אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעודי נוסע בכביש החוף ,על הנתיב הימני מקשיב לצליליו הענוגים של פרנק זעפה אני רואה משמאלי פולו בצבע אפור עכבר ,לא כל כך התייחסתי בתחילה ,עד שהבחנתי באגזוז סופר ספרינט מבצבץ מעכוזה ממממ...מי כבר יכול היה לשים אגזוז בפולו ועוד להדביק מדבקה של סופר ספרינט ולהוריד את האורות שמור מרחק המציקות האלה.....אנייי אנייייי זאת הבייבי הישנה שלי ,התרגשתי לראותה אז התקרבתי עוד קצת וראיתי את מי שמכרתי לו את האוטו ,חייכתי ונופפתי לו לשלום הייתי שמח לראות שהיא עדיין במצב טוב ונפלה לידיים טובות
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראיתי על עמוד אחד איזה 3 הצעות של סמלים למכירה והשאלה הנשאלת היא:מאיפה יש להם סמלים ולמה להם למכור אותם .לא נראה לי שיש הרבה סיבות חוץ ממה שמתבקש(אני לא מאשים אף אחד חס וחלילה ) או שפתאום כולם החליטו להחליק(shave off) את המכוניות שלהם.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
עזרה במציאת אתר
מאת ToMeR- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר כמה ימים שיש לי בבית ערכה להכנת סושי, הבעיה היא שאין לי מושג איך מגלגלים את הדבר הזה, שאלתי בפורום של אוכל ולא ענו לי. מישהו פה מכיר אתר עם סרטון שמדגים איך לגלגל את הסושי הזה?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מאוד מצטער אם שאלו כבר 80 פעם בפורום על המפגש, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי פרטים על המפגש, אך באף הודעה לא היה רשום באיזה שעה המפגש מתחיל. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי. בתודה מראש, אורי.
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.shabot6000.com/sedaclub/ חג פסח כשר ושמח
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונה מדהימה שקשורה בצורה כזו או אחרת לנושא שכולנו אוהבים לקוח מהאתר http://www.fotocommunity.de/ , מומלץ !
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 29 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני יום העצמאות (החל מתאריך ה8.5 עד 11.5) אני וחברה שלי רוצים לרדת לאילת לאיזשהו בית מלון נחמד לנוח ולבלות למישהו יש הצעות\המלצות כלשהם על בתי מלון לא יקרים כל כך באילת? (רצוי עד 1000 שקל לזוג ל3 לילות לפחות, ורצוי מלונות באזור הטיילת והמרכז, או במרחק הליכה מהם) תודה לעוזרים (:
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=/10/702493 עברתי במקום במקרה כאשר במקום היה ניידת משטרה בלבד, עצרתי את הרכב וראיתי שתי פצועים שרועים על הקרקע ומדממים, לאחר דקות בודדות הגיע האמבולנס. הייתי מזועזע לתמונות הפצועים צועקים, ולקלות הראש של הפוגע פשוט לסוע ולהפקיר שתי הולכי רגל לדמם למוות. המשטרה לא סרקה שום דבר, הרכב הפוגע נמצא כ-100 מטר בהמשך התאונה, כשהחלון הקדמי מנופץ לרסיסים, על מכסה המנוע קמטים שמעידים על מכה החזקה שספגו השניים. ע"פ דברי חוכמה שהשמיע שם אחד השוטרים, הנהג ברח רגלית מכיוון שהיה פנצ'ר ולא יכל להמשיך עם הרכב. אני עדיין מזועזע נוכח התמונות של אתמול ושולח איחוליי החלמה מהירה לנפגעים.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כן כן, אני יודע לכתוב כותרות. זה לא סתם. מצאתי את הקישור הזה בו יש שיא מאוד מוזר - הספה (כמו כורסה, כזו שיושבים עליה) הכי מהירה בעולם: מהירות: 140 קמ"ש מנוע: 1300 (של מיני קופר) עוד כל מיני נתונים מעניינים, בקישור: כאן http://www.guinnessworldrecords.com/content_pages/record.asp?recordid=54331 איך לא חשבתי על זה קודם.... אולי אני אבנה את האסלה הכי מהירה ?
