Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונות של דודים שלכם.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה התחיל מזה שבשרשור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79365 התחילו לספר על תאונות של דודים, ואפתח בכך שיש לי דוד אהוב, שכשהוא נוסע נהיים פקקים.

הבנאדם כבר קיבל למעלה מ3 דוח"ות על מהירות איטית......

תאונה ראשונה היתה בלילה חשוך ברמת הגולן, הדוד משייט לו בפלימוט משנות ה60, פיורי 3 כמדומני, ופתאום אנטריקוט בוגר ושלם על החלון הקדמי.

נגמר בפטיש, ופיצוי לבעל הבשר.....

יאללה

תאונות ביזאריות של הדודים שלכם......

פורסם

דוד שלי היה בטיול בקנדה עם אשתו ז"ל, ועוד זוג, חברים.

הבעל החבר, יעני חבר של הדוד, נהג ברכב, מסיבה לא מובנת הם איבדו שליטה על הרכב, את דוד שלי ניסרו החוצה, אשתו נהרגה, היתה בלי חגורה, האישה השניה נפצעה קשה מאוד או שגם נהרגה.

לדוד יש עד היום נזק, בעיות קשות ברגל שמאל, עצב שנקרע ואי אפשר לשקם, על אף כל הניתוחים שהוא עבר.

הוא כרגע לא מסוגל בכלל להזיז את הקרסול, אבל יש לו התקן מיוחד על הנעל בכדי שהוא יוכל לנהוג.

סיפור עצוב.

פורסם

אני לא יודע אם זהנ מבדר אותך .. אבל תאונות זה לא משהו מצחיק.. לדעתי לפחות .. (טוב נו לראות את ה 205 "ראלי" נכנסת בקיר בר"ג אחרי ששעתיים עשה פוזות .. זה קצת מצחיק)

אז השירשור קצת לא במקום ... דודים סבים סבתות ילדים ...

פורסם

דווקא לי יש סיפור מצחיק , תאונה של דודים שלי.

ובמזל אף אחד לא נפגע, שואלים למה? חח הם פשוט לא היו באוטו, הם ישבו בסלון בשעה שמישהו חזר לבית עייף מהעבודה, פיתאום הם שומעים בום אדיר בלי רעש של בלימה או משהו בסגנון, יוצאים מהחלון, ונדהמים לגלות שרכב נכנס ישר ברכב שלהם שחנה בחוץ.

LOL למזלם זה היה רכב מסוג פונטיאק סנבירד שהם ניסו להפתר ממנו זמן רב ללא הצלחה! :-D

אנשים לא הציעו להם יותר מ K10 והם קיבלו מהביטוח של האידיוט 22 אלף ש"ח שזה המחירון+החזר על הביטוח החובה ( על החצי שנה שנשארה להם הם קיבלו 500 שקל החזר)...אז מיכוון שכך נגמר הסיפור עד היום הם לא מפסיקים לצחוק על האידיוט (שבנס יצא ללא פגע) ועזרתו הרבה :)

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם
דווקא לי יש סיפור מצחיק , תאונה של דודים שלי.

ובמזל אף אחד לא נפגע, שואלים למה? חח הם פשוט לא היו באוטו, הם ישבו בסלון בשעה שמישהו חזר לבית עייף מהעבודה, פיתאום הם שומעים בום אדיר בלי רעש של בלימה או משהו בסגנון, יוצאים מהחלון, ונדהמים לגלות שרכב נכנס ישר ברכב שלהם שחנה בחוץ.

LOL למזלם זה היה רכב מסוג פונטיאק סנבירד שהם ניסו להפתר ממנו זמן רב ללא הצלחה! :-D

אנשים לא הציעו להם יותר מ K10 והם קיבלו מהביטוח של האידיוט 22 אלף ש"ח שזה המחירון+החזר על הביטוח החובה ( על החצי שנה שנשארה להם הם קיבלו 500 שקל החזר)...אז מיכוון שכך נגמר הסיפור עד היום הם לא מפסיקים לצחוק על האידיוט (שבנס יצא ללא פגע) ועזרתו הרבה :)

זו היתה הכוונה......

לא היתה כוונה לפגוע בזכר אהובים לכם....

• תוכן חדש...