אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
help in sizes
מאת bender- 2 תגובות
- 894 צפיות
how can i convert from squer meter to squer feet??x i think its around devided by 10??d thanks a lot its important
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני מחפש את שם השיר המדוייק מהפירסומת של בנק הפועלים (על מנת להורידו מהקאזה) שאומרת לתלות דגל ביום העצמאות. תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
להיכן נעלם יקיר הפורום? 1 2 3
מאת zvih-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הכוונה, כמובן, לתומר הדר. הפורום הפך לרציני מדי בלעדיו. כל המעמסה נופלת על אישפוז ורזמל.
הודעה אחרונה מאת Juk, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אז אתמול ושלשום החלטתי להכניס את הרכבים שלי לטיפולים במוסך את האיבו 8 של אוטוארט לטיפול 10000 ואת ההונדה אס 2000 לישור קו אחרי העברת בעלות. הנה מספר תמונות מהטיפולים (: תהנו Mitsubishi Lancer Evolution VIII - Aa תמונה כללית של המוסך עם האיבו http://img154.echo.cx/img154/1036/p5100007copy4vj.jpg Honda S2000 - Aa בברכה, שגיא ישראל
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. האם מישהו מהפורום חוץ מREDBARON הוא בעל רתכת ויודע לרתך? בברכה מ.ג.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
יום עצמאות שמח לכולם. 1 2
מאת turbo- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברי פורום מה התכנון שלכם ביום העצמאות?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מניח שהרבה מכם זוכרים שלפני שבועיים בערך גנבו לי את הג'אנטים ביפו והעמידו את האוטו על 4 בלוקים. מאז התחיל סיפור, יותר נכון סרט, עם המוסך, הג'אנטים, הביטוח ומי לא.. על התלונות וכמות הנוכלים שיש היום תשמעו בקרוב ב"רכב כללי" בסיכום שאכין על הארוע, ולא תאמינו איזה אנשים מנהלים עסקים היום... בכל מקרה, נתמקד במאורע השמח- ג'אנטים חדשים, והפעם שמתי נעילות בכולם, והרי תמונות:
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים. למי שלא יודע הפכנו להיות סניף של מועדון אמרקאי של רכבי ספורט ותחביב אמרקאים מכל השנים והייצרנים. יש לנו מקום מפגש קבוע וכל יום שישי אנחנו נפגשים שם. ביום שישי הקרוב אנחנו עושים מפגש ממש ענק. המפגש פתוח לחברי המועדון לבעלי רכבים ולבעלי עניין. לפרטים צרו קשר במייל [email protected] או [email protected] או [email protected]
הודעה אחרונה מאת zvih, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו שנאמר,צריך בבקשה עזרה בתרגום מספר משפטים בגרמנית(9 קצרים). תודה מראש ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו מכיר אולי אתרים שנותנים מידע על המושבים במטוס, כלומר איפה טוב לשבת איפה פחות ודברים כאלו ? אם זה משנה אז הדגם airbus A330-200 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל יפתח היום בשעה 20:00 עם הצפירה. ארני רוצה להביע את צערי בפני כל המשפחות השכולות אשר איבדו את יקיריהם, אבות, בנים, חברים. (מופנה בשלון זכר, אך כמובן מיועד גם לחילות אשר לא איתנו עוד) אם אתם ממשפחה שכולה, או שמכירים ותרצו לספר על אותו אדם ולשים תמונה אתם מוזמנים. יהיה זכר כל חיילי מערכות ישראל בכל השנים של מדינת ברוך לעד. כפיר.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.discovery-israel.co.il/ שמעתי שהוא לא כ"כ מדוייק מישהו יכול לענות (מישהו מכיר או יכול להשוות)?!
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה לא פורום חומרה ,אבל הכרטיס הזה כל כך נפוץ ,אז אני אשאל בכ"ז האם מישהו מכם השתמש באפשרות ה-overclock שקיימת בכרטיס ואם כן אז האם יש שיפור בביצועים
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
הורדנו מאימיול סרט..הורדנו מאימיול כתוביות לסרט הנ"ל. איך מלבישים\מריצים את הסרט עם הכתוביות? אני רוצה גם לצרוב אותו לדיסק עם הכתוביות. תודה.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן אירעו מספר תקלות אצלי ברכב והעליתי את כולן בפורום הטכני. לא הופתעתי כלל כשהרבה אנשים ניסו לעזור, כולל חלק מהתותחים הכבדים פה: צביקה שעזר במובן הטכני, רפי לין שהמליץ על מוסך מצוין ועוד.... (סליחה לכל מי ששכחתי). בכל אופן, רציתי להביע תודה מיוחדת לבני ל. בני קרא את השרשור ומייד הציע שאצור איתו קשר בפרטי ואז גם בטלפון. לאחר שיחה קצרה הוא עלה על הבעיה, נתן לי הנחיות לביצוע הטיפול באופן מדויק ואף הציע להגיע אליו במידה ולא אסתדר לבד. לא עבר הרבה זמן והבעיה נפתרה. כ"כ טוב לדעת שהפורום הזה, שלאט לאט הופך לבית מכיל בתוכו אנשים איכותיים, גם מבחינת הידע המקצועי וגם מבחינת החומר האנושי. כאן אני גם חוסך הרבה כסף על טיפולים פשוטים…
הודעה אחרונה מאת danyu, -
אירופה צהובה !
