Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואי תודה לכולכם עד כה שהערתם את עניי למציאות לא משהו אבל עדין סבירה.

כללי רצונותי:

קל"ב וכמה שיותר יציאות לבית[אבי חולה סכרת מובטל ואחותי בצבא ואימי עובדת מהבוקר עד הלילה רצוף ככה שצריך להיות לעזור ולהשגיח פה ושם על אבא]בנוסף על כך אני מגיל קטן סובל מפלטפוס חריף ב2 כפות הרגלים .

זהו בכללי. חשבתי על משטרה צבאית בתור נהג או משהו בסיגנון.בנוגע לפינוי וההתנתקות אני ממש נגד ולא רוצה למצוא עצמי שותף בכך..

ונגיד בחיל האויר מה יכולית לתת לי לעשות [חבר אחד אמר לי למשל להיות אחראי על מכ"מ מהבוקר עד 6 בערב ולהישאר בבסיס..וחיל החימוש יש סטיגמה של כל הערסים המכונאים הלא מוצלחים אני מאמין שזה הרוב לא נכון.

בכל אופן אני די מבולבל ולחוץ בימים האילו מה בדיוק אני יעשה בשרותי הצבאי.

במשך שנה ו3 חודשים שירתתי בכלא מגידו כלוחם בכח 100 ווכאשר כלא מגידו הועבר לשב"ס עברתי לשרת בשירות בתי הסוהר כרגע אני כמעט 4 חודשים במערכת ואני ממש מרוצה!

הבנתי שבקרוב יש גיוסים לשב"ס אני הייתי ממליץ לך לנסות להגיע...

היציאות הן 24 שעות בבסיס 48 בבית:lol: נשמע טוב אההה?

שזה יוצא 9 ימים בחודש(ראשון ורביעי,שלישי+שישי שבת,שני וחמישי)

:???: BUT THERE IS ONE CATCH

ב 24 שעות שאתה נמצא בבסיס אתה עובד\שומר\מפטרל 16-20 שעות!!!!!!!

היחס של מפקדי המשמרת מעולה, התנאים ממש טובים,

בקיצור זה ראש אחר מצה"ל אתה עובד עם אנשי קבע ואין קטע של פז"מ כולם עושים את אותה העבודה...

בקיצור אם תרצה עוד פרטים שלך ה"פ...

נינג'ה לבנה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידעתי ..כמו שנאמר לי [דבירתי בטלפון עם אנשים ששירתו שם וסיפרו לי נפלאות ודברים טובים..בריכה מכון כושר ספיניג קולנוע קניות חדרים מסודרים תנאים טובים גם מקצוע לחיים ובקיצור קלאב הוטל צה"ל.

בכל מקרה זה מתאים לי ואני כרגע סימנתי את האופציה הזו ויעמוד' על כך שאני יגיע לשם.ויתחיל בקורס בטכני בחיפה ומשם יתקדם. אמרו לי שהיציאות עם הזמן משתפרות ואפשר לקחת אפטרים במהלך השבוע. בנוסף שם קמים ב7 וחצי ורוב היום לא עושים ממש כלום ,סיגנון תחנת כיבוי אש..עושים חיים ..

תודה לכולם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...