Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם באמת זה קרה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"תחקיר" שמציג באור טיפה שונה את התקרית ב 9-11 שמטוס היתרסק אל תוך הפנטגון...

מוזר ומעניין... ככל הנראה לעולם לא נדע את האמת...

מעניין אגב אם באמת האמריקאים נחתו על הירח :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

איך במשך ארבע שנים שלמות, ארה"ב עם כל הטכנולוגיות שיש לה לא מצליחה לשים את ידה על אוסאמה בן-לאדן?

אם תשאלו אותי, אני לא מאמין שיש כזה בן-אדם, וגם אם יש, אין לו חלק באירועי ה-11 בספטמבר.

הכל סיפור כיסוי, כנראה בשביל שהעם האמריקאי לא יפחד מהקבוצות הנאציות שבתוכם.

No worries 8)

פורסם
איך במשך ארבע שנים שלמות, ארה"ב עם כל הטכנולוגיות שיש לה לא מצליחה לשים את ידה על אוסאמה בן-לאדן?

אם תשאלו אותי, אני לא מאמין שיש כזה בן-אדם, וגם אם יש, אין לו חלק באירועי ה-11 בספטמבר.

בטח שיש!

אוסאמה הוא בעצם אלביס!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צחי,כמה ליטרים שתית היום? :wink:

ובגלל שזה פורום מוטוריקה כנראה התכוונת ל:" צחי, כמה ליטרים של דלק שתית היום?"

פורסם

צחי ידידי, בוא ואגלה לך איך:

אוסאמה בין לאדן הוא בן טיפוחיו של ה-CIA, ה-CIA השקיע בו הון תועפות על מנת שיוכל לקנות נשק, ללמוד באוניברסיטה וכו' וכו'. ממשלת ארה"ב טיפחה את האדם הזה עם כל כך הרבה כסף, מידע מודיעיני ושלל תכסיסים, בתקווה שהוא יעזור להם, הוא היה אמור להשתלט על אפגאניסטן פוליטית ולהיות נאמן וכפוף לארה"ב.

מה שהוא עשה לאמריקנים היה מכה מתחת לחגורה, They never saw it coming....

שלא לדבר על סדאם חוסיין, שהוא בדיוק אותו הסיפור - האמריקנים טיפחו אותו, מימנו אותו, ובסוף הוא תקע אותם בעכוז. ואני בכלל לא מדבר על המיליארדים שהם שפכו על המלחמות שהם פתחו בניסיון לחסל את השניים.

או כמו שנאמר - הגולם קם על היוצר....

אלעד

• תוכן חדש...