אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
(מנהלים, אם זה לא במקומו, אתם מוזמנים להעביר/למחוק). ***כן, זה לא במקום, קרא בבקשה את הכללים - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1023 בפעם הבאה נא לקרוא לפני שמפרסמים הודעות מסוג זה***
הודעה אחרונה מאת בטאמן 16V, -
עברתי טסט!
מאת amit1488- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מלפני 5 ימים ביום שישי הייתה לי ימולדת . היום עשיתי את הטסט ועברתי בפעם הראשונה . תגובות יתקבלו בשמחה
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום !! בעוד כ - 45 דקות, יחול יום ההולדת ה -21 שלי (ב5/4) ובנוסף רציתי לספר לכם, שהתקבלתי לעבוד בחברת הייטק , קיבלתי אימפרזה 2004 יפיפיה, ואני מבסוט עד הגג !!! שיהיה לכולכם אחלה שבוע!!
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
תולעת לבנה וקטנה... מעשה בתולעת לבנה וקטנה שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכוול הגינה. ככה חלפו להן 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"מ מלאת גאווה, קיבלה קיטבג ויריקה מכאיבה. פגשה סמל מנייאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רישמית תקוע בצבא... תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע זית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממכי"ם מעצבנים. והסמל צועק "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול אצלי את תאכלי עוד הרבה חול. 30 שניות-לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן"! מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, הת…
הודעה אחרונה מאת srack, -
עוד מעט שבוע שאני סובל מvertigo, תזוזה לא נכונה וכל העולם מסתובב סביבי. פעם ראשונה ב25 שנותי שאני חולה יותר מיום אחד, ממש מעצבן. מצד שני - יש לי יותר זמן לבלות כאן
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום אני הבנתי שבנוסף למכשיר(שהוא סתם מחשב כף יד) מתקינים תוכנה שהיא כולל מפות וכל מה שצריך. השאלה היא איפה קונים את כל הדרוש לGPS לרכב? האם יש תוכנות שונות ומה ההבדלים? והאם אפשר לקנות את כל המערכת מ0 כולל התקנה והכל עד 4000 שקל פלוס מינוס?
הודעה אחרונה מאת sarochgal, -
- 30 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי הזמנה לתירונות 02 עתודאים בחודש הבא .יש לי מספר שאלות שאשמח אם טענו עליהם: 1)כמה זמן נמשכת התירונות ? 2)האם ניתן להגיע לשם ברכב(האם יהיה אפשר להכניס לשם אם הרכב ) ההזמנה היא לבקום בתל השומר ומי שם כנראה מעבירים אותנו למקום אחר אז כנראה שלא יצא להגיע אם הרכב האם אני מבין נכון את המצב 3)האם מאוחר יותר לאחר שכבר אני ידע אם מיקום הקבוע של התירונות האם יהיה ניתן להגיע לשם אם הרכב. ולהשאיר אותו בתוך הבסיס. 4)הבנתי שה יש תירונות 02 גם בחודש ספטמבר האם ניתן לדחות את טירונות לחודש ספטמבר? אם כן כיצד? אני מעונייין לטוס לחול לבקר קרובי משפחה לפני השירות הצבאי שגיא.
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
- 1 תגובות
- 9 אלף צפיות
יש לי בעיה עם האזעקה של האוטו ויש עדיין עליה אחריות מי היבואן כדי שאני יוכל לברר איפה המרכז שירות... תודה
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 0 תגובות
- 944 צפיות
מי שראה את המירוץ ביום ראשון שם לב שהחגיגות על הפודיום היו קצת מאופקות, ושהחרטומים של שתי הפרארים נצבעו הפעם בשחור (ראו תמונה). טרולי הסביר במסיבת העיתונאים כמה שיוחנן פאולוס השני היה דמות משמעותית עבורו, אבל נראה שהאבל העיקרי נפל בחלקה של פרארי, שאיבדה אוהד חשוב. בילד אם זונטאג הגרמני כתב שלשום שרק בינואר פגש האפיפיור את בכירי פרארי, כולל שומאכר, וקיבל מהם דגם מוקטן של ה-F2005 (ראו תמונה). שומאכר ביקר בואתיקן גם ב-1999, 11 שנה לאחר הביקור ההיסטורי של יוחנן פאולוס השני במרנלו, כמה ימים לפני מותו של אנצו פרארי. בביקור הזה הוכיח האפיפיור עד כמה הוא בשר ודם, ולא סירב לנהיגה קצרה באחד מדגמי פרארי הפתוחים. הייתי מת להיות שם כשאיזה שוטר היה עוצר פרארי אדומה, ומגלה ליד ההגה…
