Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבר לא נהג חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלחו לי, כשמישהו מגיע לך עם יסוזו של עבודה, ופשוט מאוד מוציא אותך מנתיב ועוד בלי ווינקר זה מעלה את העצבים, ועוד במיקרים שאתה שואל אותו דרך החלון: "אתה לא חוצפן? - לא אני לא חוצפן - והוא ישר מתחיל להתחכם איתך"

לאחר מכן מגיעה עוד שאלה: "הווינקר שלך עובד? - לא הוא לא עובד - מתחכם הח*א הזה"

שאלה נוספת על ווינקר: "אתה רוצה שאני יראה לך איך מדליקים את הווינקר? - אין אותו בכלל -"

*המקרה הזה קרה היום בבוקר.

אז סלחו לי, כשכזה בן אדם בא ומיתחכם איתך אז מאיפה תהיה התרבות שלנו?

איזה 40% מהנהגים בארץ חוצפנים ומנובלים מסריחים! לא יודעים את החוקים, לא קוראים את התמרורים, מעיפים אותך מהנתיב שלך (בהקיפה מימין) אז אין לזה סבלנות אנשים.

זה לא רק בכבישים אלא גם בקופות שבסופר, בחופי ים, בכל מקום ציבורי.

אבל מה לעשות, אתה לא תיצא עליו עם סכין כמו הדבילים האילה שבאים אליך עם סכין בגלל חניה או בגלל שחתכת אותם, כי אתה לא חרא כמוהם.

אתם בטח ניתקלת בכאילה חארות. :evil:

אז לסיכום, עזבו, אל תחזירו, זה יכול להיגמר לא טוב (במיקרה של היום) תעזבו את הנוחלים האילה, אני מאוד מקווה שהם יקבלו בסוף משהו חמור מאוד בעזרת ה'!

לילה טוב ושקט.

פורסם
לגבי הרכב, לא EVO 8 אומנם, בסך הכל ניסאן אלמרה 1.6 ידנית... אני לא זוכר שאמרתי כי ביצעתי סחיפות כח, פשוט החלקתי על חול שהיה על הכביש...

לגבי ההחלקות, רובן היו לא מתכוננות, כלומר ציפיתי שזה יקרה (פיצול אישיות חמור! :shock:) (חוץ מ2 מקרים) אבל לא עשיתי את זה בכוונה כדי להרשים אחרים אלא כי נסעתי מהר.

אבל, עובדה שבכל איבודי האחיזה, בכולם, הצלחתי להשתלט על הרכב בחזרה מבלי להיכנס או לעלות על משהו...

אתה קורא להחלקה קטנה עם רכב הנ"ק (הנעה קדמית) על חול "מצב שהצלחת לצאת ממנו?"

אני מבטיח לך שלא טעמת ואפילו רבע מהדבר שקרוי "איבוד אחיזה".

למה אתה בדיוק קורא "איבוד אחיזה" או "החלקה"? שהזנב של הרכב נטה קצת הצידה? או שאולי הוא טיפל'ה נזרק?

אחרי שתנסע בכביש רטוב על בימר "מחוספסת כל-טוב" משנות 80' ותנסה לקחת סיבוב מהיר כיכרות אח'שלי איבדתי אחיזה איזה מגניב התבגרתי עכשיו אני לא נהג חדש יותר אבל אני אראה לו שאותי לא עוקפים אני מדביק דוושה ועוקף מימין - אני מבטיח לך שתקבל פרופורציה חדשה על המושג הזה שפיזרת בחלל האויר כאילו היה נאד (אפשר גם לנסות את זה עם חיפושית לדלי התקציב).

גדיק6, רשמת את אחת ההודעות הכי מסובכות, מעורפלות, מלוקקות ומתחסדות שקראתי במשך היותי חבר פורום.

חשבת אולי על קריירה של עו"ד? :wave2:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

גדיק ,נהג טוב לא מצפה שמשהו יקרה אלא יודע אם זה יקרה או לא ,וכשהוא טועה אז הוא גם יודע לצאת מזה .