מאת דניאל- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל הכבוד למכבי. אליפות שנייה ברציפות. דניאל.
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראשית אין ספק בליבי מכבי ת"א חוזרת ארצה עם הגביע שנית אני מחזיק להם אצבעות-ומחכה לעוד משחק מרתק עם הפרש וניצחון גדול למכבי ת"א.... בהצלחה בכבוד רב אילן פ.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
יש פה אנשים שמשחקים בני"ע?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
עוד חידת הגיון
מאת R'n'B- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.simplecodeworks.com/mazito/start/ הפעם באנגלית
הודעה אחרונה מאת toonami, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תהנו: http://www.alex66.com/vids/giveme5.wmv
הודעה אחרונה מאת zvih, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//712167 פשוט להיקרע מצחוק....
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
יום הולדת 27 שמח מאחלת לך בריאות, אושר ועושר, ושעד שנה הבאה תפתח מוסך נ.ב- תודה על הכללללל חלי
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שלא מבקר בכל יום, שלא תחמיצו את זה... http://www.testofcharacter.co.uk/play_win_hi.asp
הודעה אחרונה מאת fiat127, -
- 28 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה הגיע הזמן שלי גם לחגוג , אומנם חגיגה קטנה, אבל עדיין חגיגה.. אשמח למקום רומנטי ושקט, עם אוכל טעים (לא חומוס עם פיתה) , שנמצא על החוף ... משהו בסגנון שולחן עם נרות .. משהו חמוד .. יש המלצות ? (איזור המרכז, ת"א וכו)
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צריך המלצות לבתי מלון או אחסניות באזור הכנרת,או באזור נווה אור/כוכב הירדן. אני מעוניין באחסניה זולה ללילה אחד. אשמח להמלצות נוספות באיזורים אחרים בצפון (לא רמת הגולן, אלא כנרת ואיזורה) גם אטרקציות נחמדות יתקבלו בברכה. בתודה, סהר.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחרי שבכל חנות בארץ יש נעלי פומה פרארי. יש עכשיו גם נעלי ובגדי פומה BMW
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה משחק יפה!! היה !!! היה משחק די צמוד אבל זה היה ברור שננצח (סתם)! פנאתאינאקוס שיחקו יפה ועשו הגנה מאוד מכובדת!! אבל מה מכבי ניצחו
- 2 תגובות
- 801 צפיות
סרטון: http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php חייבים להוסיף את הקישור הזה לשרשור הדביק של כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 0 תגובות
- 990 צפיות
אמש: בן 10 נהרג בתאונת "פגע וברח" בדליית אל כרמל. שלושה בני אדם נהרגו בהתנגשות חזיתית בין שתי מכוניות ליד אילת. אתמול בלילה נהרגו שני צעירים בתאונת דרכים בין משאית למכונית פרטית ליד דימונה. בנהריה נהרג רוכב אופנוע מפגיעת רכבת. באשקלון נהרגה קשישה כשחצתה את הכביש כתבי ynet סוף השבוע רק התחיל, וכבר גבו כבישי הארץ שמונה קורבנות: ילד בן עשר נהרג אמש (יום ו') מפגיעת רכב חולף ביישוב דליית אל כרמל. צוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א ביצע בו תחילה פעולות החייאה, אך לבסוף נאלץ לקבוע את מותו. מאוחר יותר עצרה משטרת חיפה צעירה בת 19, תושבת דליית אל-כרמל, בחשד שדרסה את הילד וגרמה למותו. על-פי החשד, הצעירה נמלטה מהמקום לאחר שפגעה בו. ממשטרת חיפה נמסר כי לצעירה רישיון נהיגה …
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום אני קצת חדש פה אפשר להגיד קצת הרבה .. טוב אז ככה יש לי פורד פיאסטה שנת 89 1.1 עשיתי לה חצאיות לא מזמן הבאתי גם תמונות .. רציתי לדעת מה דעתכם על האוטו או לחילופין הצעות על הוספת דברים לאוטו ... הצעות היתקבלו ביברכה .http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=E305CA08C8D24B0887FB227FF149BCF7&alid=221767 תודה מראש מושיקו...
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- אלי122
- om2
- NTL83
- danbr
- itzik123
- mikyl
- SlowRide
- פינדר
- Israeli-rn
- yohai71
- ארז 1