Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי אפשר להיות חברה שלך ליום אחד?

:-P

ואלון אתה יכול בבקשה להסביר למה ל4 על 4 לא יהיה יתרון במהירויות גבוהות?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנאה ? כן. האחורית הרבה יותר מהנה בנושא דריפטים זריקות זנב וכדומה.

מהירות ? נראה לי שאפשר לנהוג מהר יותר בהנעה קידמית. גם ב4X4 אבל זה לא לדיון.

בטיחות ? ההנאה הקידמית יותר סלחנית לפי ניסיוני הדל.

CGC אתה ערכת השוואה בין בימר לאודי ולא בין הנעה אחורית לקידמית. תנסה לחשוב אם לאודי היה הנעה אחורית ולבימר הנעה קידמית (:|) מה אז ?

דניאל.

אפילו בהנעה אחורית צריך הרבה כוח בשביל לצאת לדריפט

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
מוטי אפשר להיות חברה שלך ליום אחד?

:-P

ואלון אתה יכול בבקשה להסביר למה ל4 על 4 לא יהיה יתרון במהירויות גבוהות?

משהו בקשר לחיכוך עם האדמה. הסבירו את זה בשנה שעברה בתערוכת AUTOMOTOR במתחם סובארו.

למה רק פעם בשנתיים? :sad:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

למערכות הנעה כפולה חסרון במהירוית גבוהות כי יש להן הרבה יותר חלקים נעים מה שמוסיף גרר מכאני אדיר על המנוע (וגם גורע מהכוח שבסופו של דבר מגיע לאדמה לעומת מכונית הנעה קדמית או אחורית).

מוטי.

פורסם

מה שאתה אומר, שבדיעבד מנוע שיניע רכב בעל משקל X עם גלגל אחד מונע ואותו מנוע יניע במקביל רכב עם 4 גלגלים עם משקל X, באותם תנאים בדיוק, הרכב בעל הגלגל היחיד יאיץ יותר מהר? מה בנוגע למשקל שאותו הגלגל המונע צריך לסחוב איתו?

הקצנתי יותר מדיי?

פורסם

שימו לב דבר מעניין:

רוב חברי הפורום אומרים שהנעה אחורית יותר מהנה , אך כנגד אומרים ש106 ראלי זו אחת מהמכוניות היותר מהנות לנהיגה שידעו כבישי ארצנו.

הכיצד?

הרי 106 ו205 ושאר הרכבים הללו הם הנעה קידמית.

הסבר בבקשה:roll: .

חג שמח

לירון

פורסם

הרבה אנשים אומרים הרבה דברים, לא תמיד הם צודקים. אני חושב שזה תלוי בטעם אישי.

אני לא זוכר מתי עליתי בזמן האחרון לרכב עם הנעה אחורית, אבל הייתי מעדיף (אם היו נותנים לי כמובן..) לנהוג בפונטיאק פיירברד או פיירהוק על כל רכב ראלי\ספורט\GTI אחר בארץ.

שוב, העדפה אישית.

יוסי.

פורסם
מה שאתה אומר, שבדיעבד מנוע שיניע רכב בעל משקל X עם גלגל אחד מונע ואותו מנוע יניע במקביל רכב עם 4 גלגלים עם משקל X, באותם תנאים בדיוק, הרכב בעל הגלגל היחיד יאיץ יותר מהר? מה בנוגע למשקל שאותו הגלגל המונע צריך לסחוב איתו?

הקצנתי יותר מדיי?

אני לא מכיר מכונית ארבע גלגלים שמונעת ע"י גלגל אחד :-P , אבל בתור תשובה, אם נבודד את האלמנט של יכולת המשיכה בגלל תנאי השטח (משמע על כביש רטוב, מושלג, חצץ וכו') ונדבר על תנאים של כביש נורמלי ועל תאוצות במהירויות גבוהות (לא מהמקום!) אז התשובה היא כן, המכונית בעלת ההנעה הכפולה תאיץ יותר לאט בגלל הגרר המכני הגבוה יותר.

לירון, מכיר את הביטוי "הרע במיעוטו"? :lol:

מוטי.

פורסם

אז אתה אומר שבתאוצה מהמקום לרכבי 4X4 (נאמר, כאלה כמו B4) יהיה יתרון התחלתי על רכבי הנעה דו גלגלית ואז אלו עם ההנעה הדו גלגלית אמורים להדביק את האחים הגדולים בעלי ההנעה הכפולה?

• תוכן חדש...