אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פעם היה פה כייף לא נורמלי, אמנם היום אני מנווט בין רכבי אספנות ליעוץ לרכישת רכב אבל פעם האוף טופיק היה חי... היו חיים מחוץ לפורום, באמצע השבוע נפגשים במאפיה, אוכלים סמבוסק ואז נוסעים ויושבים בסבבה כולם... קניון הזהב היה מקום לשבת גם אחרי שכולם הולכים... קניון איילון וכד'. אמנם אינני מגיע למפגשים היום, אבל זה בגלל שחסרה הרוח החיה כאן בפורום.... איפה הימים שלירן היה מסלסל לנו בקול העורב הענוג שלו. ליביו היה מפרק ללאנטיס את הצורה ומתחרה עם כל מי שרוצה כולל איתי ועם הסוויפט שהאכילה אותו עשן לבן עד 80 תוחזר האווירה לאלתר.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המסך שלי כבר בשלבי גסיסה מתקדמים ולכן החלטתי שהגיע הזמן להחליף. אם תוכלו להמליץ לי על דגמים, יצרנים, מחירים או מפרטים אני אודה מאוד. אור.
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני רוצה לחפש בית למכירה באחד המושבים בסביבת פתח תקווה, רציתי לדעת באיזה עיתונים בפ"ת כדאי לי להתעניין לצורך העניין?
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איפה יש מקומות בצפון איטליה עם מכוניות מוזאינים וכל מיני דברים לראות.. ואם יש גם סדנאות .. תודה
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
-
שלום, מה שלומכם???? אני מקווה שבסדר !!!!! אני בטוח שכול אחד מאיתנו מתכתב עם חברים אחרים בפורום הרבה זמן אבל אף פעם לא ראה את החבר למערכת באמת. יעלה חברה שגרו תמונות שלכם לכאן וככה נדע להכיר אחד את השני יותר טוב. אני בטעות מחקתי את הגלרייה שלי בPIC אבל אני העלה מחר תמונות שלי. ככה נדע להכיר יותר טוב.
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.putfile.com/media.php?n=aygo_soccer
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3098797,00.html
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
קסדות - האמת מאחורי המשקף תקני בטיחות לקסדות: האמת שמאחורי המשקף בחיפוש אחר האמת מאחורי קסדות
מאת כRובי- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני יודע שזה עוסק בעיקר באופנועים, אבל גולשים רבים משתמשים בקסדות הללו לקארטינג או נהיגה תחרותית - כדאי שתקראו תקני בטיחות לקסדות: האמת שמאחורי המשקף בחיפוש אחר האמת מאחורי קסדות אופנועים, תקני בטיחות לקסדה, והגנה ממשית על הראש. את המאמר הזה אתם חייבים לעצמכם... הקישו כאן
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 27 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
יש בנאדם שאני מכיר שחייב לי 400 שקל, הוא כל הזמן מתחמק מהתשלום, וגם מסנן אותי שאני מתקשר אליו כל הזמן. הוא לא ילד, בנאדם בן 30 ומשחק משחקים. כבר כמה חודשים ! מה אתם הייתם עושים במצב כזה ?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקיי אז ככה לפני שנה קניתי בלוח פורום הזה את הרכב הראשון שלי שאני חייב לציין שירת ומשרת אותי נאמנה באמינות מופלגת ובמצב מעולה [מיד 1 105K אישה מבוגרת נהגת יחידה] והאוטו בונבון חיצוני ומכאני. בכל אופן רכשתי את הרכב שישרת אותי באותה התקופה [לפני שנה תחילת י"ב] נהנתי ממנו ומודה שגם השקעתי מסביב עליו וכמובן שעל מערכת סאונד. ימים עברו ודברים הישתנו וכיום אני חייל שמקבל משכורת צבאית דלה מידי חודש שכידוע לכם קשה גם להתקיים ממנה ובנוסף על כך לקיים ולממן את הרכב ככה שאני פה ושם מתקשה באחזקה בזמן הנוכחי אבל נגיד זאת כך-אני בסופו של יום מסתדר באופן גבולי במימון הרכב . כרגע אני עושה טירונות 02 במחנה 80[גר בחדרה] ואני מיועד לחיל האויר /חימוש/יח' מז"י. ולא יודע כרגע על איזה בסיס י…
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יכול להיות שבמדינה כזו אני אוכל למצוא שעון EGT באיזו חנות שיפורים? אם מישהו שמע/יודע דווחו לי כי הטיסה ביום שלישי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=196952 ענק!
