אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכבוד הפסח קיבלתי מדודה שלי מצלמה דיגיטלית חדשה... SONY Cyber-shot dsc-P41 רזולוצייה של 4.1 מגה פיקסל, מצלמה איכותית,קלה,קטנה ונוחה. החיסרון היחיד שמצאתי בה הוא שהיא זוללת סוללות בקצב רצחני, אבל זה לא נורא עם סוללות נטענות. תמונות שצילמתי היום אחרי שהברקתי את האוטו: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=516F40EAF9564DE2BF975BC68CA32B55&alid=222781 כן כן...הלוחית רישוי לא מצונזרת אני יודע... זה באישור בעל הרכב אדם.
הודעה אחרונה מאת maier, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מניח שכולכם מכירים את הפרסומת. אז הנה טייק קצת שונה.
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
ישנה ידיעה על חיפאי שעבר תאונת צניחה בארה"ב, שנחבט בקרקע לאחר נפילה מגובה 4 ק"מ. לדעתי מדובר בבנאדם המחזיק מכונית בווארית נדירה בארץ. מישהו יכול לאמת או להפריך את הסברה שאכן מדובר באותו בנאדם? בכל מקרה, איחולי החלמה ורפואה שלמה לבנאדם, יהיה מי שיהיה.
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
האפשרויות: - לא לצבוע בשום פנים ואופן! - לצבוע בכחול - לצבוע בכתום - לצבוע באדום - לצבוע בצהוב תסכלו באילוסטרציות (פוטושופ)
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 972 צפיות
נראה נחמד בפרסומת של מירס מעניין אם זה כדאי... http://www.amigo.co.il/html/amigo_frame.asp?page=nivut_koli.html
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
שלום לכולם! לאחר שנה של שיפוצים נפתחת מחר באופן רישמי תחנת הדלק שאני מנהל ! הכל חדש בתחנה כולל מיכלים חדשים,משאבות חדשות,מיתוג חדש וכ"ו! בנוסף נפתח ילו מדהים ביופיו שפועל 24 שעות! כולם מוזמנים להתרשם(אני מזמין לקפה)! בהזדמנות זו ברכות ואיחולי הצלחה לליטל("נהגת שודים") על תפקידה החדש!!! התחנה בצומת סביון למי שלא יודע בברכה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רק שניים מתוך ה-20 שבו לבסיסם. החיילים מחו על שאכלו מזון כשר לפסח מחוץ לחדר האוכל. במהלך הבריחה יידו אבנים על מכוניות מחוץ לבסיס 20 חיילים ברחו אתמול מבסיס הטירונים בניצנים, לאחר שזעמו על שנאלצו לאכול מזון כשר לפסח מחוץ לחדר האוכל. בקול ישראל דווח, כי חדר האוכל נסגר לצורך ביעור חמץ. במהלך הבריחה התפרעו הטירונים ויידו אבנים על מכוניות חולפות מחוץ לבסיס. גורמים בצה"ל אמרו שהטירונים ברחו ללא הצדקה. לטענתם, הם נאלצו לאכול את ארוחת הצהריים בפלוגה במקום בחדר האוכל. שניים מהטירונים, הנמצאים פחות משבועיים בצבא ומיועדים לשירות במרכז הובלה של אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, הוחזרו לבסיס. מידע על יתר הנמלטים הועבר למצ"ח ולמשטרת ישראל. מתוך "וואלה": http://news.walla.…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמיד הייתה לי את הבעיה הזאת, הרבה קליפים ווידאויים שפורסמו כאן בפורום ובכלל לא עובדים לי. הווינדוס מדייה פלייר רושם לי "מנסה להוריד CODED" ואז "שגיאה בהורדת CODED". בכל מקרה נמאס לי שאני לא יכול לצפות בוידאו במחשב. ניסיתי כבר להוריד DIVX אז גם זה לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לעזור לי? אשמח לקבל עזרה. שיהיה לכולם חג שמח ויום טוב. אורי.
אלפא רומיאו 164 Super 3 ליטר 6 צילינדר 24 שסטומים מצב מעולה ! איזה מכונה, פשוט כיף. הוספה : התעוררתי בבוקר לגלות שסרטו לי את כל הצד שלה. אני אפילו לא מוכן לדבר על זה, אין לי מושג מי יכול לעשות דבר שכזה אבל אני רק יכול להגיד שאני אוהב אותה לא פחות. ואני אתקן את זה. הוספה 2 : בתמונה המכסה מנוע פתוח דניאל.
הודעה אחרונה מאת אוהד_מ, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.theinquirer.net/?article=22838
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
יש פה אנשים שמכירים תחנות דלק עם שואב אבק תעשייתי שעובד על הכנסת כסף לשימוש עצמי, יש לי חבר בקריית אונו הוא מחפש תחנת דלק עם שואב כזה מה שהכי קרוב אליו, מישהוא מכיר תחנה כזאת? אם כן מה הכי קרוב לקריית אונו?
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
תגידו יש היום ב bbc טופ גיר אקסטרה?
