Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם יש משהו שאני ממליץ זה לא לקנות זבל.

ברסיבר ובדיוידי לא הייתי נוגע.

אני אישית בזמנו ישבתי וחסכתי 3000 שקל(לפני 3 שנים) וקניתי רסיבר פיוניר איכותי, חזק, שעד היום לא ממש עשה לי בעיות, שירת אותי בכבוד רב.

ביחד איתו קניתי סט רמקולים של פירלס, עלו לי 800 ומשהו במכירה פומבית, לא עשו לי בעיות עד היום(חוץ מפעם אחת שקרעתי להם את הצורה ושרפתי טוויטר של אחד הקדמיים).

ממש סט מוצלח, שירת אותי כבר 3 שנים בכבוד, ואני כרגע לא ממש חושב על להחליף שום דבר.

דיוידי אמנם יש לי מהמחשב(תשקול מאוד לחשב יציאה אופטית מהמחשב לרסיבר, וגם יציאת ווידאו), אבל בכל מקרה הייתי קונה משהו קצת יותר נורמלי, גם אם זה לחכות עוד חודש חודשיים שיהיה עוד קצת כסף, אתה לא תצטער.

עצה שלי? אל תקנה את הסט הנ"ל.

תחכה ותקנה מערכת ברכיבים, שאתה תבחר.

בברכה,

אלעד

פורסם

פרוסאונד - מייד אין איזרעל.

אפילו ליד עמק יזרעאל(אין לי משוג איך מאייתים את זה).

החברה של הדיוידי - בטח חיקוי זול מסין...

בכל מקרה, אל תתפשר בכל מה שנוגע לרסיברים.

ובאמת, כמה שזה נשמע צרכנות אידיוטית, בתחום הסאונד, רצוי לקנות מותגים שנחשבים טובים.

פורסם

שלד צודק. המערכת הנ"ל לא תחזיק מעמד מעבר לתקופת האחריות, והאיכות תהיה ירודה למדי.

זה לא עניין של מותג, זה עניין של איכות הרכיבים.

סתם אגב, נדמה לי שפירלס מיוצרים בנצרת או משהו כזה ופרוסאונד עדיין באפילה.

dirty old man

need love too

פורסם

אני קניתי את המערכת LG LH-CX245 מהדיוטי-פרי ב-200$.

DVD קורא DIVX.

יציאות COMPOSITE, SVIDEO, COMPONENT.

תמיכה ב-פרוגרסיב סקאן.

יציאת אודיו סטריאו בלבד (אין יציאות דיגיטליות, חבל)

2 כניסות AV חיצוניות. (שתיהן COMPOSITE+סטריאו, לא משהו מיוחד)

וידאו סטריאופוני 6 ראשים.

5 רמקולים קטנים.

1 סאב.

בסה"כ אני מרוצה - איכות התמונה מצויינת, התכונות של המכשיר בהחלט מספקות, ואיכות הסאונד בהחלט טובה ביחס למחיר של כל הסיפור.

ומדובר ב-LG, שזה אמנם לא סוני או YAMAHA, אבל מצד שני זה גם לא פרוסאונד...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

DVD בלי יציאות דיגיטליות??? אתה בטוח? יכול להיות שיש יציאה דיגיטאלית קואקסיאלית ולא אופטית, מעולם לא ניתקלתי בDVD בלי יציאה דיגיטלית...

עריכה: הסתכלתי ואכן אין יציאות דיגיטליות... מוזר.

פורסם

תודה לכל מי שענה אני לא יקנה את המערכת הזאת.

בעיקרון התקציב שלי למערכת קצת מוגבל (עד 1000 ש"ח), יש לנו בבית מערכת של LG שעלתה 200 ד' והיא מצויינת.

אני חשבתי על מערכת של הזאת http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2283&CategoryID=502&Page=1

או זאת http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2282&CategoryID=502&Page=1 (זאת אם וידאו)

ויש עוד אחת שאין באינטרנט אל בחוברת של סאקאל אז אני יכתוב את המפרט כמו שכתוב בחוברת:

מערכת קולנוע ביתי DIVX דגם TH-S11 JVC, כוללת: רסיבר, DVD, 5 רמקולים וסאב, הספק 5X30W+סאב 40W, עבודה בפורמטים: Dolby Digital,Dolby Pro-Logic, dts. קורא תקליטורי: MP3, CD-R\RW, JPEG, CD, VCD, DVD-R\RW. קורא קבצי DIVX MPEG4.