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
- 35 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אחרי שעות ארוכות של "מצב קריירה" אני יכול עכשיו לומר בביטחון מלא שבתור משחק, גראן טוריסמו 4 (ובעצם כל גראן טוריסמו שקדם לו) הוא פשוט משחק משעמם. אני רוצה את כל המכוניות השוות!!@! חיפשתי באינטרנט קודים אבל לא מצאתי. האם יש למשחק קודים? אולי יש דרך קלה אחרת להשיג מכונית חדשות? תודה מראש, עמוס
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש לקנות שולחן חוץ במחיר של 1300~... נכנסתי ל ZAP, בחיפוש שעשיתי העליתי מספר חברות, צרפתיות, איטלקיות וכו'... האם ישנה פירמה מסויימת שהיא נחשבת מעל כולם ? מביני עניין, אשמח על תשובה, אריאל.
הודעה אחרונה מאת דין007, -
לא יודע אם נתקלתם בזה - בטח מהכותרת זה נראה דפוק אבל לא כל כך (אולי קצת) יש לי שני מנועים על שלט (של טיסן) הוא כבר התפרק מזמן. רציתי את המנועים הללו לחבר לסירה שאני אעשה - פשוט לא מוצא סירה של ילדים בגודל נורמלי ! חיפשתי בחנויות צעצועים, אין... התיאשתי - חשבתי לבנות - אבל כל הכיפופים והבלגן נשמע לי בעסה... חשבתי לשאול פה לפני, ואם לא, מקסימום באמת אני אשב ואבנה סירה. (אגב: אני צריך רק את הגוף שלה - שתצוף). אם אתם יודעים איפה אני יכול למצא - אשמח - תאמינו לי שאעלה תמונות בסוף התיקונים ההדבקות והצביעה - ואתם תופתעו (או שלא) .. סתם תודה חבר'ה.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 998 צפיות
ובכן אני טס אוטוטו לדרום אמריקה (שבוע הבא יום רביעי בלילה). החלטתי לפתוח שרשור בנושא על מנת אולי לקבל המלצות למקומות שונים במדינות ברזיל וקולומביה. אני מאמין שיש כאן מספר אנשים שהיה באיזורים הללו ושלאותם אנשים יש ניסיון לטוב ולרע עם המקומות האנשים ופגעי הטבע. אני מאוד אשמח אם למישהו יש מושג קצת על המקומות הנ"ל ועל המלצות חמות באותה מדינה. כגון מסיבות \ איזורי בילוי \ נופים ! וטראקים \ מקומות לינה ועוד דברים שעולים לכם לראש. כמו כן אני גם אודה אם תרשמו על דברי חובה שלא עולים לראש בארץ ואז בחול נזכרים בהם ואי אפשר להשיג אותם. (דברים(חפצים) שאתם לא הבאתם ואז היה צורך בהם). ועוד משהו - ממה להזהר! אני יודע בערך ממה... אבל אודה אם אנשים יוכלו לספר על מקרה…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב אז זה שרשור של דברים מעניינים שבשעות השיעמום שלנו בחברת חברינו נוכל להזכר בשרשור הדבילי הזה שפתחתי ונשתשעשע.. ישנם כמהשדברים שידועים כבלתי אפשריים, חלקם ניסיתי חלקם לא חלקם (הגדול) אפילו לא שמעתי עליהם עדיין אבל תמיד טוב ללמוד. ידוע לי כי לבלוע כפית מלאה באבקת כינמון זה משימה בלתי אפשרית, אני אישית מוכן לתת 100 הרצלים לבנאדם שיוכיח לי אחרת. ידוע לי שלאכול פיתה (מלאה במשהו שיבחר לבבכם, אך לא במים לכל החכמולוגים) ב100 צעדים זה משימה בלתי אפשרית, את זה עדיין לא ניסיתי ולא ראיתי מישהו שניסה אבל בהחלט שווה בדקה. אני מכיר עוד איזה שלושה מצבים בלתי אפשריים אבל משום מה אני לא זוכר אותם ברגע זה אבל שאני יזכר אני אוסיף. אז קדימה לכל התמהוניים שבינ…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
מה ההבדלים העקרוניים בין טלויזית פלאזמה ל LCD ומה נחשב לטוב יותר ? מה הראשי תיבות של LCD האם (LIQUID CRYSTAL DIODE) כמו שזכור לי ???