הודעה אחרונה מאת Big Chevy, -
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני מעוניין בהתרשמות שלכם מנסיון אישי לגבי החניונים בכפר טרומן ובנתב"ג. שירות, מחירים, מקורה או לא וכו. תודה, ליעד
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר של אבא שלי מוכר מפעל שמתעסק בתאורה משולבת בתקרות אקוסטיות ובכלל בנושא תאורה, למשקיע ניגרי. המפעל יעבור לניגריה או למדינה אחרת באפריקה והם מחפשים מנהל ישראלי שינהל שם את העסק. הדרישות ההתחלתיות הן ניסיון בניהול ותואר מהנדס חשמל או מהנדס מכונות. במידה ומישהו מכם מתאים לתיאור ומתעניין בתפקיד (או מכיר מישהו שעושה לדרישות), הוא מוזמן לפנות אלי בה"פ. תודה רבה, אריאל.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
ערב טוב, מחר הרגע המרגש ה-A380 יבצע את טיסתו הראשונה. http://www.airliners.net/search/photo.search?regsearch=F-WWOW&distinct_entry=true ניתן לצפות בטיסה דרך האתר של אירבאס. www.airbus.com
הודעה אחרונה מאת qil, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם... ! הסיפור הוא שמטרידים אותי כל היום בטלפון כשאני בצבא וזה כולל גם איומים שונים, כולל גרימת נזק לקוראדו כשאני לא בבית. ה-"מטריד" מתקשר ממספר חסום ובחברת פלאפון נאמר לי שאני חייב להגיש תלונה כדי לקבל את המספר שלו. הלכתי למשטרה ואמרו לי שזה דורש צו בית משפט, שזה לא בטוח יתקבל ושזה לוקח כחודש. אני צריך מישהו עם קומבינות בחברת פלאפון שיוכל לעזור לי להוציא פלט של שיחות נכנסות וככה אני אגלה מי זה מטריד אותי כל היום. בתודה לכל העוזרים, ושיהיה חג שמח ! סהר.
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מועדון לנצ'יה ישראל מביע צער על מותו של הנשיא לשעבר עזר ויצמן, איש אשכולות, טייס נהדר, אוהב הארץ ואיש משפחה לכולם. עזר ויצמן היה ידוע כחובב לנצ'יות והיה הבעלים של בטה קופה ותמה, בנו היה גם חובב לנצ'יות ולמרבה הצער הוא מצא את מותו יחד עם אשתו בשנת 92' בתאונת דרכים כשהוא נוהג בלנצ'יה דלתא HF טורבו. יהי זכרו ברוך.
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
-
בחודשים האחרונים בהשראתו של המורה שלי לפיסיקה אני חושב בזמני הפנוי על פטנטים שונים שאולי יכניסו לי לקופה קצת ירוקים (גם יורו ילך...) בינתיים לא הגעתי להישגים משמעותיים בתחום, אך הצלחתי לחשוב על 2 פטנטים: 1. מכשיר שישדר גלי קול בתדירות מסויימת אל השטח שבקדמת המכונית, כאשר עוצמת השידור תגדל עם המהירות... הרעיון הוא לשדר בתדר (או בתדרים) כזה שרק בעלי חיים ישמעו, ושזה יגרום להם לזוז מאותו שטח... אני לא ממש מתמצא בתחום, אך חשבתי אם קיים תדר מסויים שלדוגמא יכול לגרום לכלבים לאי-נוחיות מסויימת (נגיד להפחיד אותם, לא מדובר על גרימת נזק לבעלי החיים...) שבסופו של דבר תגרום להם לזוז מנתיב הנסיעה של המכונית ותמנע את דריסתם... 2. יישום קולי לאפשרויות השונות באי…
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
אתמול בשעות אחר הצהריים הלכתי עם 5 חברים לתערוכה.קצת היה מוזר שלא היה תור כמו בשנים קודמות בקופות אבל אמרנו נכנס.. נכנסו לביתן הראשון הממש עלוב של BMW שהביאו 4 דגמים ,יונדאי שהביאו רק את הסונטה החדשה הפולסווגן החדשה עלתה על הר מאולתר שהם בנו ועוד כמה ניסנים .זהו מאותו רגע היה יותר דוכני אוכל מאשר מכוניות/אופנועים. למרות שהיה קצת אופנועים בחוץ כמו R החדש וכמה דוכנים לקנות ציוד לאופנועים לא היה הרבה.שאר הסיבוב שלא היה כמו בשנים קודמות בתוך ביתנים סגורים היה הפעם על הכביש שמשני צדדיו היה אוכל ומכוניות .היה לפי דעתי וחברי ממש ממש אכזבה.הרבה רכבים לא הגיעו כמו מרצדס פורשה וולבו שהביאו רכב עם בוץ וזהו רנו פיג'ו ושאר הצרפתיות לא היו סובארו שתמיד הביאו מופע יפה של כוח הביאו רק …
הודעה אחרונה מאת zx6r, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/bromax_il/product.asp?pf_id=PS100760 האם יש אותה למישהו מכם? היא שווה משהו או שסתם חרטה שלא שומעים כלום? מישהו יודע איפה מוכרים אחת כזאת בנס-ציונה? או באיזור? אין לי כוח לחכות למשלוח...
