Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם באמת זה קרה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הסבר הגיוני לרוב הדברים..

אבל קטעשבאמת יש להגיש זה לקראת הסוף.

איך באמת המצלמות של הכביש המהיר לא תפסו את המטוס.

מה עם דחף הסילון?

דברים משאירים סימנים..

אור.

פורסם

אם מטוס היה באמת עובר קרוב לשם, כל האיזור היה שרוף מהחום שהמנועים מייצרים, והפנטגון היה חרב עד היסודות... בקיצור, לא התרסק שם לא מטוס ולא בטיח...

דיי ברור שהיה כאן איזה טיוח והממשלה האכילה את הציבור באיזה סיפור מצ'וקמק(והאמריקנים הטיפשים - כהרגלם האמינו).

כנראה שזה היה עוד עילה טובה לפרוץ במלחמה ולתגבר את תעשיית הנשק של האמריקנים במילארדי דולרים.

פורסם

כל מיני מומחים בגרוש שבטח זועמים שהעיפו אותם מהעבודה בפנטגון או סתם אנשים פרנואידים מטומטמים.

אם זאת הייתה "קוסנפירציה" אזי כל העיתונים היו קופצים על המטעמים.כל הסרטונים האלה ברשת נועדו בשביל אנשים שמאמינים לכל דבר,שלא מבינים ולכן כל מה שיגידו בסרט ה"מומחים" זה תורה מסיני.

המטוס התרסק ו"נעלם" בדיוק כמו המטוסים האחרים שהתרסקו לתוך בית או קיר או הר, הוא לא נמרח על הקרקע ולכן לא נשארו חלקים גדולים. המטוס היה עמוס דלק שבערתו הוסיפה לפרוקו ולקריסת הבניין.

המטוס לא טס לאורך מיילים רבים בגובה של מטרים ספורים כי אם צלל אל הפנטגון בזוית שטוחה. לכן הוא לא היה אמור להעיף מכוניות מכביש או להקלט במצלמות האבטחה של המלונות ותחנות הדלק בסביבה (אשר מכוונות תמיד מלעלה למטה).

ה"חור" המוצג בסרטון נעשה על ידי כוחות החילוץ ולא על ידי המטוס. יעידו על כך הכתובות שמשני צידיו.

http://www.snopes.com/rumors/pentagon.htm

debris.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

סתם שאלה, לא אמור להיות מרחב אווירי הסגור לתנועה אזרחית מעל לבית הלבן ו/או גבעת הקפיטול, ו/או הפנטגון?

עריכה: איזה שטויות!

As the front of the Boeing 757 hit the Pentagon, the outer portions of the wings likely snapped during the initial impact, then were pushed inward towards the fuselage and carried into the building's interior;

פורסם
כל מיני מומחים בגרוש שבטח זועמים שהעיפו אותם מהעבודה בפנטגון או סתם אנשים פרנואידים מטומטמים.

אם זאת הייתה "קוסנפירציה" אזי כל העיתונים היו קופצים על המטעמים.כל הסרטונים האלה ברשת נועדו בשביל אנשים שמאמינים לכל דבר,שלא מבינים ולכן כל מה שיגידו בסרט ה"מומחים" זה תורה מסיני.

עכשיו מי פה עם תאוריית קונספירציה.. אני חשבו שקצת הגזמת..

המטוס התרסק ו"נעלם" בדיוק כמו המטוסים האחרים שהתרסקו לתוך בית או קיר או הר, הוא לא נמרח על הקרקע ולכן לא נשארו חלקים גדולים. המטוס היה עמוס דלק שבערתו הוסיפה לפרוקו ולקריסת הבניין.

בהחלט נכון, חלק מההסבר שלי..

המטוס לא טס לאורך מיילים רבים בגובה של מטרים ספורים כי אם צלל אל הפנטגון בזוית שטוחה.

זווית שטוחה=180 מעלות.. איך בדיוק צוללים בזווית כזאת?

