אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לא, אם לא מקס' תעבירו. אני עושה עבודה על FERRARI לבגרות, ונוכחתי לדעת שזה לא כזה קל למצוא, אפילו לא עם גוגל.. לכן אודה למי שיעלה קישורים לאתרים שתוכנם עוסק בפרארי (מלבד האתר הרשמי של פרארי) שיהיה תקצירים על אנזו פרארי (האיש) נהגים,תחרויות וכו'.. תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
- 41 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אפשר לראות בזה כסקר מטופש, אבל, היות ויש כאן לא מעט אנשים שהם אוהבי חיות ומבינים בתוספי מזון ובריאות אז, מה אתם מעדיפים, חלב או תחיליפי? "האמת על תעשיית החלב" חלב בריא או לא (חוץ מבשמן )? גילי
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה יופי http://www.vintagemotorssarasota.com/Car_pages/Subaru/70subaru/70subaru.htm
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שכבר שמעתם בטח איזה חבוב מג'מייקה עשה 9.77.. שיפור של מאית השנייה מהשיא הקודם.. אז מזל טוב ובהצלחה בבדיקת השתן... יש כאן אולי איזה פיזיקאי שיכול לחשב אולי מה הייתה המהירות המרבית שלו ומה הממוצעת? עמוס.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
http://www.magicarchive.com/pfbunsweb.swf
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 27 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מישהו התנסה בזה? יש מכונים מומלצים לזה? דבר שני, תמיד ישנה השמועה שאומרת - "אם ניתוחיי הלייזר כ"כ מוצלחים, אז איך זה שמנתחיי הלייזר בעצמם לא עושים את הניתוח והם לובשים משקפיים?". בקיצור, הבנתם את השאלה... עד כמה זה מומלץ לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
עצומה נגד חוק נהג חדש המאפשר הסעת שני נוסעים בלבד לנהג חדש עד לגיל 21 קישור: http://www.nahag.up.co.il/ ושאלה.. העצומה הזאת באמת יכולה לעזור? מישהי יסתכל עליה בכלל? יתחשב בא?
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
משחק - תותח החתולים 1 2
מאת YH- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.funny-games.biz/kitten-cannon.html
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
מהירות באימיול 1 2
מאת aliku- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
130 ק"ב ??!!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אתם יכולים בבקשה לבדוק האם הכל עובד? תודה. ftp://10.0.0.11/
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כידוע לכל אזרחי מדינת-ישראל, בשעה טובה ומוצלחת נרגע הקטע של הפיגועים (והתחילו בעיות חדשות...). הפועל היוצא מכך הוא שאחרי תקופת יובש רצינית שבה רק אמנים שכבר לא היה להם שום דבר להפסיד באו לארץ, עכשיו מתחילים להגיע בהמוניהם שאר האמנים היותר מעניינים. הנה רשימה של הופעות מעניינות בקיץ הקרוב: Megadeth - האנגר נמל ת"א 22/6/05 (150 ש"ח בנתיים) Rolling stones (ככה לפחות מספרים ב-YNET) Uriah Heep - היה אמור להיות במאי ונדחה ליוני/יולי. (מישהו יודע תאריך?) Scorpions - בלומפילד 7/7/05 Keith Emerson (הקלידן של ELP) - פסטיבל אורנג' בנמל חיפה 29/6/05 Blackfield (חצי מהם כבר כאן ) - כנ"ל, רק יום לפני ב-28/6/05 Phil Collins לפסטיבל אורנג' בחיפה מגיעים גם Eart…
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
[דגמים] ראלי נס-ציונה. 1 2
מאת RS- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב, אז הנה נפגשו להן שתי מכוניות ראלי (שלי ושל גדעון), לפגישונת על האספלט. בשקיעה, של היום. הפביה Wrc שלי, וה-C2 Super 1600 של גדעון (שתיהן של Solido). אז הנה לכם, זה מה אנחנו עושים בנס ציונה, ש"קצת" משעמם התמונות צולמו בניקון קולפיקס 3100 שלי. תהנו מהתמונות (מחמאות על הצילומים, יש לתת לגדעון ).
