אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
שלום לכולם אז ככה, אני מחפש סמפלים (SAMPLE) של כל מיני צלילים.. בעיקר אני מחפש את ה"לולולו" המפורסם של המרוקאים (ולא זו לא הערה גזענית חס וחלילה.. ).. בעיקרון אני מחפש סמפלים שמשתמשים בהם לרמיקסים די ג'יים בארץ.. תודה למושיעים!
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
איך צורבים קובץ BIN 1 2
מאת עתיד- 17 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
איך אני הופך את הדבר הזה למשהו שאני יכול להתקין במחשב ? וזה קשור למכוניות : זאת תוכנה לרכב
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני חייב לצאת לחו"ל ל-17 יום. לפי החוקים, אי אפשר לצאת ליותר מ14 יום. האם אפשר לעשות קומבינה בסגנון - אומר שאני כאילו יוצא ל-14 ואת שאר הימים לוקח חופש רגיל כאילו "מנוחה אחרי טיול", בלי שאף אחד ידע ??? מישהו ניסה פעם דבר כזה ? יש מצב להפתעה לא נעימה בשדה התעופה בחזרה ?
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר ב PHISHING. אתה מקבל דף של EBAY שמבקש ממך להכניס את הפרטים שלך ולעדכן אותם, הדף נראה בדיוק כמו דף של EBAY והכתובת שהם שולחים אותך היא כביכול של EBAY אבל זה תמונה ששולחת אותך לכתובת אחרת. שימו לב, אל תתכניסו את הפרטים שלכם.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. האם מישהו מכיר אתר הניתן להורדה ופשוט להפעלה, המתרגם תוכן שלם (לא רק מילים בודדות) משפות זרות לעברית? באותה צורת עבודה למשל של אתר ALTAVISTA , רק שהוא לא מתרגם לעברית. תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת TT V6, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתעניין בלימודים על-מנת לרכוש מקצוע כלשהוא בתחום הרכב. מראש, התכוונתי לעשות את קורס האוטוטרוניקה של משרד התעסוקה, אבל גיליתי שיש דבר כזה, לימודי הנדסאי מכונות במגמת רכב, במספר מקומות. רציתי לדעת מה עדיף, מה תואר ההנדסאי טומן בחובו והאם יש בזה עבודה אח"כ? אשמח אם תעזרו לי... בתודה
הודעה אחרונה מאת yf2, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התקנתי את התוכנה והיא לא מזהה לי את המצלמה יש לציין כשאני מחבר את המצלמה ל usb אז קופץ לי החלון ושואל אם לפתוח את התוכנה . המצלמה canon powershot s1 is ותוכנת ההפעלה win98 se תודה מראש
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבוע טוב , תהיתי אם יש בפורום חבר'ה שגולשים באינטנט דרך הפלאפון ובמידה ויש, ידוע לכם על אתרי wap שמתייחסים לרכבים? אני לא מדבר על רקעים של רכבים או תמונות. אני מתכוון לפירוט של רכבים, מחירון או סתם אתרי מכירה/קניה. אשמח לקבל עזרתכם, marksab
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המוצגות כאן. מישהו יודע מה התפקיד של המוט השחור מעל המשולש האחורי, זה שמחובר לברקס? שימו את הסמן על האות D לצילום מקרוב.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 9 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
אני יודע שיש בצפון את מרכז קנדה ושפעם היה ברמת גן החלקרח אבל בר"ג סגרו את זה מזמן וחיפשתי באינטרנט וכל מה שמצאתי זה את מרכז קנדה יכול להיות שמרכז קנדה זה המקום היחיד בארץ שיש בו החלקרח? מישהו יודע אולי יש מקום שאפשר להחליק בו באזור המרכז? (רולרבליידס לא נחשב)...
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 3 תגובות
- 782 צפיות
היי חברים. סוף סוף ארגנתי לעצמי את כוחות הנפש הנדרשים לאדם קשיש כמוני (מעל גיל 50), והתחלתי להכין אתר לבייבי שלי. אודה למבינים שבכם וגם לאחרים אם תכנסו לאתר, ותאירו לי את ההערות הבונות הנדרשות לשיפורו. נא לתת הסבר מפורט ופשוט להבנה. אינני שוחה עדיין בחומר כמו הדור הצעיר . . . כתובת האתר - בחתימתי. בתודה ובברכה - אבי.