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ניסו להסביר לי - לא ממש הבנתי אני מגי מאזור רמלה. מעדיף דרך איילון הבנתי שאני יוצא ברוקח ולוקח ברמזור שמאלה לכיוון הנמל ומשם יש גשר של אוניברסיטה משהו לא ממש הבנתי איזה גשר זה תודה אני צריך להגיע מחר בבוקר ! HELP ME !
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב שמי אריק אני איש קבע בן 27 מכונאי רכב כבד! אני בדילמה רצינית ומכיוון שרובנו פה מתעסק בתחום הרכב הייתי מעוניין לשמוע את דעכם לגבי הנושא אני כרגע חושב (האמת כבר דיי הרבה זמן) לעזוב את הצבא נישבר לי מהמסגרת הצבאית (המשמעת, השבתות, החגים, האבטש"ים) - נשברתי!!! עכשיו מצד אחד יש לי אפשרות להשאר ולאכול את החרא ולהשתחרר בגיל 45-50 עם פנסיה ותנאים מצד שני אני יכול לצאת לאזרחות ולחפש שלי עבודה ופה הדילמה שלי מתחילה יותר מאשר אם להישאר או לעזוב את הצבא. קודם חשבתי ללכת ללמוד קורס שמאי רכב 9 חודשים לימודים ואח"כ עוד שנה סטאג' במשכורת מתחת למינימום כמו שהבנתי אופציה נוספת היא לצאת ללימודים להסמכת מוסכים כמה חודשי לימוד בחינה מעשית והתעודה ביד אופציה שלישית…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני וחבר חושבים על פתיחת פורטל אינטרנט, בענייני צרכנות, כולל מאגר נתונים. ביררנו עלויות דומיין, בניה, אחסון ותחזוקה. הבנו שזה נע בין $3000 ל-$5000, ועוד איזה 50$ פלוס מינוס לחודש, תלוי בתעבורת האתר. הלך הפיקדון שחרור... נשארה שאלת השאלות - הכנסות, אם יהיו, יבואו רק מפרסומות. האם זה מציאותי? אני יודע שהכל תלוי במספר הגולשים ביום, ולכן אשמח לשמוע מבעלי נסיון, כמה משלמים היום לפרסומת שבועית באתר, נניח עם 1,000 גולשים ביום? ועם 10,000? תודה, צחי.
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז, לאבא יש יומולדת. אמא מבקשת המלצות למסעדות באיזור חיפה/קריות/צפון. משהו של 100 שקל לסועד, לא כולל משקאות. אמא תשמח להמלצות. נ.ב - עזבות'י באמ'שלכם.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למען האמת בהתחלה לא סבלתי אותו אבל לאט לאט התחלתי לחבב אותו בתור זמר. אני בתור מעריץ של עמיר בניון (שקצת התחרפן בזמן האחרון) היה חורה לי שמישהו מנסה לבנות קריירה על חיקוי די מוצלח שלו אבל בזמן האחרון שמתי לב שהוא פונה יותר "שמאלה" בסגנון שלו כלומר שירים פחות אתניים ופחות כבדים משל בניון. אני צופה לו קריירה מזהירה ואולי הוא יכול למלא את החלל שנוצר בשנים האחרונות בזמר המזרחי שהלך לכיוונים מטורפים. אתם מוזמנים להגיב יום טוב
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכל טורפי הבשר. אני והחבר'ה, מחפשים איזה המלצה טובה למסעדה טובה שיש לה "אכול כפי יכולתך" (+-100 ש"ח). אנחנו לא עצלנים, אז מה שיש בין רחובות לנתניה יהיה מעולה. לא צריך להיות כשר (אפילו עדיף שלא...) אנחנו מכירים את : "ברזיל" ליד האצטדיון בר"ג. "פאפאגיו" בת"א. "כנפיים" בפ"ת. "מו ומו"(ימי רביעי בלבד אבל לא בחופש הגדול) ברחובות. אווזי זה לא מסעדה... אשמח להמלצות. תודה רבה. אודי.
