אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,384 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברה יש לי מאמר מיקצועי של 76 עמודים שכתוב ברמה מאוד גבוהה באנגלית אחרי 15 עמודים שקראתי די התייאשתי לרוץ כול שנייה למילון אולי משהו מכיר תוכנה שמתרגמת טקסטים שלמים לעברית???
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
WRC 2006
מאת Casper_2001- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הנה לפניכם תמונות ריגול של מלכת ראלי מקבוצת "סובארו 555" לשנת 2006 שיתוף פעולה מוצלח בין טויוטה לסובארו....אגב יש לה טורבו
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הנה ידיעה מעניינת שהתפרסמה בוואלה על חזירי בר שקופצים לבקר בלילות בזכרון ובחיפה כדי לחפש אוכל ושתייה... (שימו לב לתגובה מספר 33) http://news.walla.co.il/?w=//743020 דרך אגב יש פה מישהו מהאיזור שנתקל בתופעה? יהיה מעניין לשמוע...
הודעה אחרונה מאת BMW, -
היי. לפני יומיים קנינו אופל טיגרה מדהימה. אני יעלה תמונות בימים הקרובים, יש בעיה עם המצלמה אז עוד כמה ימים יהיו תמונות! יונתן
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז ככה,עומדת בפני דילמה קצת מוסבכת.אני יספר את הסיפור בקצרה. אני בן 18 וסיימתי ללמוד השנה.כמו שכלום יודעים כיתה יב' זוהי השנה המלחיצה והאחרונהלקראת הגיוס.בערך בנובמבר 2004 התחילו לי כאבי גב..אני לא ימשיך לכל הסיפור...היה שם באלגן אחד גדול..ולבסוף בלישכה,עם כל המסמכים נתנו לי פרופיל חדש שהיה 24.(בלתי כשיר ארעית לשירות ביטחון בצה"ל).כמו שכלום יודעים 24 זהו פרופיל זמני,שאני קיבלתי אותו למשך 4 חודשים ואמרו לי אם עד אז לא משתפר תקבל 21.(פטור קבוע מצה"ל). עכשיו,לאחר 4 חודשים מאז ביקורי האחרון בלשכת הגיוס,מצבי השתפר וכך הצהיר גם הרופא ולכן קיבלתי 45. אז הדילמה שעדין לא אמרתי בהקדמה היא הם כדאי לי לשרת בצבא אם פרופיל כזה מפני שעכשיו עם הגב..והם יודעים את זה,אני לא יעשה כלום…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
לכל הירושלמים אני מזמין אותכם למקום מחודש שעבר מהפך רציני מהקיץ של שנה שעברה. חייבים לבוא ולראות. ד"א המקום הוא של החבר הכי טוב שלי ועזרתי לו הרבה בפתיחה ובכל השאר הפתיחה היא ביום ראשון הזה ואני לא מיחצ"ן את המקום או מקבל כסף תמורת פרסום זה. לשאלות נוספות ניתן לפנות אליי באייסי: 271897476 תודה, מאור.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://83.98.152.34/sensation-black-2005/ ENJOY שלא תגידו שלא ידעתם שזה היום!
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי איסוזו איפון (4 דלתות). האם מותר לנסוע עם טקרטורון בבגז', כאשר הדלת של הבגז' פתוחה והטרקטורון יוצא קצת מגבולות המכונית , כמובן שאני מאבטח את הטרקטורון עם חבלים ושם משולש ?!
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הגיוס שלי ברביעי לאוגוסט, והייתי רוצה לדחות אותו לפחות בחודש עד לתחילת ספטמבר עדיף עד סוף ספטמבר אפילו, כמה שיותר, עדיף. עכשיו כל הדרכים ה"חוקיות" הלכו לי, שזה זימונים, גיבושים וכאלה, ברביעי אני בא לבקו"מ ואומרים לי מה לעשות שלוש שנים. יש אפשרות לשלוח בקשה ללשכת גיוס לדחיה עם הסבר מפורט, התרוצים שלי הם סיבה רפואית, וטיול שורשים. שניהם נשמעים לי מטופשים למדי. צריך לעשות ניתוח לציפורן חודרנית ואולי יש לי בעיה ברגל וצריך ללכת לאורטופד, חוץ מהורדה בפרופיל לא נדמה לי יצא מזה משהו. טיול שורשים, לא שבאמת אני מתכוון לעשות את זה, אבל לא ראיתי את אבא שלי 15 שנה הוא נשאר בברית המועצות, וגם דודים שלי גרים שם, אז נגיד ואני רוצה לראות אותם, כי זו יכולה להיות הפעם האחרונה שלי שא…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 5 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
שלום יש לי מכונת גילוח חשמלית, כעת היא עושה קצת בעיות עם הסכינים, מי היבואן של פיליפס ואיפה אני יכול לתקן אותה?
