Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור מזכיר לי (במקצת) אותי, את הסיויק ו"ידידינו-היקרים" (="אחים-שלי-גברים", וותיקי הפורום יבינו*), שאומרים שיש לאוטו אחלה פוזה. פחחח. פוזה מאוטו של 25K? פוזה זה מרצדס SL600. פוזה זה בימר 760I לונג שחורה (אממ... כל אחד והפוזה שלו :)). עשו לי טובה, לעונדה (סיוויק; לא S2000) אין פוזה בגרוש. וכמובן לא לסופר-לנסר, או ל-DL עם נאונים ירוקים...

* זוכרים שלפני שנתיים המנהלים החליפו אוטומטית את צירופי המלים "אח שלי" ב"ידידי היקר"? זה היה קורע - פתאום על בעלי ההונדות נהיו מנומסים, ע"ע "ידידי היקר, כמה סוגרת עונדה סיוויק?".

פורסם

אני אישית לא מנסה לעשות שום פוזה מהרכב שלי,פשוט זה האוטו שלי וזה מה שיש לי עכשיו וטוב לי איתו.

אין לי כסף לקנות לא מרצדס ולא בימר וטוב לי עם הסופר לנסר שלי כי תכלס זה אחלה אוטו שנועד להביא אותי מנקודה איי לנקודה בי וזה הכל וכל השאר שנעשה על האוטו זה מתוך הכייף האישי שלי לעשות משהו במו ידי,לא משנה איזה אוטו היה לי או שיהיה לי אני תמיד אשמור עליו ואוהב אותו כי זה מה שיש לי ועם זה נחייה.

ולכל אלו שכן מנסים לעשות ערסבלושן הגיעה הזמן להבין שזוהי סופר לנסר 1.6 שבקושי עוקפת עונדה 1.6 אוטומט כך שתירגעו ותירדו מהעץ(ותורידו את כל התוספות הערסיות שיש לכם על האוטו).

לפי דעתי צריך להקים אגודה להגנת הסופר לנסרים בישראל כי יש יותר מדי התעללות בזמן האחרון על האוטו ספציפי הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מזהה? לנטיכס בגרסת ערסמוביל?!!

גם לקטגורית הליסינג הם הגיעו?!!!

נראה שמכוניות בלי תוספות אסטרונומיות בגודלן הופכות להיות נדירות יותר ויותר...

איפה החברה להגנת הטבע כשצריך אותה?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הלוואי וכל הערבולושן שאני מכיר היו נראות ככה

אגב, אני מחכה לתפוס איזה בעלים של אייקס אחת שאני נתקל בה מידי יום ויש לה 2 כונסים בצידי המכסה מנוע ולשאול אותו כמה באר כל טורבו.

לכולכם, יש לי רק שאלה אחת.

מה אכפת לכם?!?!

לבן אדם מתחשק ללכת לחברה, לקנות ספויילר וג'אנטים ולשים בסופר לנסר שקנה.

מה זה עניינכם?! בן אדם X פנה אליכם, ביקש את עצתכם, רצה את דעתכם המלומדת? למה אתם חייבים להתערב לו בעניינים?! רצה קנה עשה! יודעים מה? לא שאל אתכם ולא מעניינת אותו דעתכם!

במיוחד אתה אור עם כל הכבוד, שקנית ג'אסטי. הרכבת לה ג'אנטים צבעת את הטמבונים ופסי הנוי ואני לא רוצה להגיד סתם, אבל אם אני לא טועה צבעת כמה דברים גם באזור הדש בורד שלך. אתה מדבר עליהם?

אז אחד עם הונדה סיוויק או מיצובישי סופר לנסר או מאזדה לאנטיס עשה את זה ואולי גם פלוס מדבקת NO FEAR בשמשה האחורית.

כמו שלא שאלת אף אחד אם לשים ג'אנטים בג'סטי שלך ולצבוע את פסי הנוי בלבן. הם גם לא שאלו אותך ולא חולמים גם לשאול דווקא אותך! ככה הם אוהבים לראות את האוטו שלהם. זכותם! לא פגעו באף אחד ולא הפריעו לאף אחד.

אני מצטער, אבל אתם נשמעים פשוט כמו חבורה של זקנות רכלניות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נראה לי שהערסים עברו ללאנסרים כי כבר כל העונדות תפוסות\שאסי\מנוע מת\קרועות\פתוחות...מה בא לכם

ויוסי.....פוזה עושים עם מה שיש לא עם מה שאין.....וערבולושן זה אחד הדברים היותר מגוכחים שיש....הכי טוב זאב בעור של כבש !!

פורסם

אגב,

כולכם פה גזענים "ערבולושן"

אתם יכולים לצחוק עד מחר על הבני דודים שלנו, אבל סיבוב קצר ביפו (הדלק על חשבון הנוסע) למי שעוד לא היה שם יראה לכם מה זה שיפורים קוסמטים ברמה נאותה (יש יוצאים מן הכלל ).

חוץ מזה רכושו של אדם - מבצרו.

ספויילר זה מה שהורס לכם?

אפשר לא לאהוב, בסה"כ טעם זה לא דבר שהוא אחיד, אבל ישר לקטול לקטלג ולסווג את כל מי שמשפר קוסמטית בתור ערס?

חלקכם ממש משועממים,

או שאתם צריכים למצוא עבודה או שאתם צריכים לחזור ללימודים...:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...