Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חייב לצאת לחו"ל ל-17 יום.

לפי החוקים, אי אפשר לצאת ליותר מ14 יום.

האם אפשר לעשות קומבינה בסגנון - אומר שאני כאילו יוצא ל-14 ואת שאר הימים לוקח חופש רגיל

כאילו "מנוחה אחרי טיול", בלי שאף אחד ידע ???

מישהו ניסה פעם דבר כזה ? יש מצב להפתעה לא נעימה בשדה התעופה בחזרה ?

פורסם

מכיר אנשים שבילו ב"רגילה" רגילה בחו"ל

אף אחד בצבא לא ידע על זה

תסיק מסקנות לבד

ואם אתה בקשר טוב עם המפקדים שלך תראה מה אתה יכול לסגור איתם. זה הכי טוב.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

אני חושב שאתה קצת טועה...

נסיעה לחו"ל בזמן השירות הצבאי מותרת לחיילים ששירתו שירות תקין של שנה לפחות, ועל חשבון ימי חופשת הרגילה, לתקופה שלא תעלה על 14 יום.

רוצה יותר? חוקית, אם תצליח להוכיח שהמשפחה שלך גרה בחו"ל, תוכל לקבל חופשה ארוכה יותר.

לא חוקית, אם המפקד שלך יסכים לתת לך ימי חופש נוספים על חשבונו, אולי תצליח להאריך את השהייה בחו"ל. לא הייתי ממליץ בכלל, אבל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מזכיר לי משהו.

באחד מהנופשים שלי בכלא-6, פגשתי בחור צרפתי, ששירת אצל המוזרים האלו עם הכומתות בצבע חשיש.

הבחור טס באישור לאחר שנתיים בסדיר לבקר את משפחתו בצרפת. הבחור חזר לצבא באיחור קליל...

של 11 שנים :!:

בן 31 עם פז"ם כמו המב"ס של הכלא (אוג-90 :lol: ), יושב בכלא בפלוגות של הסדירניקים, ומוריד כפתורים מחולצות...

אני זוכר את השופט בבית-דין הצבאי שואל את התובע בהלם מוחלט :shock: -

"11 שנים עריק מסדיר? מסדיר או ממילואים? אתה בטוח?"

No worries 8)

• תוכן חדש...