הודעה אחרונה מאת ssc, -
בשעה טובה קנינו B4 1 2 3 4
מאת speedseeker- 47 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אומנם לא הייתי מאמין על עצמי אבל בגלל שחבר כל כך שיכנע שכדאי אז נסענו מירושלים הנעימה למגרש מכוניות באשדוד (אלוהים ישמור כמה שחם שם). התבייתנו על הסובארו: מודל 2000, 118 אלף ק"מ, יד שנייה (אנחנו השלישית), מנוע 2000 123 כ"ס כמעט מושלמת (קוסמטיקה). מחירון 72 הבאנו אותה ב62 מה אתם אומרים קנייה חכמה? לא לקחנו לבדיקה אבל יש לנו אפשרות לקחת אותה עכשיו ולבטל את העיסקה עד יום שלישי. לקחת לבדיקה? יש למישהו ספר מכונאי (היינס)? למלאות 95 או 98? יש לה ממיר קטליטי? מאור.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
אני כרגע עובד בשמירה (עבודה זמנית), לאחר היום הראשון בעבודה (היום) הבנתי עד כמה שהעבודה משעממת... ממשמרת של 8 שעות, 7 שעות אתה יושב על התחת ושעה נוספת מסתובב (סיורים +שירותים). כמעט והשתגעתי מרוב שעמום וחום, זה היה בלתי נסבל (אני יודע, שאני נשמע כמו כוסית...אבל בשנים הקודמות קרעתי את התחת בשביל מינימום). אני מבקש ממכם עצות, להעברת הזמן בסבבה ובכיף (חוץ מלדבר עם אחרים...נמאס!), תנסו להיות מקוריים. נ.ב.- בינתיים, מחר אני הולך לפתור סודוקו... תודה.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול בערוץ 2 בסביבות 2 בלילה הייתה תוכנית עם שירים של אומנים לא יודעים מהארץ. אחד שם שם שיר על מטומטם שהוא לבד או משהו כזה ששום דבר לא הולך לו והוא קיבל את זה שהוא חריג בחברה. הזמר היה עם שיער שחור ליפה. אני יודע שזה ממש מעורפל אבל אני צריך את המלים של השיר. עוד בקשה אם מישהו יכול לפרסם לי את מועד השידורים של אתמול (יום ד') של ערןץ 2 בסיבות 2 בלילה אני אשמח. כל מילה נכתבה ברצינות בבקשה לא למחוק. תודה! בברכה L.A
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הסכם טרום סטוץ שנערך ונחתם ב________ ביום ________ בחודש ________, 2005 בין: ____________________ ת.ז: ________________ מצד אחד לבין: _________________ ___ ת.ז: _______________ מצד שני הואיל: והצדדים הסכימו להיפגש למטרת סיפוק צרכיהם המיניים בלבד; והואיל: והצדדים מעוניינים לקיים מערכת יחסים הכוללת יחסי מין בלבד (להלן: "הסטוץ"); והואיל: והצדדים מעוניינים להסדיר את מערכת היחסים ביניהם; לפיכך הוסכם, הוצהר והותנה בין הצדדים כדלקמן: 1. המבוא להסכם זה מהווה חלק בלתי נפרד מימנו. 2. התחייבויות והצהרות הצדדים: הצדדים מתחייבים ומצהירים כדלקמן: 2.1. לעשות את כל הנדרש במהלך הסטוץ בכדי להביא את הצד השני על סיפוקו (בכפוף למפ…
הודעה אחרונה מאת zvih, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברצוני לדעת האם בתעודת יושר יופיע רישום של תיק שנסגר כבר? התיק נפתח בגיל 14 בערך ונסגר אחרי שנה, היום הוא בן 20. באם התיק הסגור מופיע הוא יפריע לקבלתו לעבודה? בברכה ג'ניה
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. יש דיסק מוזיקה שעל העטיפה יש ציור פנים של איש אדום צועק, מעוות כזה. לא מדובר בחומה של פינק פלויד. מישהו מזהה על מה אני מדבר? תודה מראש לנותני כיוון... זמר, שם דיסק, תמונה...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
כבר לא נהג חדש... 1 2