זה בעצם 3 המערכות שאני מתלבט בניהם.

תודה לכל מי שיענה,

בן

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

תראה אני לא יודע מה הדרישות שלך למערכת , אבל לקנות מערכת קולנוע ביתי ב-תקציב של עד 1000 ש"ח זה בדיחה , כן ,אפילו בתקציב של 2000 ש"ח , אני שמעתי את התוצאות של הדילים האלה וזה נשמע עגום , אין קיצורי דרך , אם אתה רוצה לשמוע טוב אתה צריך להשקיע , זה לא דברים שקונים כל יום זה קנייה של פעם בחיים ,אז תשקיע , תחסוך לפחות 5000 ש"ח, ובסכום הזה אתה יכול לקנות מערכת שתישמע מצויין ,תעשה לעצמך טובה תתרחק מהמותגים הזולים האלה זה ממש נשמע על הפנים

לך לחנות סטריאו עם חדר הדגמה ותשמע כל מגבר ורמקול , תן לאוזן שלך לשפוט , ותראה איזה הבדלים יש בין כל מוצר ומוצר , לגבי רסיברים טובים אני ממליץ : marantz,denon ,harman kardon

ברמקולים אל תתפשר זה הכי חשוב : יש לך את :mission,(החלום שלי )kef, jamo, b&w

לגבי דיוידי : Lg טובים

שיהיה בהצלחה ולא למהר לקנות כי זה זול ,ותמיד ללכת לשמוע לפני שקונים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ברור שמה שאתה אומר זה נכון, אבל פשוט אני לא רוצה להשקיע עכשיו כי אני גר אצל ההורים ועד שאני יעבור לגור לבד יקח הרבה זמן ועד אז יהיה דברים חדשים ויותר טובים.

כתבתי שיש לנו בבית LG והיא בסדר גמור, ברור שלא ברמה גבוהה אבל כרגע זה מה שיש וזה טוב.

אם תוכלו לעזור לי לבחור בין השלוש אני ישמח.

בן.

פורסם

כיוון אחר.

אם ניתן לוגיסטית אתה יכול לנסות מגבר רב ערוצי משומש (אין כמעט בלאי על אלקטרוניקה), רמקולים של מחשב ולהשתמש בכונן של המחשב כ-DVD.

כל המערכות שהעלת ישמעו זוועה ואישית הייתי מעדיף לשמוע עם זוג אוזניות טובות מאשר את הקקפוניה שהדברים הללו מסוגלים להשמיע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה הקשר בין לגור אצל ההורים ובין איכות המערכת?

אני גר אצל ההורים ולפני 3 שנים בערך חסכתי לעצמי 4000 שקל וקניתי מערכת מכובדת בהחלט למחיר שלה....

תחסוך ותקנה, כי הפעם הבאה שתקנה תהיה עוד הרבה זמן...

פורסם
מה הקשר בין לגור אצל ההורים ובין איכות המערכת?

אני גר אצל ההורים ולפני 3 שנים בערך חסכתי לעצמי 4000 שקל וקניתי מערכת מכובדת בהחלט למחיר שלה....

תחסוך ותקנה, כי הפעם הבאה שתקנה תהיה עוד הרבה זמן...

:mm_yeah: אלעד

גם אני השקעתי 5 אלפיות בזמן הצבא כשגרתי אצל ההורים

פשוט מעבירים את זה הלאה , זה לא כזה סיפור

ב-5 אלף האלה היום ,אפשר לקנות אפילו דברים הרבה יותר איכותיים :idea:

כדאי להתחיל ברסיבר וזוג רמקולים איכותיים , כל השאר תקנה בהמשך הדרך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כל מה שכתבתם נכון פשוט יש עוד גורמים משפיעים שאיני יכול לפרט מהם.

מתוך השלושה שכתבתי מה הייתם מעדיפים.

תודה על כל התשובות.

בן.

• תוכן חדש...