הודעה אחרונה מאת לארק, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חרם על חברות הסלולאר מחר ב- 4.4.05! הפעם חברות הסלולאר ירגישו על בשרם את הכעס של הצרכנים. חברות הסלולאר מרוויחות הון ולא מתביישות להעלות את המחיר שוב אחרי הפחתת דמי הקישורית בלחץ משרד התיקשורת, המחירים עלו בממוצע של יותר מ-10% !!!! עם שיתוף פעולה, חברות אלו יבינו בידי מי הכח! אל תגידו "זה לא יעבוד"! כל אדם הוא הכרחי ומשפיע! נסו גם אתם לכבות את הפלאפונים ולהשאיר הודעה שאתם נמצאים בשביתת פלאפון! בהצלחה! העבירו לכולם! http://www.herem.area.co.il/ נסו לשתף פעולה! תאמינו לי שאם כל אדם דואג ששלושה בני אדם אחרים לא ישתמשו בפלאפון למשך מחר, נצליח לעשות שינוי מהותי. אגב, זאת שביתת הסלולאר הכי גדולה ומתוקשרת מאז העלת מחיר השימוש החודשי. …
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
גיסתי מחפשת משהו שנקרא דו"ח חשב או משהו כזה שבעזרתו מחשבים החזרי נסיעת עבודה ברכב פרטי . מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
או WTF?! איך אנשים מגיעים למצב כזה?! גילי
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , יש פה מישהו שנבחן השנה בספרות? היום הגיע המיקוד, אבל מאחר ומתי שהייתי בבי"ס לא בדיוק למדתי ואין לי חומר בספרות בכלל אז אין לי מושג מה צריך ללמוד. במיקוד מצויין רק מה שלא יהיה... מישהו אולי יודע מה בדיקו צריך ללמוד?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש שיר כזה של סטריפטיז... טנהנהנהנה נה נה , נה נה ... טנהנהנהנה .. אתם בטוח מכירים מישהו יודע את השם ?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ליפני כ3 חודשיים החלפנו צמיגים ללנטיס.. אחרי חיפוש נרחב ואי היתפשרות שלנו או של המוכרים על מחיר וחברה קנינו מישלין שתואמים למקוריים שבאו עם האוטו(למעט הסוליה).. כהרכב נכנס לפנצ'רייה היו עליו כיסויי וונטילים כסופים(יפים כאלה משו משו) כשהוא יצא עם הצמיגים החדשים הכיסויים היו שחורים רגילים.. מה דעתכם? לדרוש חזרה?
הודעה אחרונה מאת almog, -
מכיוון שלא מצאתי פורומים מתאימים, וראיתי שמדברים כאן על מסעדות ושאר שטויות, אז מצאתי לנכון לשאול כאן. יש לי DVD ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה (SANYO 25 אינץ') אני מנסה לחבר דרך מחבר SCART רגיל (21 פין) , כאשר מהחלק האחורי של ה DVD יוצאים שלישיית RCA (צהוב-אדום-לבן). עכשיו הבעיה היא שאם אני מנסה לחבר לטלויזיה אחרת,עם אותו כבל , אז זה עובד בה מצויין, ואם אני מחבר לטלויזיה שלי , אני מקבל את התמונה בשחור לבן עם פסים (והסאונד בסדר). ההגיון אומר שזאת בעיה בטלויזיה, אבל אם אני מחבר אליה דברים אחרים באותו שקע (לדוגמא הממיר הדיגיטלי של HOT) , אז הכל בסדר והתמונה צבעונית ונקייה. עברתי על סכמת הכבל מסוג SCART ועל פיה כל הפינים הנכונים מחוברים. למי …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 963 צפיות
שיהיה במזל, הרבה מזל, אני אומר. היום בבוקר הנבלה שלי עברה טסט. אחרי "אישור בלמים" מאולץ (גם כן אישור - אפילו לא הסתכל על הרכב) חזרה למכון הטסטים מעבר חלק בכל ה"עמדות" בסוף אפילו הבוחן אמר שהרכב שלי שמור משו-משו (מחמאה!!!) ומדבקה לבנבנה עם ספרה 4 מנוקבת... עכשיו יש שקט לפחות עד ה-1/5/2006 שבוע טוב לכולנו.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו מכיר אתר בסגנון "YAHOO PHOTOS" שניתן להעלות אליו תמונות וסרטונים? לגבי התמונות, בYAHOO לאחר שהעלתי אותן שלהן ירדה, אולי מישהו מכיר אתר טוב שבו ניתן להעלות אליו את התמונות מבלי לפגוע באיכות?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הקרדיט כולו לעומאר המנהל הדגול. 1. קשור את הבלונים לאוטו 2. תנהג הכי מהר שאתה רק יכול . 3. כשהשוטר החביב יעצור אותך, תגיד לו שחשבת שזה אמיתי .... . . . . . . . . . . . . . . . . . .
