף שתקף לגביך בטופס הנ"ל הוא סעיף ד' (לא שכיר ולא עצמאי).

לפני שאתה מתחיל למלא את הפרטים, קרא את כל העמודים (4 סה"כ) ובמיוחד את האחרון (4) בו מסבירים איך ומה צריך לעשות.

שים לב שאין חובה להתחתים את המעסיק האחרון שלך במידה ויש לך את תלושי המשכורת האחרונים (6 תלושים במקרה שלך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באמת תודה על השירות

גם תותח במכונאות רכב וגם שולט בכל הקשור לתביעת כסף מביטוח לאומי :wave2: .

רגע אבל מה אם רק חודש לפני המילואים עבדתי? וכל הזמן לפני כן (4 חודש) למדתי, כיצד אז מחושב התגמול?

תודה מראש

פורסם

באמת תודה על השירות

גם תותח במכונאות רכב וגם שולט בכל הקשור לתביעת כסף מביטוח לאומי :wave2: .

רגע אבל מה אם רק חודש לפני המילואים עבדתי? וכל הזמן לפני כן (4 חודש) למדתי, כיצד אז מחושב התגמול?

תודה מראשבמידה ואתה בקשר טוב עם הבעלים מהעבודה הזמנית שאתה עובד בה, תנסה לדרוש ממנו מכתב פיטורין! ככה תהיה זכאי לדמי אבטלה מביטוח לאומי.

פורסם

אתה תקבל 111 ש"ח ליום מילואים (צה"ל מחשב חודש עבודה כ-30 יום בערך ולכן השכר היומי נמוך משכר המינימום).

כמו כן, באפריל תקבל 200 ש"ח נוספים על כך שביצעת מעל ל-15 יום מילואים ברצף.

• תוכן חדש...