הודעה אחרונה מאת 3lad, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, רציתי לשאול האם יש איזה שהם אתרים עם מדריכים לצילום רכבים? לא חשוב אנגלית או עברית העיקר שיהיה מדריך מובן וברור. תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת oyway, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//702757
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 16 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
החלטתי לצייר משהו מגניב על האוטו (איביזה טורבו צהובה). משהו שיבטא את הספורטיביות של הרכב, אבל בטעם... הציור נעשה על ידי אומן- אל דאגה... אני פשוט צריכה לבחור ציור מתאים, וממש מתקשה בכך. אחת האופציות, היא לצייר להבות (בצבעים של כתום, אדום וכו') על הצדדים, וקצת שמטפסות על המכסה מנוע מלמטה... משהו בסגנון מהיר ועצבני...אם אתם זוכרים מכוניות מהסרט. אני לא בקטע של ציור ממש (דמות, או חיה כלשהי), לדעתי זה לא כל כך מתאים לרכב. הצייר הציע טרייבלים כאלה...אבל אני לא כל כך אוהבת (אוהבת את הלהבות יותר) למישהו יש רעיון יותר מקורי??? כל הצעה תתקבל בברכה. (מלבד כאלה שיש להם מה להגיד על אנשים שצובעים את הרכב שלהם ומציירים עליו, ואז- על הצביעה עצמה כבר החלטתי...תחסכו מ…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
אני לא אזיין לכם את השכל יותר מדי, בגדול זה משחק מרוצים, ואפשר לבנות מסלולים. זה מכוער, אבל חמוד ורץ אפילו על המחשב שלי. תהנו.
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 867 צפיות
חבריה אני בונה אתר שבוא אנשים יוכלו לסגוד לי ולהשתחוות בפני ואני צריך עזרה כי תאמת תאמת = את האמת אני כבר לא זוכר כלום ממה שלמדתי על הHTML אז אם יש פה מישהוא שיכול לעזור בכיף...
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
קבלתי היום זימון למבחני התאמה לקורסים קד"צ טכני בחיל-אויר . אולי מישהו יכול להמליץ/להסביר לי מנסיון אישי או מידע מקצועי על הקורס ועל השירות בכלל ? *אני לא נעוניין להיות משובץ במקצועות החשמל ומכונאות מטוסים. האם ללכת או לוותר ?
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב האם אתם יודעים האם אפשרי לנסוע מיוקנעם לנתניה דרך כביש 6? אם כן באיזה מחלף אני יורד והאם יש שילוט? מיוקנעם אני נוסע לצומת התשבי, אח"כ פונה לכיוון עפולה ובצומת מגידו אני פונה ימינה. עד כאן זה ברור אבל שאני כבר על כביש 6 איך אני אדע איפה לרדת מהכביש? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 4 תגובות
- 901 צפיות
נסעתי היום בכביש מספר 25 מב"ש, ועברתי דרך חוצות להב ופתאום אני קולט סוס קטן בצד השני של הכביש מתחיל לעבור את הכביש... בדקתי במראה וראיתי שהוא חוצה את הכביש לבד, בלי השגחה... החלטתי לשם שינוי להיות אזרח טוב ואחרי כמה דקות עצרתי בצד (אחרי שעברתי איזה רמזור) והתקשרתי למשטרה לדווח להם (בכל זאת רכב שפוגע בסוס, עלול להסתיים לא טוב)... זאת שענתה שאלה מה הבעיה, בהתחלה נדמה לי היא לא האמינה, אבל אחרי זה שאלה את השם שלי, את מספר הפלאפון, הודתה לי ואמרה שהם יבדקו את זה... עכשיו השאלה שלי היא נגיד והם לא מצאו את הסוס, האם יהיו לי בעיות על קריאת שווא או משהו? עברו כבר איזה 10 שעות והם עדיין לא התקשרו, אבל לכו תדעו... ועוד תצפית מעניינת... בהמשך הדרך לדימונה נסעת…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם ניתן לבצע שכל כניסה למייל שלי במחשב שלי (אאוט לוק אקספרס) תתבצע ע"י הקשת סיסמא? ואם כן כיצד? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת romer-, -
ג'ינגס חאן 1 2 3
מאת לנצ'יהוליסט- 31 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
דיי אני לא יכול.... הקליפים האלו קורעים אותי http://stage.co.il/Stories/436985
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מכבי תל אביב בכדורסל.. גביע המדינה יש לי כרטיסים על הפרקט אבל אני משתגע מתי המשחק עצמו? חיפשתי בכל אתר אפשרי, והם פשוט לא מעודכנים תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