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום.. יותר מדי שבתות אני יושב בבית ומשתעמם , ואני מחפש משהו מעניין לעשות בשבת הזו .. אשמח להצעות, אגב מדובר בי וחברתי.. חשבתי על קארטינג .. אבל אנ'לא סגור על זה, אשמח לעוד הצעות ! תודה מראש לכולכם
הודעה אחרונה מאת eiti1, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רק שזה קצת יותר מטמטם מהאחרים http://www.burstfilms.com/flash/Kitten_Cannon.html ד"א השיא שלי הוא 1129
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
אני מכריז בזאת על פתיחת השרשור הרשמי של כל מתגייסי מרץ 2005 , וזאת כדי למנוע עשרות שרשורים זהים. אז נא לרשום כאן , ורק כאן , את הודעות הפרידה , בהצלחה , שפשוף נעים , גירוד ביצים , חיל רגלים ויום הורים שלכם. ותזכרו - אין מניאק שיעצור את הזמן ,אבל יש מי שיעכב אותו. יאללה - בהצלחה ושמרו על עצמכם ...
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 12 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום, לאור השאלות הרבות בפורום החלטתי לקחת לידי את הנושא הכל כך נשאל הזה, איך מוסיפים כוחות סוס לרכב, ואיך מגדילים גודל צמיג. לדעתי בין שתי השאלות הנשאלות ביותר בשנה האחרונה בפורום. להלן החלקים: 1 (במצב טוב) פולו מודל 97, מנוע 1600. 1 (או יותר) - סוס מרוץ, עדיף מגזע טוב עם תעודות. 4 (בדיוק) - ג'אנטים בגודל היסטרי (20") שרק עושים טוב למראה ורע לכל השאר. 4 (לא ארבע, הרבה) רצון טוב וידיים חזקות. להלן העבודה: תחילה ניפתר מהרועש עם הפוני, נחבר את הסוס לגריל הקידמי של הרכב, אני חיברתי רק אחד (אבל סוס סוס), כי בכל זאת יש לי פולו, אני לא רוצה שהיא תטוס לי באוויר. לחזק טוב עם שני חבלים 8 מ"מ, ורצוי שני מוטות חיזוק נוספים ליתר ביטחון (לנוסעים מהר - או לטס…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משחק אופנוע יפה לא ממש מושקע אבל ממכר... http://games.nstorm.com/motorcross.htm אפשר לכוון את הנחיתה ולא לנחות על גלגל אחד וכו'. האצה, החזקה של הלחצן השמאלי בעכבר בלימה, לחיצה על הלחצן הימני בעכבר שמאלה וימינה, יחסית למקום הרוכב שנמצא על המסך משפיעים על איזון הרוכב (קדימה,אחורה) תהנו...
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
באמת שאני לא מבין מה הסיפור לעבור ליורו...עזבו את הלוגיסטיקה. אני מדבר על למה מבחינה אדיאולוגית או מנהלתית יש בעייה לעבור ליורו או לדולר (עוד יותר טוב). נכון השיורו חזק יותר מהדולר...אבל עדיין הדולר יותר יציב לדעתי.
הודעה אחרונה מאת zvih, -
-
- 11 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
חשבתי אולי כל מי שיש לו רעיון מקורי למתיחה או משהו דומה ל1 באפריל ירשום את הרעיון שלו כאן כך שגם אחרים (שאין להם רעיונות) יוכלו למתוח מישהו? אני לא מדבר על רעיונות בסגנון "אחי דפקו לך את האוטו" אלא משהו מקורי ומעניין...
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הדגם שקיבלתי במתנה ליומולדת מחברתי המקסימה :D ולקינוח
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הדגמים בקנ"מ 1/43. הכלב בקנ"מ 1/1.
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
כל מי שגר ליד בני ברק יודע טוב מאוד על האירועים של שמחת פורים. למי שלא יודע, זהו היום היחיד בשנה שבו מותר לחרדים לעשות הכל, לעשן, להתחפש, לקלל, לסוע כמו משוגעים (הם עושים את זה גם ביום יום), לשבת כל היום באוטו ולצפור עד שהצופר נתפס, והדבר הכי מעצבן זה הנפצים. כל שנה לקראת פורים אני רואה את הכתבות הארוכות בעיתונים על כל החפצים המסוכנים שמוכרים בחנויות וכל סיפורי הזוועה על ילדים שאיבדו, יד/אצבע וכו'. במקרה אנוכי עובד באולם אירועים בבני ברק (אני ממש לא דתי) וכל שנה אני רואה איך מוכרים את כל הנפצים האלה בבני ברק כמו ירקות בשוק ולאף אחד זה לא מזיז. לא למשטרה ולא לרשויות. בד"כ החגיגות מתפרסות על יום שלם אבל מכיוון שהשנה שמחת פורים נפלה על יום חמישי בערב ובשישי בבוקר צריך ל…
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
כל הכבוד לישראל ! 1 2
מאת דניאל- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
1- 1 מול מעצמת הכדורגל צרפת. השופט היה מכור. הריצפה הייתה עקומה. לפיני בלילי היה ריח של בואש. אבל השגנו תיקו נגד האנטישמים האלה. דניאל.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 265 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- dorgo
- איציק נ.
- לירון .ה.
- חד אופן
- ANUTKK
- Alberrto
- Gosser1860
- Coresh
- amosbmw
- benny62
- 1enzo