Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לשאול...

יש פה אנשים שלומדים בטכניון?

מה אתם לומדים?

או שאין אפילו זמן להיכנס לפורום?!

ישנה בדיחה...:roll:

שאלה: למה הדשא בטכניון כל כך ירוק ויפה?

תשובה: בגלל שלתלמידים אין זמן לשבת עליו...

אולי אני אהייה שם עוד כמה חודשים... אם כן אז אני אעדכן אותך...

אם אני לא טועה אבל אישפוז למד בטכניון (לפני שנים רבות :-P) , וגם רוני למד שם שנה אחת...

פורסם
שאלה :

נניח ויש לי תואר ראשון ביד. שעשיתי במכללת כפכפים בטירה. אני יכול להתקבל ללימודי תואר שני באותו במקצוע באונ' מכובדת ?

דניאל.

אם אתה רוצה להמשיך לתואר שני באוניברסיטה, לפי מה שאני יודע מכללה לא קביל.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
נניח ויש לי תואר ראשון ביד. שעשיתי במכללת כפכפים בטירה. אני יכול להתקבל ללימודי תואר שני באותו במקצוע באונ' מכובדת ?

דניאל.

תלוי באוניברסיטה.

לכל אחת יש את התנאים המקדימים שלה ללימודי תואר שני במסלולים מסויימים.

סתם לדוגמה- אם בא לך ללמוד מדעי המחשב לתואר שני ב TAU, אז דורשים שבתואר הראשון שלך תלמד את "נושאים במתמטיקה למדמ"ח", "נושאים בתיאוריה למדמ"ח" ועוד איזה קורס מציק שבמכללה שלמדתי בה (האקדמית ת"א יפו) הם בכלל קורסי בחירה ולא חובה.

אתה גם אמור לעמוד ברשית מינימום של ממוצע ציונים, אבל פרט לכך (אם המוסד בו למדת מוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה) אין בעיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
רציתי לשאול...

יש פה אנשים שלומדים בטכניון?

מה אתם לומדים?

או שאין אפילו זמן להיכנס לפורום?!

ישנה בדיחה...:roll:

שאלה: למה הדשא בטכניון כל כך ירוק ויפה?

תשובה: בגלל שלתלמידים אין זמן לשבת עליו...

אהלן, אני למדתי בטכניון כשנה (עתודאי) והפסקתי. למדתי הנדסת תוכנה (S/W Eng., B.Sc).

אז ככה: המבחנים קשים יותר מידי (גם אין בחירה וגם רמת ההרצאה די נמוכה ואין תרגול טוב), חרא אנשים (בחלקם), אני גר רחוק (אשקלון) והמעונות מגעילים, יש המון עומס ולא נשאר זמן לתחביבים - "לשים את החיים בכספת ל4 שנים", כמו שאני אומר, ועוד ועוד... אבל מה, נראה לי שאני אחזור לשם אחרי הצבא, כי משכורת של 70 ש"ח לשעה בתור סטודנט מכפר על הכל :wink:. (אם אתה מצטיין מלא חברות מקימות דוכנים ורודפות אחריך, חברות כמו: אינטל, אלביט, רפאל, Micro$oft, אפלייד מאטריאלז, צורן מיקרו-שבבים ועוד..).

קח בחשבון עוד נקודה: קשה מאוד להגיע לממוצע 80 או 85 בטכניון. באונ' אחרות יותר קל. והנה שאלה שאני רציתי לשאול את החבר'ה: האם באמת יש משמעות רצינית בעת קבלה לעבודה איפה למדת? בטכניון או באונ' רצינית? (כמובן לא במכללות כמו "מכללת חמת-גדר"). כי לממוצע אני יודע שיש חשיבות. אולי ננסח זאת כך: מה עדיף, תואר בת"א עם ממוצע 85 או בטכניון עם ממוצע 75?

אה, ולגבי הבדיחה (וכל שאר בדיחות הטכניון) - כל הזכויות שמורות לידידינו (NOT) העתודאים.

• תוכן חדש...