Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה הבחור נמצא, המכתב נמסר, ותגובה לבית המשפט תימסר כנראה כבר מחר :)

תודה רבה לכל מי שעזר.. מסתבר שיש אנשים נפלאים בפורום הזה שעוזרים בכל צרה !

תודה רבה, אני לא אשכח ! :)

פורסם

אורן, אני שמח שהצלחת להשיג את פרטיו המלאים של הבחור.

בכל מקרה אם אחרים נתקלים במקרה דומה, להלן מספרי ה"144" של החברות הסלולריות:

124454 - אורנג'

124452 - סלקום

124450 - פלאפון

אני לא יודע אם מישהו ברשת אחת יכול להתקשר למוקד של הרשתות האחרות אבל שווה לנסות.

פורסם

לפני כחצי שנה איבדתי את הארנק, איזשהוא בעל רכב אסף לי אותו אבל כשחזרתי למקום האירוע הוא כבר נסע. שני בחורים שעברו באיזור מסרו לי את מס' הרכב, פניתי לתחנת המשטרה הקרובה, השוטר בירר לי פרטי בעל הרכב, ומשם כבר הכל הסתדר.

פורסם
אותה הבעיה, נהג סמיטריילר נתקע בפקק בעליה, ניסה להתקדם, לא הצליח, דירדר אחורנית, ופאף נכנס בדוד שלי שנוהג במשאית של אבי.(לדוד שלי שלום,המשאית ניזוקה קלות )

הנהג מההתחלה מראה פרצוף של מישהו נוכל רמאי ושקרן, מדבר לא יפה, ומנסה להתחמק, מוסר פרטים מזוייפים ונעלם.

לפחות את שמו הפרטי יש מהת"ז שלו, ואת מספר המשאית.

עכשיו, מה עושים? צריך לחפש מישהו שקרוב למקורות מידע...שיסכים להוציא לך את פרטי הבחור.

אמרת שיש לך את השם שלו? קדימה זו לא הבעיה.

אין לך מה לחפש דרך סלקום או משהו דומה, גם הפרטים שתקבל מהם לא מספקים.

רשימה של מקומות מידע:

מס הכנסה.

הוצל"פ.

משרדי ממשלה למינהם.

מקווה שעזרתי ובהצלחה :)

פשששש

אני פותח שרשור על תאונות של דודים.....:idea:

פורסם

אמ, יש לי שאלה קטנה. לפני כשבועיים כשהייתי בחנייה של איזור תעשיה נס ציונה(מול אופיס דיפו) אני יוצא מהרכב ושומע "קראנק" של פלסטיק שפוצח, אני מסתכל אני רואה נהגת יוצאת מהחנייה והיא ניכנסה בדלת של הרכב ליד, אצלו יש שקע קל בדלת והפלסטיק שעל הדלת זז ממנקו או משהו כזה(זה לא נראה טבעי), היא כמובן לא השאירה את המספר שלה ונסעה משם, אני רצתי אחריה וכתבתי את מספר הרכב שלה ושמתי לבאוטו שהיא דפקה את מספר הרכב שלה, אבל לא השארתי את המספר שלי כי לא בא לי ללכת להעיד בבית משפט. השאלה אם הוא/היא יכולים לעשות משהו עם מספר הרכב שלה ולהגיד שהוא/היא ראה את זה או משהו כזה או שאין לו/לה סיכוי?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היית צריך להשאיר מספר טלפון.

הוא היה מתקשר אליה ואומר לה שיש לו עד לתאונה וסביר שהכל היה נגמר בינהם, כי היא לא הייתה רוצה להגיע לבימ"ש.

פורסם
חבר'ה הבחור נמצא, המכתב נמסר, ותגובה לבית המשפט תימסר כנראה כבר מחר :)

תודה רבה לכל מי שעזר.. מסתבר שיש אנשים נפלאים בפורום הזה שעוזרים בכל צרה !

תודה רבה, אני לא אשכח ! :)

בוא נראה.

יהיו לך 225000 ש"ח פנויים.

בשרשור הזה יש (כרגע) 22 תגובות.

10K לתגובה יהיו תמורה הולמת לדעתי...:twisted:

פורסם
בוא נראה.

יהיו לך 225000 ש"ח פנויים.

בשרשור הזה יש (כרגע) 22 תגובות.

10K לתגובה יהיו תמורה הולמת לדעתי...:twisted:

מממ... הלוואי וזה היה שלי .. אבל זה לא..

• תוכן חדש...