חסימת אתרים
מאת חולה~הגה- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, האם מישהו יודע כיצד ניתן לחסום אתרים? הכוונה, האם ישנה הגדרה או אופצייה באקספלורר שדרכה ניתן לחסום אתרים רצויים לחסימה? לדוגמא: ישנם הורים שחוסמים את הגישה לאתרים למבוגרים בפני ילדיהם... האם לאחר החסימה יהיה ניתן להכנס לאתר עם ססמא? תודה לעוזרים, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שבת שלום. אתמול שמתי פעמיי לבית הקולנוע הקרוב למקום מגוריי וצפיתי ביצירתו החדשה של שפילברג - יצאתי נפעם. לא תיארתי לעצמי שניתן לתאר בצורה ויזואלית את הסיפור באופן כה מושלם. ובכן, אספר כיצד נמשכתי ל-War of the Worlds. לפני כארבע שנים, בעת נסיעה אבי חרג ממנהגו והתלהב משיר שהיה ברדיו (היה זה רמיקס של N-Trance של השיר Forever Autumn - מומלץ!), לתדהמתי התחלתי להתעניין מדוע אין הוא צורח עליי להנמיך ונעניתי לשאלתי - "זה מלחמת העולמות, אחלה מוזיקה". פצחתי בחיפושים ומצאתי את הגרסה המוזיקלית לסיפור - מעין מחזמר של שעה וחצי בו מוקרא הסיפור בקצרה לרקע מוזיקה (שלבטח רובכם מכירים) ושירים. אי שם בשלהי כיתה ט', התחלתי לקרוא את הספר במסמך PDF אך התייאשתי. לפני מס' חודשים,…
הודעה אחרונה מאת basss, -
-
-
- אחראי פורום
- 67 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
קצת יופי לפורום לא יזיק מי לדעתכם היא הבחורה המדהימה ביותר שראיתם בחיים שלכם אני את האמת כולם נראות לי אותו דבר יש הרי ים של בחורות יפות אף פעם לא יחסתי חשיבות למישהי מסוימת עד ש.............. ראיתי את לטישה קסטה הצרפתייה מאז אני בשוק ממנה זאת הבחורה המדהימה ביותר שראיתי בחיים שלי. ומה שיפה בדוגמנית הזאת שהיא בגובה שלי 170 וזה אומר שאנחנו מתאימים אני מאוהב בה והיא לא יוצאת לי מהראש
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בספטמבר אני טס לפריז ואני מתכוון לשהות שם שבוע. רציתי לקבל עצות למקומות בילוי וחשבתי לשכור שם מכונית ספורט ליום אחד (בטח יעלה שם הון תועפות). האם אפשר לנהוג במסלול מירוצים המפורסם שלהם (השם ברח לי מהראש) ? כרגע לא עולות לי עוד שאלות, אך הייתי רוצה שתספרו לי מה אתם יודעים. אודה לכם. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מתכנן לנפוש סופ"ש הבא עם בת זוגתי באזור הצפון עם עדיפות לסביבת הכינרת אם יש למישהו המלצה על מקום סבבה ,אשמח לדעת בברכה איציק.
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באיזה יום היא משודרת ובאיזה שעה וערוץ??אני לא מתכוון לפרקים שיש בMTV BASE של שידורים חוזרים מעונה שעברה אני מתכוון לעונה החדשה העונה הרביעית. תודה לעונים ד"א כתבתי פה כי אין לי גישה לאוף טופיק. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
-
- אחראי פורום
- 48 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום, היום הייתי בכנס עתודה באוניברסיטת ת"א מטעם הצבא. אם אני אצליח וירוצו אותי שם אני מעוניין ללכת למדעי המחשב או רפואה(פאראמדיק/רפואת שיניים). העניין שהם הציגו את זה כהכל בוורוד שאתה יוצא משם בגיל 28 עם תואר ו6 שנות ניסיון וישר הולך לעבודה לעומת כאלה שאחרי 3 שנות שירות צריכים ללמוד לבד ולשם לאוניבריסטה(שלא נדבר שבזמן הזה גם הדרישות יעלו לקבלה) ואז עד סיום התואר זה לוקח זמן. בעבודה רוצים רק בעלי ניסיון וגם אם יקבלו זה יתחיל מלמטה בעליה איטית כלפי מעלה כאשר בעתודה אתה ישר מתחיל ממקום גבוה. בקיצור רציתי לדעת אם עתודה זה טוב או מה שהם אומרים זה בעיקר שקרים ושזה ממא לא נחמד להיות בעתודה
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה למכור כמה מטבעות מתקופה פרהיסטורית וכמה בולים שראיתי שכל אחד נימכר בכ8 אלף דולר(!) כיצד מתבצע התשלום שם?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתעניין בלימודים על-מנת לרכוש מקצוע כלשהוא בתחום הרכב. מראש, התכוונתי לעשות את קורס האוטוטרוניקה של משרד התעסוקה, אבל גיליתי שיש דבר כזה, לימודי הנדסאי מכונות במגמת רכב, במספר מקומות. רציתי לדעת מה עדיף, מה תואר ההנדסאי טומן בחובו והאם יש בזה עבודה אח"כ? אשמח אם תעזרו לי... בתודה
הודעה אחרונה מאת yf2, -
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כמו שמשתמע מהכותרת, אני רוצה לרכוש סירנה כחולה שמהבהבת ועדיף אם היא באה גם עם כריזה או אפקטים קוליים, כלומר שתהייה אמיתית עד כמה שניתן. זה אמור להיות מתנה לחבר לפני גיוס, ויש לציין כי השימוש היחידי בה יהיה בתוך החדר ולא על הכביש. מישהו מכיר מקומות או חנויות שמהן ניתן לרכוש את זה? עדיף באיזור ב"ש. ובלי תשובות כמו תפנה למשטרת ישראל או תתלוש מניידת, תודה.
