Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לאחרונה שהערסים נוטשים לאט לאט את אונדע ועוברים למיצובישי ערבולושן 1, שזוהי בעצם מיצובישי סופר לאנסר אוטומטית חפה מפשע, שהולבשה בספויילרים שמתחרים בגובהם עם עזריאלי, ויש המגזימים שהלבישו ספויילר שירד מאיזה F16 שסיים את שירותו בצה"ל.

רק כאן באזור יש אחת לבנה, שהונמכה (חצאיות, לא בולמים) בצורה מטורפת, שאני בספק אם אפשר להכניס אצבע בין הפגוש לכביש (הוא כבר שבר פעמיים חצאית קדמית).

ועוד אחת כסופה, השקיעו עליה מדבקות של NOS אפילו !!!

אני מחכה למפגש באיזה רמזור עם הכסופה, אני רוצה לראות את הבלון של ה NOS.

יש עוד אחת בצבע ירוק זרחני, שזכתה לספויילר של F16, כמו שהזכרתי.

ויש עוד אחת שמתעתדת לעלות לכביש כערבולושן, בצבע אדום, עומדת אצל איזה פחח כרגע.

יש למישהו הסבר לתופעה המוזרה הזאתי ?

אהה, ואני מבהיר למען חברי הפורום בעלי הלאנסרים הלבנות אשר משקיעים את נשמתם על הרכב, תמשיכו ככה, אני מדבר על המגזימים שמרכיבים חצאיות, כמו שהובן...

אז זה רק אני או שבאמת מתרבים הרכבים האלו ?

בברכת סופ"ש נעים, ומלא (או שלא ?) בערבולושן.

עוד שאלה לסיום:

שברולט קנו את דייהו, או דייהו קנו את שברולט ?

(אוראל, אני מקווה שאתה לא היחיד שהבין)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש אנשים שמעדיפים פוזה פרופר , ובזול , ואם כבר יש מודל לחיקוי כמו האבולושן האגדית , אז מה רע

שים כונס כנפונים , חצאיות נאונים , ויש לך מוציבושי עיבולושן , והופה פתאום אתה מקבל כבוד מילדים בני 16 ברמזור ששומעים את האגזוז פחית שימורים שלך ושואלים , "תגיד אתה בטח חופר בשלישי אה.."

זה מעפן , אבל אנשים מחפשים לפעמים רק פוזה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
יש אנשים שמעדיפים פוזה פרופר , ובזול , ואם כבר יש מודל לחיקוי כמו האבולושן האגדית , אז מה רע

שים כונס כנפונים , חצאיות נאונים , ויש לך מוציבושי עיבולושן , והופה פתאום אתה מקבל כבוד מילדים בני 16 ברמזור ששומעים את האגזוז פחית שימורים שלך ושואלים , "תגיד אתה בטח חופר בשלישי אה.."

זה מעפן , אבל אנשים מחפשים לפעמים רק פוזה

מילא אנשים שמחפשים פוזה,אבל מה פוזה בסופר לנסר שנראית כמו עוד רובוט מסרט של שפילברג?! :roll:

פוזה זה פורש,מרצדס,בימר אכזרית זה פוזה, לא סופר לנסר/סיוויק ודומיה.

פורסם

יש לי סופר לנסר... אתה יכול לראות בתמונות.. נקיה משטויות.. (יצא חרוז לא? ^^^)

מה לעשות הרכב ירד מתחת לקו ה-20K אז כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת..

המשך יום נעים!

פורסם
מילא אנשים שמחפשים פוזה,אבל מה פוזה בסופר לנסר שנראית כמו עוד רובוט מסרט של שפילברג?! :roll:

פוזה זה פורש,מרצדס,בימר אכזרית זה פוזה, לא סופר לנסר/סיוויק ודומיה.

:lol:

בנצי אני רואה שאתה מפרגן לעצמך.

פורסם

אתם יודעים מה זה פוזה? ללכת עם מיכנס קצר על שפת הים כשהזין מלופף לרגל וקשור באזור של הברך... זו פוזה!!!

אתה יודעים מה זה ללכת עם מיכנסיים ארוכים ומלפפון גדול בכיס? זה בדיוק... ככה הם מיתנהגים... "לעולם לא יהיה לי כזה, אז נעשה כאילו..."

סבבה, לא כולם נולדו בג'מייקה, ולא לכולם היתמזל המזל והם נפלו על אבא עשיר או חלילה וחס להיות בעל עבודה מכניסה וריווחית :shock:

סתם דעה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אתם יודעים מה זה פוזה? ללכת עם מיכנס קצר על שפת הים כשהזין מלופף לרגל וקשור באזור של הברך... זו פוזה!!!

אתה יודעים מה זה ללכת עם מיכנסיים ארוכים ומלפפון גדול בכיס? זה בדיוק... ככה הם מיתנהגים... "לעולם לא יהיה לי כזה, אז נעשה כאילו..."

סבבה, לא כולם נולדו בג'מייקה, ולא לכולם היתמזל המזל והם נפלו על אבא עשיר או חלילה וחס להיות בעל עבודה מכניסה וריווחית :shock:

סתם דעה...

גילי

אני מבין שהיית בחוף של הרצליה.. איזור השעה 5 בבוקר? סעמק חשבתי אני לבד עם הפרארי :(

אורן רוטשילד.

פורסם
אהה, ואני מבהיר למען חברי הפורום בעלי הלאנסרים הלבנות אשר משקיעים את נשמתם על הרכב, תמשיכו ככה, אני מדבר על המגזימים שמרכיבים חצאיות, כמו שהובן...

אז זה רק אני או שבאמת מתרבים הרכבים האלו ?

בברכת סופ"ש נעים, ומלא (או שלא ?) בערבולושן.

בהתחלה כשהתחלתי לקרוא העלת לי את הסעיף אבל כשהגעתי לסוף נירגעתי,אכן אתה צודק יש תופעה ממש מוזרה שבזמן האחרון יש יותר מדי סופר לנסרים ששמו עליהם כל מיני צעצועים ללא פרופורציות ואכן זה נירא מגעיל רצח.

אבל כמובן יש את היוצאי מהכלל שיש להם טעם טוב ויודעים לעשות את הכל עד גבול הטעם הטוב ולא להגזים.

לדוגמא אני :wink:

DSCF1293_resize.JPG

DSCF1297_resize.JPG

DSCF1298_resize.JPG

DSCF1301_resize.JPG

stam 003.jpg

stam 004.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ולסיום הערב הסופר לנסר שלי בתחפושת ערסבולושן:

Untitled-1 copy.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הלוואי וכל הערבולושן שאני מכיר היו נראות ככה

אגב, אני מחכה לתפוס איזה בעלים של אייקס אחת שאני נתקל בה מידי יום ויש לה 2 כונסים בצידי המכסה מנוע ולשאול אותו כמה באר כל טורבו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...