הודעה אחרונה מאת efi_shams, -
פרוייקט יונדאי קופה של חברת סאונד MTX
מאת Guest ®XploiteR- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.mtx.com/caraudio/showcars/mtxTiburon.cfm תשתפו את העיניים עם קצת דברים יפים...
-
- 19 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
מישהו ניסה את המשקה שאמור להוות תחליף זול לייגרמייסטר העונה לשם : ייגרטראום לפני שאני זורק 55 שקל לבדוק את הנושא מקרוב
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 2 תגובות
- 979 צפיות
שלום לכולם, ברצוני לחתוך קטע ווידאו באורך של בערך 9 דקות מתוך קטע באורך של שעה. ניסיתי את תוכנת windows movie maker אבל לדאבוני הקטע שיצא בסוף (שהיה בפורמט wmv בגודל 23 מ"ב) היה לחלוטין אופסינק. הווידאו רץ הרבה יותר מהר מהאודיו וזה נהיה חמור יותר ויותר ככל שהדקות התקדמו. האם למישהו יש המלצות? איך לעבוד נכון עם התוכנה הזו? איזו תוכנה אחרת להוריד? תודה, עמוס.
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.pelemania.com/pelenuke/ הורדות טיפים ועוד המון הדברים לפלאפון והכל בחינם
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עדיין בחיתולים אבל בהמשך יגדל תהנו שיhttp://www.shai-xsi.area.co.il/
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בסרטון קצר זה ניתן לראות מכונית משטרתית (לא ניידת מבצעית!) מבצעת סדרה שלמה של עבירות תנועה: מהירות מופרזת ביחס לחוק, אי שמירת מרחק, עקיפה מימין, אי איתות במעבר נתיב. לנו חשוב להזכיר בהקשר זה, כי אמנם חשוב שהמשטרה נראית בכביש, אבל חשוב יותר איך היא נראית... הסרטון הופיע במקור בפורום של אתר טופספיד והובא לידיעתנו על ידי גלעד, על כך תודתנו נתונה להם. (מדובר בטויוטה יאריס) מתוך אתר מגזין "אוטו": http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=1792&SubjectId=81
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
אימייל משותף 1 2
מאת aliku- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני פתחתי מייל חדש: [email protected] סיסמה: alik לפה ילכו כל הסרטונים ושירים שגדולים מידי בשביל הפורום (לדעתי זה רעיון נחמד)... וכל אחד שמעדכן פה שישלח הודעה באוף טופיק----->"עודכן אימייל-****" כשהכוכביות מסלמלות את הנושא של ההודעה באימייל. נתתי את הססמה בכדי שכל אחד יוכל לעדכן ולראות מה יש בו.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 969 צפיות
שלום... רציתי לדעת האם מישהו מכיר את החנות "צעצועים" וכדומה שמוחרים שם דיגמי מכוניות... החנות ניקראת אטרקציה נימצאת ברחובות לייד משטרה... אז אם מישהו מכיר את המספר הטלפון של החנות אני יודה לו מאוד
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב אני מעוניין בקניית מצלמת וידיאו פשוטה לצילום ביתי. (סתם לצלם ולראות את הצילום במסך של המצלמה, או לראות את זה בטלוויזיה או להעביר לקלטת וידיאו). נתקלתי באינטרנט באתר "זאפ" בעשרות מצלמות. אני מעוניין במצלמה עד 2000 ש"ח. מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית למצלמה דיגיטלית ועל איזה אתם ממליצים? כמו כן אם יש פורום באינטרנט שעוסק בצילום שאפשר לשאול אותו את השאלה הזו אתם מוזמנים לתת לי קישור אליו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה משחק! במחצית ירדתי לפיצוציה להביא (***כן כן אני יודע, להביא= לקנות***) סיגריות כדי להטביע את יגוני, חברה שלי נטשה הביתה כדי לא לנחס עוד יותר, ואני כבר תכננתי מסתור מהחברים המילאנזים, אבל במחצית השניה פתאום הכל התהפך, והתברר שגם הכשרון הגדול של קאקה ושות' לא מספיק מול הנשמה של האדומים. איזה כיף לראות אותם חוזרים למוקד תשומת הלב, גם אם זה רק ללילה אחד. איזה כיף להיות אדום. you'll never walk alone!