בנוסף גם אם המטוס צלל בחדות, כך שהוא לא נראה ע"י המצלמות ולא יצר את הסילון שהיה אמור לייצור הפרעות, הוא היה עדיין צריך זמן להתיישר. זמן ומרווח שלא נראה לי שהיה לו..

נקודה למחשבה...

לכן הוא לא היה אמור להעיף מכוניות מכביש או להקלט במצלמות האבטחה של המלונות ותחנות הדלק בסביבה (אשר מכוונות תמיד מלעלה למטה).

אגב, שלד, התרחיש הסביר ביותר שהתרחש הוא שהכנפיים התנתקו מהמטוס, לא במלואם, ונכנס יחד עם המטוס קצת לתך הבניין התנתקו סופית והתפוצצו יחד עם שאר המטוס.

אור.

פורסם

אור ידידי,

ביליתי יותר מדיי שעות במטוסים(זה מה שמקבלים כשיש לך אבא טייס) בשביל לדעת שמה שאתה אומר פשוט לא הגיוני...

מטוס מחזיק עליו כמה טונות טובות של דלק, וכשדבר כזה מתפוצץ הוא זורע הרס וחורבן ברדיוס לא רע בכלל.

הפגיעה הנקודתית בפנטגון בחיים, אבל בחיים לא היתה יכולה להיגרם מ-757(אבא שלי היה טייס ראשי שנים רבות של צי ה-757 של ארקיע). אני מכיר את המטוס הזה מ-א ועד ת', ואת המימדים שלו, ואם 757 היה מתרסק על הפנטגון הוא היה מגרף איתו חצי מהמבנה.

פורסם
צחי,כמה ליטרים שתית היום? :wink:
2.5 ליטר גינס, חלש.

היופי בתקשורת המודרנית הוא בכך שניתן להשלות את הדעה של ההמונים מהאמת המרה.

אגב, מישהו ראה פעם את הסרט של היצ'קוק North BY Northwest או בתרגומו לעברית "מזימות בינלאומיות" (אולי בני ל. מכיר)?

היחידי שקרוב ל-Mr kaplan הוא אולי אלי שמשפץ את האלפאסוד...

No worries 8)

פורסם

על כל אתר שאומר שלא היה ולא נברא, נמצא גם אתר שמסביר היטב למה זה כן היה בואינג 757... הנה דוגמא:

http://www.oilempire.us/pentagon.html

וחוצמזה, האמת הפשוטה היא, כי לא משנה מה תגידו, מטוס הבואינג הזה התרסק. עשרות ומאות האנשים שהיו עליו לא נעלמו מעל פני האדמה כאילו מעולם לא היו. אם הוא לא התרסק על הפנגטון, אז איפה הוא כן התרסק?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני בדעתי.

מטוס משאיר שברים, גופות, עצמות, לא משנה כמה דלק היה בו ובמה הוא התנגש.

עד כאן

אלעד

מטוס עשוי אלומיניום, בטמפ' גבוהה, הוא נישרף.

המנועים של המטוס עשויים פלדה עם אחוז גבוהה של טונגסטן. זה לא נישרף... המנועים "תלויים" על תפסים שמחוברם לכנף, סביר להניח שבשעת החדירה שלו לביניין הם היו אמורים להיתלש ולהישאר בחוץ או קרוב לשם. הם לא. תמיד ממקומות בהם היתרסקו מטוסים מוציאים את המנוע "בגאווה"... למה? כי לרוב זה בדבר היחידי ששורד.... גם בתאומים מצאו שרידים של מטוס... ושם לא ממש מצאו דברים יותר גדולים מחוגה של טל'...

פעם ניסית להטיס טיסן? יש למישהו מושג כמה קשה זה להחזיק טיסן בגודל מטר וחצי בגובה מטר מהריצפה, לאורך זמן? כמה קשה זה עם בואינג?!

יש שם עצים במידשאות, טיפה מלפנים שלא קרה להם כלום, אם מטוס בסדר ודל כזה היה מגיע הוא היה מקצץ אותם...