מאת gadik6- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב אתמול קיבלתי את הרשיון הזמני בלי התמונה ובו כבר לא הופיעה ההגבלה "נהג חדש" ככה שאפשר להעיף את השלט... בכל מקרה החלטתי לסכם בקצרה את השנתיים האלו על הכביש... כבר על ההתחלה כשהרשו לי לצאת בלי המלווה התחלתי לעשות שטויות (לצערי), מוסיקה בפול ווליום, לוקח סיבובים מהר, פתיחות ושאר ירקות, בהמשך זה הגיע להיגוי-יתר, תת-היגוי ואפילו החלקה עם כל ארבעת הגלגלים תוך כדי עקיפה, למזלי זה נגמר רק בידיים רועדות קצת ולא יותר (אולי זה מזל אבל גם הגבתי מהר בכל אותם מקרים ובדרך נכונה)... עם הזמן כישוריי הנהיגה הלכו והשתפרו וכך גם שיקול הדעת, עכשיו לדוגמא אני יכול לנהוג הרבה יותר מהר בכביש טכני ומפותל מאשר לפני שנתיים, אך מצד שני לא בטוח שאני אסע הכי מהר שא…
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זוכרים את הבחורה שנרצחה ליד ביתה? ועוד אחת שנרצחה באכזריות לאחר שבוע? אז ב"עובדה" לפני יומיים שלושה סופר על רצח נוסף. ילדה בת 13 שיצאה מביתה לכיוון בי"ס או משהו כזה, ונרצחה ללא סיבה ברורה. ..אלא מה-במקרה הזה מדובר בילדה פלשתינית שעברה יחסית קרוב למוצב מסוים ולכן חיסלו אותה. בהקלטה של הקשר שומעים את החייל מעריך שזו ילדה בת 10 בערך והמפקד מורה לירות ולאחר מכן גם יוצא לוודא הריגה. אני עדיין מנסה להבין איך חייל מסוגל לעשות כזה דבר. ההשפעה הברוכה של השירות במקומות מסוימים..
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 1 תגובות
- 896 צפיות
אני צריך קישור לאתר עם פונטים באנגלית,תודה.
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באיזור המרכז וחולון בפרט. ולאילו מחירים עלי לצפות ? תודה מראש =]
הודעה אחרונה מאת Tubular speaker, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.tapuz.co.il/pcards/photos/1129661.jpgמשעשע מאוד הרעיון, מזכיר לי את האופניים עם הסילון או מה שזה לא יהיה.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אומנם חסרים להם כמה גלגלים, אבל בהחלט מדובר על סרט שכדאי לראות - לכל מי שיש "יס" http://www.fullgaz.co.il/archive/jul-05/news/fg13613-fg-mcgregor-trip-tv.php אה...וברוכים הנמצאים ! Long time וכו'...
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
רגע היסטורי רבותיי , אני יודע שהרוב כאן הוא חדש יחסית ( שנתיים זה חדש.. ) היו ימים שחלק מהאנשים כאן לא ידעו לכתוב . היו ימים שהם למדו להקיש על המקלדת ואף לרשום שטויות . היו ימים שחלק מהאנשים למדו שלא צריך לאחר כל משפט לעשות ככה : יאשה פשאה... , רות גונזאלס... וכו'... ( לבעייתיים , הכוונה לנקודות ) היו ימים שחלק מהאנשים למדו לאחר הקשה על כל מקש במקלדת איפה קיבינימט יורדים שורה . ( באינטר , אני מצאתי את זה ביושר... ) היו ימים . אבל היום כאשר הטכנולוגיה פורצת כבר לכל בית . תאמינו או לא אבל בשדרות כבר לא שואבים מים , בנתיבות כבר יש חשמל , בראש פינה לפני יומיים הגיעה משאית של תנובה להחליף ת'חלבן . הקידמה פורצת בצעדי ענק . ברצ…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
קודם כל , שלום לכולם!!! כבר קרוב לשנה שאני לא מבקר בפורום. האמת , התגעגעתי... ועכשיו לעניין: בחודש דצמבר הקרוב אני אמור להתגייס לחיל המודיעין למסלול תומך אלקטרוניקה. מטבע הדברים , דוברי החיל מתארים את המסלול כמרתק , מעניין בלה בלה בלה... רציתי לשמוע מאנשים ששירתו במסלול זהה לשלי , או מאנשים שיודעים על המסלול , מה עושים שם מעבר לסיסמאות? , כמה אתה באמת תורם? , איך האנשים שם? , איך האווירה הכללית? (שגרה משעממת או תחושה של עניין ואתגר) אני אשמח לשמוע מאנשים פה תשובות לשאלות ואם אפשר אז כמה עצות לשירות נעים בצה"ל. בתודה רבה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