חוץ מזה שהנהג הכי טוב (על כביש ציבורי ועל המסלול ) לא נכנס למצב שהוא לא יודע איך לצאת ממנו .

וזה שיצאת עד עכשיו מכל מה שנכנסת אליו זה לא אומר שידעת איך לצאת אלא שהיה לך מזל או שאתה מגזים.

כשקיבלתי רשיון על טרקטור ,כבר היה לי נסיון ב"הזזת" טרקטורים(לנהוג על טרקטור באמת טוב זה נסיון של שנים)מכיוון שהרגשנו הכי גברים בעולם התחלנו לטפס כל מיני עליות במחצבה ליד הקיבוץ .

עשינו שם הרבה שטויות והיינו בטוחים שאנחנו יודעים מה אנחנו עושים ,עד שהצוק הוכיח לי שאני טועה ומצאתי את עצמי מתחת לטרקטור למאית שניה ואם צלעות שבורות לכל החיים.

ויש דבר אחד שהופך אותך לקצת פחות אחראי ממני ,אני סיכנתי רק את עצמי ,כל המחצבה הייתה ריקה חוץ מכמה חברים שחיכו 300 מטר משם ,מי יודע מה היה קורה אם הם היו באים לראות אותי מטפס ....

בקיצור אל תנסה להוכיח שאתה יודע מה אתה עושה תנסה לילמוד מאחרים מה לא לעשות ומה איך לעשות ,ואת זה לא לומדים ברשת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם לא עברתי כמה אדומים בזמן האחרון (השבוע היה לי איזה בלבול קטן ברמזור, 70 אחוז שלא עברתי באדום, לא ראיתי פלאש, אבל ביום, נסעתי עם הזרם פתאום ראיתי אור אדום שמאלה לחולון, ישר ירוק, באמצע הצומת המשכתי ישר...) , אז נשארה לי עוד פחות משנה לנהג חדש, כבר איזה שלושה חודשים לפחות הנהג חדש זרוק שם הפוך בדש האחורי :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אתה קורא להחלקה קטנה עם רכב הנ"ק (הנעה קדמית) על חול "מצב שהצלחת לצאת ממנו?"

אני מבטיח לך שלא טעמת ואפילו רבע מהדבר שקרוי "איבוד אחיזה".

למה אתה בדיוק קורא "איבוד אחיזה" או "החלקה"? שהזנב של הרכב נטה קצת הצידה? או שאולי הוא טיפל'ה נזרק?

אחרי שתנסע בכביש רטוב על בימר "מחוספסת כל-טוב" משנות 80' ותנסה לקחת סיבוב מהיר כיכרות אח'שלי איבדתי אחיזה איזה מגניב התבגרתי עכשיו אני לא נהג חדש יותר אבל אני אראה לו שאותי לא עוקפים אני מדביק דוושה ועוקף מימין - אני מבטיח לך שתקבל פרופורציה חדשה על המושג הזה שפיזרת בחלל האויר כאילו היה נאד (אפשר גם לנסות את זה עם חיפושית לדלי התקציב).

גדיק6, רשמת את אחת ההודעות הכי מסובכות, מעורפלות, מלוקקות ומתחסדות שקראתי במשך היותי חבר פורום.

חשבת אולי על קריירה של עו"ד? :wave2:

ראשית, למתקשים כמוך אני אסביר מה הכוונה באותו פיצול אישיות כביכול... אמרתי שלא עשיתי את זה בכוונה, כלומר לא הרמתי בלם יד ולא ניסיתי לזרוק תחת בכח כדי להרשים בחורות בכיכר, אך מצד שני הייתי מוכן לזה שזה יקרה שכן נסעתי מהר...

שנית, על מצבים של קצת ברח לי הזנב בכלל לא דיברתי, אבל לא משנה, אני מבין ממה שכתבת שאתה לוקח כיכרות עם 2 גלגלים באוויר, עיניים עצומות ותוך החלקה על הצד אז מה אני כבר יכול ללמד אותך...