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב זאת שאלה למישהו שיש לו ניסיון לכן אני אחסוך בהסברים (אפשר בכל זאת למצוא אותם כאן). לי נראה הגיוני שתעודת הסטודנט של איסתא ניתנת לרכישה ע"י סטודנטים ורק ע"י סטודנטים (ומכאן שמה, ד"א) הגיעה אליי שמועה שהתעודה היעילה הזו ניתנת גם למישהו שהוא (עדיין) לא סטודנט. זה ייתכן? אם כן, יש לכם מושג מאיזה גיל אפשר לרכוש אותה? תודה, עמוס
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לפני שהלכתי לראות את הסרט החייזרים באים (יש הסבר על זה בשרשור אחר בפורום) קפצתי לחבר שלי, היה לו בית לבד אז הוא חגג... בכל מקרה זה שכונה של וילות, הרחוב שלו די צר ויש וילות משני הצדדים ודי חשוך ברחוב כי היה כבר לילה. אני החנתי מול הבית שלו ליד השער של בית אחר וסידרתי משהו בפלאפון, בינתיים הגיעו עוד 2 חברים ועמדו עם האוטו ממול ועוד אחד עמד ליד האוטו שלהם ועישן... בזמן שאני יושב ברכב ומסדר את הפלאפון אני רואה שמישהי יוצאת מהשער של הבית שהחנתי לידו ניגשת לאוטו פותחת את הדלת בזמן שהיא מדברת בפלאפון ומתיישבת באוטו שלי וסוגרת את הדלת... אני לא ממש הבנתי מה קורה והסתכלתי להבין מה היא עושה (התחלתי לקלוט שהיא התבלבלה)... בכל מקרה היא מנתקת את הפלאפון ומסתכלת עליי... אחרי כמה …
הודעה אחרונה מאת DaMN, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי כמו שנאמר בכותרת. אם אפרסם מודעת דרושים איפה אקבל הכי הרבה פניות? תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש קצת ריגושים להעביר את הזמן ורציתי לדעת אם יש לכם המלצה לסרט מפחיד? הדרישה העיקרית היא שהסרט יהיה הכי מפחיד שאפשר (וכמובן שרצוי גם שתהייה קצת עלילה), לא ממש משנה אם זה מדע בדיוני או אימה... יש לכם המלצות? תודה. *ותוספת קטנה, אם אפשר גם את השם של הסרט באנגלית אם אתם יודעים.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם חברים . רציתי את העזרה שלכם במציאת דילים טובים לאילת מתאריך ה18.8 קחו 4 לילות או 3 לילות . מצאתי דיל בהולידאי אין אקספרס , 150 שקל ללילה , חדר ל3. אנחנו 7 ח'ברה. חזרתי משבוע באיה נאפה שבקפריסין , ואני צמא לעודדדד.... אין מה לעשות זה ממכרר, אז צריכים להיסתפק באילת . בקיצור אשמח אם תיתנו לי דילים חמים עד 150 שקל ללילה במלון נורמלי או 100-70 שקל ללילה לאחסניה נורמלית . תודה חברים .
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
נו חבר'ה.. אני משתגע .. לדעתי אריאל , ינסה להציל את נינט (עכשיו שיודעים שזה לא רועי, לאור הפרקים האחרונים) תנו דעתכם!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 417 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- שחר 1
- SurfHigh
- shlomiko
- tan tan
- Camaro 92
- צוק
- Alberrto
- srool
- Itzik-b
- sperial
- אורי מ.