במסגרת נסיון נואש להירדם ב4 בבוקר (לקראת מבחן שמתחיל ב8:30 ) הזדמן לי להיות עד לאירוע גרוטסקי, מבעית ומעורר פלצות (לא, לא התכוונתי ל ) . כידוע לכם בשל החופש הגדול מצבור כוח האדם בקיהלת הערסים והפרחות פורח וניתן בלילות הלחים והמחניקים להינות מכשרונותיהם הווקליים המאלפים. בעודי מנסה לספור יתושים (נגמרו לי הכבשים), אוזני החלו לקלוט רחש דקיק ולא שגרתי שהלך והתחזק בדרכו לכיוון דירתי. על אף רצוני העז לנסות להירדם, לא יכולתי להתעלם מהתופעה הנ"ל שסקרנה אותי כל כך והייתי חייב לבדוק את פשר התופעה. חיש קל, שמתי פעמי אל החלון ופתחתי התריס. ללללאאאאא! נפלטה זעקה חירשת מגרוני. לא!, רק לא זה! למרגלות ביתי עמדה לה סיוויק 4 דל' (נשבע לכם שזו הייתה סיוויק ושאינני מעלה את שמה כאן בשל הקונטצ…
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.koreus.com/files/200410/mazda-rx7.html זו הייתה RX 7.. עוד סירטונים יבואו בהמשך.. בינתיים מי שרוצה יש לי סירטונים של יורונקאפ או איך שקוראים להם- מי שרוצה שיפנה אלי בה"פ
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לעיונכם בכתבה http://finance.walla.co.il/?w=/3/740873 דודו
הודעה אחרונה מאת hans, -
שלום, היום קיבלתי פטור משירות צבאי, פרופיל 21 רפואי. הפטור בגלל בעיות רפואיות, אבל אני מטופל בעזרת תרופות וכך הבעיה הרפואית איננה משפיעה. אני כיתה יב' ועומד לסיים עוד מעט, ואני לא יודע מה לעשות? יש לי כמה אופציות ואני לא יודע מה עדיף לי, מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט. 1. התנדבות 2. לערער על הפטור, ולשרת כג'ובניק. 3. ללמוד. 4. לטוס לחו"ל לדודים לתקופת זמן של בערך שנה (צריך לברר אם יש את האפשרות של להעביר את הטיפול הרפואי לשם, מכיוון שצריך לשלם מהכיס הון תועפות על כל טיפול בביה"ח בחו"ל). אם יש למישהו אופציה אחרת היא תתקבל בברכה. אין לי מושג מה לעשות, כי אני גם לא יודע מה אני יכול ללמוד, או במה אפשר להתנדב. בברכה שי
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
Pet Shop Boys - Go West שיר משנות ה-90.. נורא אהבתי אותו כשהייתי קטן ולא הבנתי יותר מידיי.. לפני כמה זמן נזכרתי בו.. הורדתי... שיר נחמד.. קיצבי כזה... אבל... יש פה איזה קשר לקומיניזם?! הורדתי את הקליפ... הכל קומוניסטי... באיזה שהוא שלב גם יש את הסמל של בריה"מ... מה העניין? מה עוד ש"לך למערב" - הכוונה אמריקה... משהו שאני מפספס? מישהו בכלל מכיר את השיר הזה?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 31 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
*אוקי אז ב10 לאוגוסט אני מתגייס [נכון לרגע זה] בכל אופן ידוע לי שבגיוס בתאריך הזה מדובר על גיוס של משטרה צבאית. בנוסף לזה שלחו לי לפני כ4 ימים טופס [סיגנון מנילה מקוצרת וממויינת על פי המנילה הראשונה שקיבלתי] בטופס בחירת העדפות המקוצר הנ"ל שקיבלתי מכיל : חיל החימוש,התקשוב,הים,האוויר[יש לצייין שאני בוגר תיכון עם רקע לימוד במקצועות המקצועיים למשל חשמל וכו..בכל אופן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ והכוונה לגבי כל אחד מהחיילות +אופציה לשרת במשטרה צבאית. אני אשמח לשמוע מה עושים בכל דבר והיתרונות והחסרונות של כל דבר [מה שיעלה לכם בראש יתקבל בברכה] בתודה ,אסף.
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 337 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- pooh-bear
- שביט
- SlowRide
- sperial
- הדיין
- lanosforce
- BioS
- discoTD5
- יוס123
- NAPOLEON
- D4K