Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גנבים גנבים אבל אנשים שואבים אין מה לעשות

לי בבית יש שואב אבק ממש גדול וחזק משהו מעל 1000 וואט

אני גר בניין עם כמה קומות אבל אני מחבר אותו עם כאבל מאריך למחסן

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
גנבים גנבים אבל אנשים שואבים אין מה לעשות

לי בבית יש שואב אבק ממש גדול וחזק משהו מעל 1000 וואט

אני גר בניין עם כמה קומות אבל אני מחבר אותו עם כאבל מאריך למחסן

לא רק אתה:wink:

Suzuki Jimny

פורסם

דור ביהוד. שואב מצוין. לא צריך יותר מ6 דקות לניקוי כללי ופשוט. מספיק ויותר. מקסימום 12 דקות ואפשר לנקות גם את תא המטען.

שואב אבק נייד לא שווה את הכסף, חלש מאוד וחבל על הקניה אם מתכוונים לקנות אחד פשוט.

5 שקל לשואב פעם בשבוע או שבועיים אף אחד לא מת מזה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, חבר שלי כלכך מעפן שיקח לו 20 דקות לשאוב נראה לי, יש לו גולף עם ריפוד בהיר ויש לו מלא סיבים כאלה של סוודר על המושבים. הכי מצחיק זה שהוא יכול לקבל ניקוי חינם אצל אבא שלו בעבודה שזה 2 דקות ממנו אבל הוא לא עושה את זה בגלל שהוא אידיוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם מישהו מחפש עוד כמה אז:

דור בצומת בני דרור.

פז-יילו בעין ורד.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
זה קל כן, אבל הוא לא מעוניין בחיצונית, ופנימית בלבד סתם תעלה יותר. חוץ מזה אין לו סבלנות לעמוד בתור לשטיפה, הבנאדם מפונק מה לעשות.

מפונק? ושוטף את הרכב לבד??? באמת מוזר.

הכי פשוט שיקח שואב אבק ביתי יחבר חוט מאריך וישאב בבית, אני גרה בבית קומות (קומה שנייה) וכשאני צריכה שואב אני מעלה את הרכב על המדרכה מחברת חוט מאריך לשואב אבק ויש לי מספיק מקום כדי לתמרן איתו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא בטוח שזה פינוק כי אחרי הכל הוא רוצה לשאוב לבדו אולי הוא לא סומך על מישהו אחר שיתעסק לו באוטו....

את זה אני יכול להבין....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
הוא שואב לבד כי אין לו כוח לחכות בתור של השטיפה בתחנות דלק!

הבעיה שלו זה לחכות בתור?

אין בעיה שיגיד מתי הוא רוצה לשטוף את הרכב ואני אסדר לו באופן אישי שטיפה בלי המתנה בתור.

הוא גר בקריית אונו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...