Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mission imposible

Turbo HKS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז זה שרשור של דברים מעניינים שבשעות השיעמום שלנו בחברת חברינו נוכל להזכר בשרשור הדבילי הזה שפתחתי ונשתשעשע..

ישנם כמהשדברים שידועים כבלתי אפשריים, חלקם ניסיתי חלקם לא חלקם (הגדול) אפילו לא שמעתי עליהם עדיין אבל תמיד טוב ללמוד.

ידוע לי כי לבלוע כפית מלאה באבקת כינמון זה משימה בלתי אפשרית, אני אישית מוכן לתת 100 הרצלים לבנאדם שיוכיח לי אחרת.

ידוע לי שלאכול פיתה (מלאה במשהו שיבחר לבבכם, אך לא במים לכל החכמולוגים) ב100 צעדים זה משימה בלתי אפשרית, את זה עדיין לא ניסיתי ולא ראיתי מישהו שניסה אבל בהחלט שווה בדקה.

אני מכיר עוד איזה שלושה מצבים בלתי אפשריים אבל משום מה אני לא זוכר אותם ברגע זה אבל שאני יזכר אני אוסיף.

אז קדימה לכל התמהוניים שבינינו, תוציאו את זה החוצה.

דברים שאתם יודעים או שמעתם שהם בלתי אפשריים ךעשיה ומי יודע אולי עוד נעשה מזה כסף...

בברכת יום נעים

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

ידוע לי כי לבלוע כפית מלאה באבקת כינמון זה משימה בלתי אפשרית, אני אישית מוכן לתת 100 הרצלים לבנאדם שיוכיח לי אחרת.

נכון. זה באמת בלתי אפשרי. אני וחבר שלי ניסינו והייתה לנו צרבת איומה לשבוע בערך.

ידוע לי שלאכול פיתה (מלאה במשהו שיבחר לבבכם, אך לא במים לכל החכמולוגים) ב100 צעדים זה משימה בלתי אפשרית, את זה עדיין לא ניסיתי ולא ראיתי מישהו שניסה אבל בהחלט שווה בדקה.

לא הבנתי את זה בדיוק. אתה מוכן להסביר בבקשה?

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

טוב יש לי חבר מטורף , וכשמתערבים איתו הוא נהיה עוד יותר מטורף :

*התערבנו איתו שאין מצב שהוא אוכל 10 מנות מלבי עמוסות בסירופ , אחרי ארוחה גדולה באווזי

הוא פירק עשיריה ואנחנו נותרנו עם 50 ש"ח פחות כ"א , והוא עם קלקול קיבה (הכל מתועד בוידיאו )

* 2 ליטר שוקו מהבקבוק , מבלי להוריד אותו , שוב הוא ניצח :?

* ההתערבות הבאה על הפרק : אכילת 40 קרמבואים (אולי עם הקצבת זמן שיהיה יותר מאתגר), בהצלחה רפי :evil:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עמוס הכוונה היא במהלך צעידה...

100 צעדים ותוך כדי הצעדים עליך לסיים לאכול פיתה מלאה במשהו (פלאפל לדוגמא) מבלי שעברת את ה100 צעדים.

פשוט?!

אולי... לא ניסינו.

לגבי הכינמון.. זה לא ענין של צרבת.. זה עניין של בלתי אפשרי.. לא יעבור בגרון גם אם לא יודע מה.

אלא אם תוכיח לי אחרת

אני היתי מוכן לסבול צרבת לאיזה יום יומיים בשביל כמה מאות שקלים לא!?

תחשוב על זה.. ;)

זאק, 40 קרמבואים זה אפשרי הבעיה היא לעכל אותם.. אין מספיק מיצי קיבה בשביל לעכל את כמות חלבונים, שומנים והסוכרים האלה כלומר הוא כנראה קיא.

לסים 2 ליטר שוקו זה אפשרי לכל מי שיכול לשתות 2 ליטר של משהו מבלי להוריד את הבקבוק.. השאלה היא האם זה הנשימה אחת?! או שתוך כדי שהבקבוק למעלה הוא יכול לנשום ולהמשיך לשתות...

האופציה השניה נראית קשה הרבה יותר.

לגברי המלבי אחרי הארוחה.. אני יכול להגיד רק שהוא אמיץ.. :)

בכל אופן באותה הזדמנות אני מחפש בנאדם שיסיים בקבוק בירה (שליש, ואני מוכן לנסות גם חצי אם כי לא ניסיתי זאת כד כה) בלי קשיות וכל הבולשיט הזה רק הוא אני והבקבוק, שיסיים את הבקבוק לפני.

תוסיפו עוד דברים

יש ים של דברים כאלה!!!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

פיתה ב 100 צעדים.. נראה לי מאוד אפשרי.

קינמון ושאר הירקות אכן קשה עד בלתי אפשרי, ראיתי את זה באתר לא מזמן שפורסם כאן למיטב ידעתי.

זה היה חולני הבחור הקיא דם כאשר ניסה לאכול את הקינמון. פשוט ירד לו דם! וזאת היתה חתיכת כף. (מפוצצת!).

פורסם

לגבי הכינמון.. זה לא ענין של צרבת.. זה עניין של בלתי אפשרי.. לא יעבור בגרון גם אם לא יודע מה.

אלא אם תוכיח לי אחרת

אני היתי מוכן לסבול צרבת לאיזה יום יומיים בשביל כמה מאות שקלים לא!?

תחשוב על זה.. ;)

ברור לי שזה בלתי אפשרי... הצרבת היא תופעת הלוואי הלא נעימה שבד"כ באה אחרי ניסוי כזה.

בכל אופן באותה הזדמנות אני מחפש בנאדם שיסיים בקבוק בירה (שליש, ואני מוכן לנסות גם חצי אם כי לא ניסיתי זאת כד כה) בלי קשיות וכל הבולשיט הזה רק הוא אני והבקבוק, שיסיים את הבקבוק לפני

זה לא נשמע קשה בכלל....

חמישה תוים

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
בכל אופן באותה הזדמנות אני מחפש בנאדם שיסיים בקבוק בירה (שליש, ואני מוכן לנסות גם חצי אם כי לא ניסיתי זאת כד כה) בלי קשיות וכל הבולשיט הזה רק הוא אני והבקבוק, שיסיים את הבקבוק לפני.

איזה בירה? לאגר, אל, סטאוט?

במידה ואתה רציני ומוכן להתערב על האחרונה, חביבי,

בוא לפאב עם ערב בלי תחתית, צפויה לך תחרות לא קלה (שים לב לפרופיל שלי).

אגב, יש לך איזה שהוא קשר ללינדה?

No worries 8)

פורסם

מה אתם מתעסקים בשטויות...

הנה כמה דברים יותר מעניינים...

הראשון הוא ללקק את המרפק... מישהו מצליח?

השני הוא לגעת עם האצבעות בצוואר כאשר היד מאחורי הגב מלמטה... צירפתי ציור שמסביר את זה... אני מצליח לעשות את זה, אבל בינתיים אף אחד מאלו ששאלתי לא הצליח...

2.JPG

פורסם

gadik6 הקטע עם היד מאחורי הגב קל למדי,אני עושה את זה תוך כדי כתיבת שורות אלה :p

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...