זה קצת אופ-טופיק קצת רכב כללי אבל אני מאמין שפה יש יותר אנשים שיודעים להתעסק עם פוטושופ. אני רוצה לסיים לעצב את הרכב שלי ונשאר לי רק חצאית אחורית,עכשיו אחת הבעיות היא שאני אוהב שהתוספות עדינות. שמתי ברכב כבר בקליות (בתמונה),ספויילר מקורי,ספליטר קידמי כמו של הSI,גבות,פנסי ערפל מקוריים ומראות M3 בצבע קרבון תואם לבקליות כבר הזמנתי,4 חלונות כהים (40% לא ערסי,עדין),סאנרוף מקורי וג'אנטים,בקיור נשאר לי רק חצאית אחורית ואני לא מוצא משהו מעניין לרכב הכל מגושם מידי. אז חשבי להכין אחת מפיבר. אבל לפני שאני יוכל להתחיל בעבודה אני צריך שכמה שיותר רעיונות שיצוצו כאן יעזרו לי מאוד בעיצוב. צירפתי 2 תמונות של הרכב מאחורה,אז מי שיוכל תודה מראש. דרך אגב יש לי העדפה מסויימת ל2 ספליט…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
מפת תל אביב 1 2
מאת אלכס501-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מחפש אתר שבו מפורטת מפת תל אביב, אם אפשר אז בפירוט רב. ביצעתי חיפוש בפורום(באמת חיפשתי ) ובתוצאות לא עלו דברים שיכולים לעזור לי. אז אם יש למישהו אתר מועדף עם מפות, או משהו כזה, אני אשמח אם יתן לי את כתובתו... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה , חזרתי הביתה מהצבא היום , הנדסה קרבית 605 כבוד , עד עכשיו כיף לא נורמלי בצבא !! נכנסתי לפורום דרך האינטרנט הטלפוני איזה קטע , אני יושב בשבת בבסיס עם כל החברה מהמחלקה וכולם צוחקים עליי שאני אובססיבי לגבי הפורום ... טוב ליהיות בבית
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כרגיל היה אחלה מפגש, אחלה אנשים, מקווים להפוך את זה להרגל אני מתנצל שהלכתי פתאום , הלכתי להביא לאור דיסק, אבל שאני חוזר, אין כלום כאילו השעה 3 איך התבאסתי עד עכשיו אני בבאסה (מבואס) טוב חברה אני מתנצל שלפחות לא אמרתי שלום אבל ממש רציתי לבוא ולא יכלתי תמונות בהמשך נ.ב , נסעתם בשיירה והרסת את כל זרם התנועה?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תראו מה מסוגלים לעשות מפיבר http://www.drivers.ru/pub/images/acura2ferrari/ (החברה ביפן יודעים לעבוד)
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני יודע שכולם פה לא דתיים אבל אני שומר שבת וגם אני רוצה להגיע למפגש! אם אפשר להתחשב קצת לפעמים אני אודה לכם! תודה
הודעה אחרונה מאת Krusty, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יאללה חברה מי שמגיע מחר 15.4.2005 למפגש בחנייה של הסופרלנד שירשום שהוא מגיע טוב אני יתחיל 90% שאני מגיע
הודעה אחרונה מאת slash, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול בסביבות השעה 22:45 הייתי עם חברה שלי בגינה ליד הבית (בפרס נובל בראשון לציון) ופתאום נשמע בוווווווווווווווווווווווווווווום, בהתחלה הייתי בשוק ולקח לי כמה שניות עד שחזרתי לעצמי, אך אחרי רגע זזתי לכיון מקום הרעש, כעבור עוד שניה ראיתי המון משטרות ומכבי אש מגיעים לאזור. אחרי בערך 2 דקות כבר היה ברור לי מה קרה, מסתבר שמישהו שם מטען חבלה בתא המטען של אחת המכוניות שחנתה ברחוב לידי... למזלי הייתי רק רחוב ליד אבל רק מהמחשבה שיכלתי להיות יותר קרוב... נ.ב. לא היו נפגעים חוץ מהאוטו סובארו אימפרזה גרנד ליאנה לבנה, יהיה זיכרה ברוך המשטרה אומרים שמדובר ברקע פלילי
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=173915 אני הגעתי מקום ראשון אחרי כ5 ניסיונות... (מי שלא מאמין אני אוכל לשים תמונה ) טיפ: כשאתה מגיעים לאיזור היכן שיש מים אל תתפתאו לקחת מהירות גבוהה בפנייה שמאלה הגדולה כי אתם תעופו רחוק. האטו מעט והצמדו לפינה השמאלית
הודעה אחרונה מאת zvih, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני רוצה להשכיר רכב לסופ"ש הקרוב לחופשה באילת,מאחר שלא ממש בא לי לקחת את טוחנת הדלק הפרטית שלי לשם. יש למישהו המלצות על חברת השכרת רכב זולה שיצא לו להשכיר ממנה ואיזה רכב הכי כדאי לקחת מבחינת חיסכון בדלק . תודה לעונים. איציק
הודעה אחרונה מאת Drx,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- אלי122
- om2
- NTL83
- danbr
- itzik123
- mikyl
- SlowRide
- פינדר
- Israeli-rn
- yohai71
- ארז 1