Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראיתם מה הולך בתחנות דלק ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לתדלק את האוטו לפני 12 בלילה (כמו הרבה מכם :-) ) והופתעתי לראות את כמויות התור לתחנות הדלק... לפחות בכפר סבא... אף פעם לא ראיתי כאלה תורים ועוד לתחנות דלק...:shock: :shock: :shock:

כנראה שיותר ויותר אנשים מתקשים להשלים עם עליית המחירים הזאת כל פעם...:-o

Veni Vidi Vici

פורסם

דבר רגיל שמתרחש כל פעם מחדש, כאשר המחירים עולים, התחנות מתמלאת אדם בסביבות השעה 19:00 בערב ועד 12 בלילה לסירוגין.

מחר בבוקר הכל יחזור לקדמותו, והתנות תהינה כמעט ריקות מאדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרגע חזרתי מתחנת הדלק.

אני אשקר אם אגיד שלא נסעתי במיוחד בשביל לתדלק. בדרך כלל אני סופג את השקלים הבודדים שהתדלוק המיותר היה חוסך לי.

בכל מקרה, הומה אדם לא היה. למעשה, המתדלק היה כל כך משועמם שהוא רצה לתדלק לי למרות שנכנסתי למסלול שירות עצמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני אשקר אם אגיד שלא נסעתי במיוחד בשביל לתדלק.

תגיד, עשית חישוב כמה זה עולה לך לנסוע לתחנה וכמה אתה בעצם חוסך מהתדלוק?

אני בטוח שאם תבדוק - תגלה שהפסדת כסף.

עדיף שתמעיט בנסיעות לא חיוניות (כאלו). אתה תחסוך הרבה יותר כסף.

יובל.

פורסם

אני בטוח שאם תבדוק - תגלה שהפסדת כסף.

עדיף שתמעיט בנסיעות לא חיוניות (כאלו). אתה תחסוך הרבה יותר כסף.

יובל.

בסדר אבל זה הכל פסיכולוגי כי אחר כך שתמלא יותר מ4\3 מיכל אתה תצטער על זה שלא תידלקת קודם..
פורסם

תדלקתי 30 ליטר.

חסכתי 9 ש"ח.

המרחק מהתחנה הביתה וחזרה - 900 מטר.

400 מתוכם הייתי עושה בכל מקרה מחר, כי חניתי קרוב יותר לנתיבי איילון.

מסקנה: חסכתי 8 ש"ח לערך, והפסדתי רבע שעה מחיים.

אני יודע שזה לא שווה, אבל כמו שאמרתי, בדרך כלל אני לא כזה :???:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מזכיר לי את התקופה שבה עבדתי בדלק

היו מכריזים על שביתה - גומרים את הדלק בתחנות ואז יום למחרת היו מבטלים את השביתה.

היה אפשר לסגור את התחנות יום למחרת כי אף אחד לא בא לתדלק

מי אמר שעם ישראל מתנהג כמו עדר??

עם השכן נסע לתדלק בשביל להרוויח כמה שקלים,מה אני לא אסע??

פחחחח, זה כל מה שיש לי להגיד :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני לא מבין מה רע בחסכון של כמה שקלים לפני עליית המחירים?

היה לי מקרה דומה אך הפוך. נתקעתי כמעת בלי דלק ב31 בחודש לפני הוזלת המחירים הגעתי לתחנת דלק בסביבות 22:00 המתדלק אומר לי כדאי לך לבוא אחרי 24:00 יש הוזלה.

רגע וכאשר אתה הולכים לקניות אתם לא מחפשים את המבצעים כדי להרוויח כמה שיותר בכמה שפחות?

בדיוק אותו הדבר. אפקט העדר לא נראה לי. ניסיון לחיסכון מצידו של הישראלי הממוצע כן בהחלט ומה רע בדיוק?

L.A

פורסם

יש לננו מדינה מפגרת , הם רואים שהמחירים של הדלק עולים , תורידו את המיסוי.

לאדם פרטי עוד איכשהוא פחות משפיע מה עם אלה שיש להם מוניות , משאיות שכלי הרכב זה מקור פרנסה?

לדעתי כל הנהגי מוניות ומשאיות צריכים לחסום את המדינה עד שלא מורידים את המיסים על הדלק .

שאני מתכוון לחסום זה לעשות טורים ולנסוע על 30 קמ"ש פשוט לעשות פקיים ענקיים.

פורסם

אני נכנסתי לתדלק את הרכבים (הפונטו של העבודה, והרכב הפרטי שלי), את הפונטו נכנסתי לתדלק כי היה כבר כמעט רבע, נכנס לי איזה 180 ש"ח בערך שם.

הרכב הפרטי שלי נכנס 22 מתוך מיכל של 30, שזה בהחלט סביר, ולא, לא נסעתי במיוחד לתדלק את הרכב הפרטי, התחנה בינכו בדרך הביתה מהעבודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פשש תאמינו עכשיו אנ מבין כמה היה כדאי לימכור את ה VR וליקנות דירה.

הייתי ממלא 200 שקל נוסע 250-280 ק'מ , כלומר יומיים-שלש... זה יוצא בחודש 2500 שקל

מאז עלה הדלק ב 1 שקל.. כלומר 20% בערך... יענטו 3000 שקל דלק לחודש

וזה רק דלק ! בלי האחזקה הרגילה של הרכב ...נגיד האחזקה זה מה שאני זורק עכשיו על מוניות ואוטובוסים והזמן שמבוזבז ביניהם.

עכשיו , את ה 3000 שקל האלו של הדלק אני שם על המשכנתא...עדיף מאשר שיצאו מהאגזוז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

העמידה בפקקים תשרוף יותר ממה שהייתם חוסכים.

לי יצא אתמול בערב (21:30) לנסוע לאזור חולון, אז תדלקתי על הדרך בדור באזור התעשיה, לא היה שם כלב ...

(בעצם כל מה שהיה שם זה כלב :-D).

חסכתי בערך 2 ליטר דלק , זה הכל, אבל אם לא היה צורך, לא חושב שהייתי טורח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בחודשים האחרונים לפני כל עלייה היה טירוף בתחנות והיינו עושים בממוצע 30-40% יותר ליטרים מיום רגיל.

אתמול נראה שיש אפטיות כללית ולא הייתי צריך לתגבר כ"א,הגעתי בעצמי למקרה שהעובד יתקל בלחץ לא צפוי ופשוט לא היה כזה...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...