Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת בהתחלה לא סבלתי אותו אבל לאט לאט התחלתי לחבב אותו בתור זמר. אני בתור מעריץ של עמיר בניון (שקצת התחרפן בזמן האחרון) היה חורה לי שמישהו מנסה לבנות קריירה על חיקוי די מוצלח שלו אבל בזמן האחרון שמתי לב שהוא פונה יותר "שמאלה" בסגנון שלו כלומר שירים פחות אתניים ופחות כבדים משל בניון. אני צופה לו קריירה מזהירה ואולי הוא יכול למלא את החלל שנוצר בשנים האחרונות בזמר המזרחי שהלך לכיוונים מטורפים.

אתם מוזמנים להגיב יום טוב

פורסם

אתה יודע מה?!

לא משנה יודע או לא יודע לשיר..

הוא נוגע כמו שצדי אומר...

הוא פשוט נגע לי בלב מהרגע הראשון שהוא פתח את הפה.

הביישנות הזאת..

הצניעות הזאת..

ובנוסף לזה השירה היפה הזאת...

מזרחי או לא (אני אוהב מזרחית בין היתר) הוא מיוחד!!!

סעדו העם איתך.. :)

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
עוד ערס צעצוע שממלא את המרקע בזבל ביום שני בערב....

אני בעד מי שהכי כוסית...

יש רק בעיה אחת...

סקעת השתתף שנה שעברה.

אבל נו מילא..

.סקעת לשלטון!!! :)

אלירן:roll:

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
אני בעד מי שהכי כוסית...
ריקי גל!

היה לי טאקל איתה לפני חודש, ובמציאות לא זיהיתי אותה מרוב קמטים וכרס, כנראה שזה עיצבן אותה עוד יותר...

אם הייתי יודע שזאת היא הייתי שולח אותה לחזור להריח. (ואני עוד יצאתי צדיק, חן פרחי כמעט דרס פעם את הכלב שלה, ולמה?)

No worries 8)

פורסם
עוד ערס צעצוע שממלא את המרקע בזבל ביום שני בערב....

אני בעד מי שהכי כוסית...

עוד אחד עם דעות קדומות שממלא את הפורום בזבל ביום שלישי ....

פורסם

אממ מיצטער אבל חיכויים זולים לשירים חשובים בתרבות הישראלית, והומור מיסכן של צביקה הדר זה באמת זבל שממלא את זמן המסך בערב יום שני

באחד הדיונים הקודמים נאמר פה למה שלא יעשו תוכנית מקור שבה אמנים יוצרים שירים ולא מחכים אותם עם הכי הרבה פוזה ובגלל זה זוכים

אני אישית מיצטרף לשאלה, ותומך בהצעה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני הצעתי את זה , ודבר כזה יכול לקרות רק בחלומות

בתור אחד שאוהב מוזיקה ישראלית ושומע אותה יום יום , מה שעשו עם כוכב נולד זה מיסחור זול ועלוב של

תחרות כשרונות צעירים , טוב נו טוב שיש לפחות את ערוץ 24

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
עוד אחד עם דעות קדומות שממלא את הפורום בזבל ביום שלישי ....
עוד אחד שמסתכל בתוכניות זולות ממוסחרות כדי למלא זמן ליפט שהתפנה עקב מכירת הראלי.

בתור אחד שעקב קצת אחרי העונה הראשונה, עוד לפני שהתחיל המסחור הגדול,

אני חייב לומר שהרמה בשנה שעברה היתה פחות טובה והשנה הרמה פשוט אפס

ממה שהזדמן לי לשמוע (בדרך כלל ברדיוס 100FM בדרך חזרה מהעבודה).

שלא לדבר על כך שכל ילד בן 16 ששר 2 דקות בטלויזיה פותחים לו אתר אינטרנט ומעריצות צורחות ברחוב כשהוא עובר.... המדינה נפלה על הראש.

נ.ב. אני תמיד הייתי בעד שירי מימון. לא יעזור כלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מי זה יהודה סעדו בכלל???
בואנ'ה אתה באמת חי בסרט ושמו דימונה....:-P

תגיד על קופסה ושמה טלוויזיה שמעו שם או שעדיין חיים שם בעידן שבו לרוממה יש 80 אחוזי רייטינג?

גנה,הכל בהומור.

פורסם

דווקא בשנים האחרונות לא כל כך...

הנה עכשיו אחרי 1 בלילה וחזרתי מסיבוב ומה אתם יודעים יש אנשים ברחוב שיושבים באיזה פאב או מטיילים ואפילו הרבה חבר'ה שכנים (בני דודים של חלק פה) עם עונדות, טנדרים ושאר ירקות ומוסיקה בערבית חורשים פה את העיר... (מי שיבוא יום שישי עלול לחשוב שהוא הגיע לטייבה...)...

ולגבי הטלויזיה, בטח מכיר... אבל אני לא רואה זבל רק תוכניות איכות... חדשות, המחוז, תיקים באפילה, סרטים טובים מדי פעם אם יש משהו טוב ונשיונל ג'אוגרפיק (יש שם דברים מעניינים)... כמובן שמכיוון שלא תמיד יש זמן אז הקופסה לא תמיד פועלת, אבל גם כשכן אז רק איכות... :-P

פורסם

הוא נוגע כמו שצדי אומר...

הוא פשוט נגע לי בלב מהרגע הראשון שהוא פתח את הפה.

הביישנות הזאת..

הצניעות הזאת..

ובנוסף לזה השירה היפה הזאת...

צודק.

חשוב לזכור שאת כוכב נולד צריך לקבל כמו שהיא, תוכנית בידור - לא משהו שצריך ללמוד ממנו משהו אלא תוכנית שמעבירה את הזמן בסבבה. צביקה הדר תפור לתוכנית הזו, הוא קליל מאוד וזורם מצויין עם מה שקורה בתוכנית.

בסעדו באמת יש משהו מיוחד - והצניעות והביישנות אכן כובשים הרבה מאוד צופים (בנוסף לכך שהשירה שלו באמת מיוחדת כמו של בניון).

הדר עוזרי - חבל"ז. גם יפה וגם אופה. היא יודעת להופיע, נראית טוב, גוף פצצה וקול מדהים.

האכזבה היא שבאמת התוכנית נהיתה מאוד מסחרית ולכן מסתננים לתוכה הרבה כאלה שלדעתי לא היו צריכים להגיע אליה מבעוד מועד;

עומרי רוטברד שר נחמד - אבל לא פריצת דרך מטורפת שצריכה להגיע לטלויזיה.

אוהד אלישע - כאילו מה לעזאזל הוא עושה שם ? הוא באמת בחור נחמד, אבל ראבק, נראה כאילו לחץ פיזי מתון של מתנחלים הביא אותו לאן שהביא.

מי שהכי התבאסתי שהועזבו היו קסניה זמסקוב ונעמה לוי... לשתיהן יש קול מדהים ויכולת שירה מעולה (עם פוטנציאל אדיר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...