Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד נערה נרצחה ללא סיבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את הבחורה שנרצחה ליד ביתה? ועוד אחת שנרצחה באכזריות לאחר שבוע?

אז ב"עובדה" לפני יומיים שלושה סופר על רצח נוסף. ילדה בת 13 שיצאה מביתה לכיוון בי"ס או משהו כזה, ונרצחה ללא סיבה ברורה.

..אלא מה-במקרה הזה מדובר בילדה פלשתינית שעברה יחסית קרוב למוצב מסוים ולכן חיסלו אותה.

בהקלטה של הקשר שומעים את החייל מעריך שזו ילדה בת 10 בערך והמפקד מורה לירות ולאחר מכן גם יוצא לוודא הריגה.

אני עדיין מנסה להבין איך חייל מסוגל לעשות כזה דבר.

ההשפעה הברוכה של השירות במקומות מסוימים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אבל הסיפור הזה מוכר כבר קרוב לשנה.:???:

והעובדות שהובאו בעובדה לא מדוייקות - ההקלטות של הקשר נערכו במגמתיות וכמו כן, הסתבר כי החיילים ניסו להפליל את המ"פ.

פורסם

העיקרון נסגר לפני שנה, ואם לחשוב כמו פלסטיני אז הילדים האלה בסופו של דבר יהיו מחבלים וההמשך מובן.

ואם כבר עיקרון

אז בשנת 90 או 91 היה רצח ביפו במפעל אלומניום (מול פרונט התחיה), 2 ערבים שאחד מהם עבד במפעל רצח את הפקידה את העובד במפעל ועוד עובד ממפעל צמוד לספות.

אז לא היה עיקרון שהם רצחו ודקרו מאחורה ומקדימה את הבנאדם כדי לוודא שהוא מת?

תעשה לי טובה אל תפתח אפילו את הנושא כי יש לי הרבה מה להגיד בעניין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין מה לעשות או להאשים את החיילים..... במציאות של הפלשתינים כולם שם מחבלים....ביום שישי היראו באולפן שישי כתבה על מחבלים מתאבדים צעירים,הראו שם ילדים בני 13-17 שהיו מדרכם להיתפוצץ.... אז אין מה לעשות זו המציאות הצבאית גם אני אם הייתי משרת בשטחים הייתי חושב שכול אחד שם מחבל ....אבל ווידוי ההריגה לדעתי היה מיותר אם זו באמת לא הייתה מחבלת....

פורסם
ואם לחשוב כמו פלסטיני אז הילדים האלה בסופו של דבר יהיו מחבלים וההמשך מובן.

טוב תראה..אם לילדה הזאת יש אח, אז הוא בטח יהפוך למחבל אחרי מה שעשו לאחותו..

ואני דווקא מעוניין וסקרן לשמוע מה יש לך להגיד בנושא.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בדרך זו או אחרת הוא יהפוך למחבל .

מה לגבי אותה פלשתינאית שטיפלו בה בבי"ח בבאר שבע ? היו לה סיבות לבצע שם פיגוע? הצילו שם את חייה ובכל זאת היא רצתה לפוצץ שם מטען .

ויש עוד הרבה דוגמאות נוספות והמון דברים שלא מספרים בתקשורת !

פורסם

דייייי מנהלים אני מבקש לנעול את השרשור הזה....בזמן האחרון אנחנו הופכים לפורום פוליטי מפורום מכוניות זה התחיל בהודעה המטומטמת של שלומי וממשיך בבלאגן הזה שהולך פה...

פורסם

שירצחו את אחד ההורים שלך חס וחלילה תהיה לך הזכות לשאול אותי מה יש לי להגיד בנושא.

כשערבי שעובד עם אבא שלך ירצח אותו, אז תהיה לך הזכות לשאול אותי מה יש לי להגיד בנושא.

אני מאחל לך לא להגיע למצב שתהיה לך הזכות לשאול מה דעתי בנושא כי אז הדעה שלך תהיה זהה לשלי.

אם היתה לי האפשרות בצבא היתי הולך לקרבי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חלאס.

לדעתי לגיטימי לנהל דיונים בנושאי אקטואליה בפורום, גם אם יגלשו לפוליטיקה, כל עוד מתקיימת תרבות דיון מינימלית.

כאן אנחנו לא מדברים על אקטואליה, אלא על נושא שנלעס לפני כמה חודשים בכל אמצעי התקשורת.

אני לא רואה שום סיבה לפתוח פה דיון מכוסח עליו, למעט שעמום של המשתתפים.

אז קחו כמה בירות, רדו לים, שבו על החול ותריבו על מה עשה עמלק ואיך בני ישראל כיסחו אותו בחזרה, ומי צודק, למה וכמה.

תודה ולהתראות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...