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
שלום רב לחברי הפורום המכובדים וכמובן למנהלים. ידוע לי שסוגיית הדפסת לוגו Cars Forum נידונה כאן לא מעט בעבר, אך לא הניבה תוצאה כלל. הקשיים בדבר ברורים - חוסר יכולת ארגון מספקת, היענות לא מושלמת, ועוד. היתרונות לחולצות אלו, מלבד הסיוע הכלכלי באחזקת הפורום (שהוא העיקרי), היו הגברת המודעות לפורום, משיכת קהל יעד מתאים וזיהוי חברי הפורום על הכביש. כאמור, הקשיים ברורים כשמדובר על ארגון כולל של רוב חברי הפורום וגרימת כאב ראש רציני למנהלים. אך הצעתי היא, בהנחה כמובן ואין הדבר פוגע במנהלי הפורום, שכל חבר פורום החפץ בכך, ידפיס עצמאית את לוגו Cars Forum המופיע בראש העמוד (שכולל גם את הכתובת) על חולצה פשוטה ויגיע עימה לתערוכת "רכב ויותר". כך, נוכל לזהות אחד את השני ב…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אתמול בלילה נסעתי באיילון לכיוון הרצליה פיתוח אבל פספסתי את הפניה לפיתוח והמשכתי ישר בקטע החדש (מעצבנת הפנייה הזאת...). נסעתי בערך 100-120 ופתאום אני מבחין בשתי גוזלי ברכייה רצים בכביש מולי. בחצי שניה שלקח לי לסטות כדי לא לפגוע בהם חשבתי לעצמי: "מה אלה עושים כאן בלי אמא שלהם?" ו50 מטר אח"כ התבררה התשובה המזעזעת... האמא הייתה דרוסה יחד עם אחד הגוזלים באמצע הכביש. בלמתי את הרכב בשוליים, יצאתי ממנו ורצתי אחרי שני הגוזלים הנותרים. שניהם ירדו לפזזצטה כשהבחינו בי מתקרב. התקרבתי כדי לתפוס אותם והם נמלטו. האחד לשדה בשולי הכביש, אבל השני ישר לאמצע הכביש ולגלגלי מכונית שעברה שם - נהרג במקום. השני חזר לכיוון הכביש אבל אחרי מרדף קצר הצלחתי לתפוס אותו. התוצאה …
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- 1 תגובות
- 948 צפיות
שלום. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3074296,00.html למישהו יש את המספר של הזמנת הכרטיסים? מישהו הולך לשם מחר? וכתוב שאפשר לרכוש כרטיס ב210 נק' של ישראקארד +35 שקל. האם ויזה כ.א.ל נכללת גם? ואם נוסעים ברכבת, באיזו תחנה אמורים לרדת?
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
בעיית מחשב
מאת basss- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חג שמח לכולם!!! קיבלתי מבן דוד שלי הר דיסק של חברת ibm עכשיו שמתי את הג'מפר שלו על slave הפעלתי את המחשב הגדרתי אותו בcmos כמו שצריך הכל טוב ויפה אבל שאני מעלה את הווינדוס אני לא יכול לראות את הכונן כאילו שהוא לא קיים הווינדוס הוא ווינדוס me למישהו יש מושג למה הבעיה נובעת או יותר חשוב איך לפתור אותה?
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כן, באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב! http://www.funny-games.biz/spank-monkey.html בהצלחה, וחג שמיייח!
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לאחל לכולכם חג שמח ופסח כשר !!! תשמרו על עצמכם ותהנו
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
-
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הי במהלך הכנותי לתחילת פרויקט הרכב שלי,התחלתי להתחמש בחומרים וגיליתי "להפתעתי" שחסרה לי חומצת סוללות. שאלתי היא,האם אחד מכם יוכל להפנות אותי למקום בו אוכל לרכוש בערך 150 ליטרים של חומצת סוללות מאיכות טובה?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
אני לא אוסיף דבר לכותרת. אתן לכם לעלות תגובות. הת'רד הועלה בעקבות קניית מכונית חדשה עם הנעה קידמית שאמורה לפחות לטעמי להיות אחורית. דניאל.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתי מתקיימת התערוכה ? סליחה על ההטרדה
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי,חזרתי מסופ"ש באילת ,מלון אורכידאה(מומלץ בחום) בטן-גב כל היום ,נהיינו סטייקים ממש בכל מקרה הנה תמונה חביבה של הקוזוו....אההה..RS שתפסתי בשקיעה כשעצרתי להשתין ליד מצפה רמון
הודעה אחרונה מאת yoelbe,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- אלי122
- om2
- NTL83
- danbr
- itzik123
- mikyl
- SlowRide
- פינדר
- Israeli-rn
- yohai71
- ארז 1