לא יודע, לי זה נראה מוזר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אלעד, אני לא מפקפק בהיכרות שלך עם גודלו של ה757. אבל יש לך מושג כמה הפנטגון ענק?

ובהתרסקות של מטוס לפעמים יש שברים ולפעמים לא. תסתכל פעם בביטאוני ח"א הישנים שיש לך בטח בבית בתמונות של שדות תעופה מצריים מופצצים. תוכל לראות שבמקום שבו מטוס בער נשאר בעיקר כתם שחור על הקרקע, ואולי קצה זנב שלא נשרף.

אבל כשמטוס נכנס בבניין והבעירה של טונות דלק נמשכת ונמשכת - אפשרי שלא ישאר ממנו כלום.

ובאשר לאוסאמה בן לאדן - השבוע פורסמה קלטת של מוחמד דף, ראש הזרוע הצבאית של החמאס וגדול המהנדסים שלו. החרא הזה הוא המבוקש מס' 1 כבר 7 שנים וצה"ל לא מצליח לשים עליו יד.

אז אם צה"ל והשב"כ לא מצליחים לשים יד על בן אדם בשטחים הקטנטנים, איך אתם מצפים שהאמריקאים יאתרו בן אדם אחד בודד שאין לאף אחד מושג איפה בעולם הוא נמצא?

פורסם

תראו באתר של רוני שמראים שבהחלט היו שרידים בפנטגון הראו שם גלגל של בואינג ומנוע (שאמרו פה שהמנועים לא ישרפו...הינה יש שם מנוע)

פורסם

אנשים פה אוכלים סרטים... בכמויות מסחריות...

די כבר לדבר שטויות, בלי לציין שמות אבל יש פה מפגרים שמתנהגים כמו איזה חננות בני 12 שראו יותר מדי תיקים באפילה ועכשיו מנסים להוכיח דברים שאני לא יודע מאיפה הביאו אותם...

אלה שטוענים שמטוס היה זורע הרס... אתם יודעים מה הגודל של הפנטגון? מה הגודל של בנייני התאומים? תקחו את שני מגדלי עזריאלי ועדיין לא תגיעו לאחד הבניינים... המטוס נראה קטן יחסית לתאומים ולכן אולי זה מטעה, אבל אפשר לראות אם מתרכזים שהמטוס הורס כמה עשרות קומות... גם בפנטגון וגם בתאומים הבנייה הייתה כזאת שתאפשר יציבות ועמידה בפני איתני הטבע ואפילו בפני התנגשויות של מטוסים (לפחות בתאומים, זה החום העז שהכריע)... למוטט את התאומים זה לא עניין של מה בכך... צריך כמויות עצומות של חומר נפץ או מטוס עמוס בדלק לחילופין... כנ"ל לגבי הפנטגון, אגף שלם או שניים נהרסו וזה הרבה מאוד אם שופטים לפי הגודל...

לגבי השברים והגופות, בחום שנוצר אין לא למטוס ולא לגופות שום סיכוי לשרוד...

בקיצור די לאכול סרטים, אנשים ראו את המטוס, אנשים צילמו את המטוס, אנשים נהרגו בהתרסקויות של המטוס והמטוסים לא קיימים יותר...

לגבי אוסאמה בן לאדן... הבן אדם פועל ככה שיהיה קשה מאוד לאתר אותו, ועוד במקום כל כך גדול...

להבא תתעסקו במשהו יותר מציאותי...

פורסם

מי שמודע להיסטוריה יודע שכבר התפוצצה שם משאית תופת שלא הצליחה להוריד את התאומים....

והמטוס גם לא הוריד אותם, רק הבערה המיסה את היסודות......

בכל מקרה באמת יש פה יותר מידי אוכלי כאפות

פורסם

אני מוחה בשם אוכלי הכאפות!

כאפה הינו מאכל מסורתי שמתכונו עובר בירושה מדור לדור כבר אלפי שנים.

בזה אבקש לקבל עוד מנת כאפה עסיסית ולנעול את השילשול...סליחה שירשור.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...