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. בתור אחד שחי את המערכת הצבאית ואת מפקדיה, ומתעניין כל הזמן באופן שוטף במערך הבטחון המדיני רציתי לשמוע את תגובותיכם (חיילים,משוחררים,מילואימניקים, מביני עניין וכו') בסבב המינויים החדש והמעניין משהו. סביר להניח שהויתקים יוכלו לשפוך מידע טוב על האלופים שאינם מוכרים לכולם. (הכתבה המלאה ב-YNET) אני רק יתחיל בכמה דגשים ודעות שלי: -תא"ל אבי מזרחי שגר 3 בתים לידי -אותו אני מכיר אישית..(הייתי אמור גם להיות נהגו האישי) הוא שימש כראש מטה מז"י ועכשיו הוא מקודם לאלוף אט"ל. אחד המינויים (לדעתי) המוצלחים והטובים בסבב. מדובר באדם אמין, ישר, סמכותי,דואג לפקודיו ובעל חשיבה בטחונית ופיקודית מבריקה!!! תושבי זכרון-יעקב גאים באלוף מזרחי- יישר כוח והמון הצלח…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רק מי שמבין שיענה בקשה, אז ככה, שאני מגביר את הווליום במערכת קצת יותר מהחצי היא נכבת על דעת עצמה, כאילו היא מגיעה ל cilp ונכבת ישר. אני חייב להוסיף ש הוספתי לפני כמה חודשים חוט מאריך והרגשתי איכות שמיעה נמוכה יותר (ווליום יותר נמוך) תודה לעוזרים (תמיר, אם אתה יכול לעזור אני יודה לך)
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שאלה קצת שטותית-איפה מוצאים את המכויות הקטנות האלה כמו שיש לי ליד השם בצד??? מה יש אתר או משהו כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת udical, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 881 צפיות
אני חייב לשתף אותכם זהו אחד המשחקים הכי שווים בתחום בהתחלה הוא קשה מאוד כי קשה לצפות את המהלכים אבל ככל שעוברים שלבים פשוט מתמכרים למשחק בצורה יוצאת מן הכלל ממולץ בחום לכל חובבימשחקי הפעולה
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
כך תשפר את רכבך: . +דוגמא מעשית
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=6264&display=photoshop#entries
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
- 32 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
אהלן חברה, אני מחפש איזשהו צילום מפורסם של פרצוף של אישה ממוצא ערבי רואים בתמונה רק את העיניים שלה, עיניים כחולות מדהימות... (השאר מכוסה ברעלה) ברקע יש מעין מדבר אם אני לא תועה... בקיצור חבר'ה אם מישהו יכול לגיד לי מה שם התמונה, שם הצלם או איזה מקום שאפשר להזמין אותה באינטרנט אני אודה לכם מאוד!! בתודה מראש, מור.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני שואל כאן מכיוון שזאת הדרך הכי קלה להגיע להכי הרבה אנשים. יש תכונה מסוימת הנקראת סינסטסיה (Synesthesia), אשר יש אותה למעט אנשים (אין נתונים מדויקים, ההערכה היא אחד לכמה אלפים או עשרות אלפים), אשר מאפשרת לאנשים להתאים צבעים מסוימים לאותיות ומספרים. בקצרה, כאשר אותם אנשים קוראים טקסט ובו אותיות, מילים ומספרים, הם משייכים אוטומטית צבעים מסוימים לאותם אותיות, מילים ומספרים. זה לא משהו שהם צריכים להתרכז בשביל לעשות, אלא זה פשוט מופיע להם בראש. לדוגמא הספרה 1 תשויך לצבע אדום נניח, 2 לירוק וכן הלאה. אצל אותם אנשים הספרות והאותיות תמיד יהיו בעלות אותו הצבע, כך שאם תשאלו אותם את הצבע של מספר מסוים ואחרי תקופת זמן תשאלו שוב, תקבלו את אותה התשובה באופן מיידי. אצל אנשים שונים…
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 339 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- malcishua
- שי
- ELIA56
- SlowRide
- DirtNasty
- lanosforce
- 3n
- llaavvii
- amlh
- BeBest
- גולדן191
- baer