ולגבי ההודעה, היא לא מסובכת, לא מעורפלת ולא נעליים... בסך הכל תיארתי את השנתיים כנהג חדש, את הטעויות ואת הדברים שלמדתי... זה שאתה או אחרים כמוך מנסים בכח לסבך את העניינים זאת כבר לא בעיה שלי...

ולאומי, אני לא מגזים לגבי כל איבודי האחיזה, וזה לא היה מזל (אולי רק בחלקו הקטן). אבל, למרות שהצלחתי לצאת מזה הרי לא אמרתי שאני מומחה או שאני יודע בדיוק מה אני עושה, ציינתי שכל איבודי האחיזה האלו היו מיותרים ועכשיו בתקופה האחרונה בכלל לא נכנסתי למצבים כאלו.

אני לא מנסה להוכיח כלום, אמרתי כבר שיש מה ללמוד וכל הסיפור הזה היה רק לסכם את השנתיים ולא כדי לספר על כישורי כנהג.

פורסם

יכול להיות שהמכרים/חברים/משפחה הם לא נקודת ייחוס כל כך טובה.

וגם החלקה של 4 הגלגלים תוך כדי עקיפה זאת לא סחיפה :roll: ?

קיצור יש לך עוד הרבה מה ללמוד,כמו רוב האנשים הנורמליים (ואני נכלל בתוכם כמובן).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
ראשית, למתקשים כמוך אני אסביר מה הכוונה באותו פיצול אישיות כביכול... אמרתי שלא עשיתי את זה בכוונה, כלומר לא הרמתי בלם יד ולא ניסיתי לזרוק תחת בכח כדי להרשים בחורות בכיכר, אך מצד שני הייתי מוכן לזה שזה יקרה שכן נסעתי מהר...

שנית, על מצבים של קצת ברח לי הזנב בכלל לא דיברתי, אבל לא משנה, אני מבין ממה שכתבת שאתה לוקח כיכרות עם 2 גלגלים באוויר, עיניים עצומות ותוך החלקה על הצד אז מה אני כבר יכול ללמד אותך...

תפסיק לשלשל מהפה :roll:

לא אמרתי ולו דבר אחד מהשלשול הזה שהוצאת עכשיו.

בניגוד אליך עוללי היקר, אני לא לוקח כיכרות ב60 כדי להרשים בנות. חבל לי על העיוותים המיקרוסקופים שאני גורם לשלדה, על הציריות, על הצמיגים ובעיקר על עצמי. אני לא עוקף ונכנס ל"סחיפה" (אפשר לחשוב כבר איזה "סחיפה"... ניסאן אל-מקרר-ה 1.6), אלא מנסה לסיים אותה כמה שיותר מהר. דבר לא מתכונן הוא דבר שלא צופים אותו(!).

אני מכיר אנשים מהסוג שלך: הם עשו שטויות של זאבים בזמן שהם עצמם היו כבשים מושתנים (ממההה.....), רק הקטע הכי עצוב אחרי זה, זה להסתכל עליהם ולראות אותם מייללים ומייבבים כמו תינוקים על טעויות שעשו כמו גברים. מבין?

תן לי לנחש, יש לך זקפה עצומה בכל פעם שאתה כותב על המעללים שלך, אתה כנראה חושב שמישהו באמת שם זין וחשוב עליך בתור "גבר-גרב" שאתה מספר על הסחיפות (לדעתי אתה נסחף בפנטזיות שלך ובהתרפסויות שלך מאשר עם הניסאן של אבאמא). על ההנדברקסים שלך, ועל איך שהלכת מלחמת ראש בראש עם אותו אחד שהעז לעקוף אותך.

מה אתה מחפש? תשומת לב? הכרה עצמית? שנגיד לך: "גדיק בחור כארז"? "גדיק פעם היה ילד רע אבל היום הוא שקול כי הוא יודע לצאת מסחיפות מטורפות בעקיפה?"

חמודי - תתעורר! הפורום הזה הוא לא קליניקה און או ויאגרה!

תתעורר כמה שיותר מהר!

שלא תגמור עם רכב הפוך בתוך כיכר, או שעמוד חשמל עושה לך סקירת איברים.

לטובתך (!) .

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...