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב כולם. מה אתם אומרים על המערכת הזאת http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4 תודה לכל מי שיענה. בן
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.yri.co.il/555/ נחמד, אהבתי את התגובות של הנהגים... תהנו, תצחקו. אלעד
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז זה התחיל מזה שבשרשור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79365 התחילו לספר על תאונות של דודים, ואפתח בכך שיש לי דוד אהוב, שכשהוא נוסע נהיים פקקים. הבנאדם כבר קיבל למעלה מ3 דוח"ות על מהירות איטית...... תאונה ראשונה היתה בלילה חשוך ברמת הגולן, הדוד משייט לו בפלימוט משנות ה60, פיורי 3 כמדומני, ופתאום אנטריקוט בוגר ושלם על החלון הקדמי. נגמר בפטיש, ופיצוי לבעל הבשר..... יאללה תאונות ביזאריות של הדודים שלכם......
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 0 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם , אשמח אם מישהו המכיר חנות אשר מתעסקת ומוכרת בדים שונים [במחירים שפויים לפשוטי העם] וזאת מהצורך האישי שלי לעטוף תיבת עץ. הבד אשר אני מחפש אחריו הוא בד פרוותי דמוי "פרה"[דייהנו רקע לבן עם כתמים בשחור] ידוע לי שיש אותו באיזור חיפה או ת"א ,אבל כרגע לא יוצא לי להגיע לשם ואני יעדיף למצוא את מבוקשי באיזורים שציינתי בכותר .אם מישהו מכיר ויודע בוודאות שאני יוכל להשיג את הבד המבוקש באיזור- אני אשמח לקבל מענה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום חברים, מקרה מצער שארע לפני כשנה, אידיוט אחד נכנס באח של אבא שלי בצורה דיי קשה, נמלט,והשאיר אותו מדמם בתוך הרכב. והדבר היחיד שהיה לנו היה שם, פנינו לבית המשפט ומפה לשם , שנה אחרי , הוא זכה בסכום המלא (225 אלף שקל) הבעיה היחידה היא, שכל אשר יש לי , הוא שם מלא + מספר פלאפון עדכני בסלקום והעובדה שהנבלה גר בפ"ת. אני צריך את עזרתכם, האם יש מישהו שעובד\ מכיר מישהו שעובד בסלקום, שיכול לתת לי את הכתובת העדכנית של הנבלה , שכן מספרו ב 144 חסוי, והוא גר בדירה שכורה, כך שבית המשפט גם לא יכול למצואו בקלות. אנא עזרו, והלוואי ולא תעברו תאונת פגע וברח כמו שאח של אבי עבר.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
אני וכמה חבר'ה מחפשים לעשות איזה טיול טרקטרונים באזור חיפה , כמה שיותר קרוב... אם מישהו מכיר מקום אז שיעלה את הפרטים ואת המספר טלפון. בתודה רבה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת עומרי, -
http://www.extremedimensions.com/project_vehicles.asp דף פרוייקטים (לשיפורים לא לשחזורים)
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! גיוסי קרב וקרב.. וכבר משגעים אותי מהצבא יש לי פרופיל 97 וכידוע לכם רוצים לשבץ אותי קרבי, אני אינני מעוניין, אז הם הציעו לי להיות נהג.. הסוג של הנהג שמוביל תרופות/מזון וחיילים הקיצר, 99 אחוז מהחברים שלי ואנשים שכבר היו בצבא ויודעים מזה אמרו לי 'אל תתקרב!' שאלתי למה וזה.. אמרו שהם ישגעו אותך, לך לשם לך לשם וכמובן הרבה אחריות.. אין לי בעיה עם האחריות וזה, אבל אני מאמין שהם יודעים מה הם אומרים וכנראה שזה באמת יהיה קשה, משכורת צבאים שאמרו לי זה משהו כ 630 שקל קצת פחות מהחיילים הקרביים שהם680שקל אני חושב.. חשבתי אולי להיות נהג בוס , אמרו שזה גם לא משהו הוא יכול לבקש ממך כל מ…
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
- 1 תגובות
- 900 צפיות
אחד החזקים לדעתי אני מקווה שלא פורסם פה. תסתכלו עד הסוף: http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html
הודעה אחרונה מאת ToMeR,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 380 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ron Poh
- guya72
- גולדן191
- nglancer
- פינקו
- Pasha86
- amosbmw
- Boris
- Michazzz
- Ldh_88
- צוק
- David32