Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאור השאלות הרבות בפורום החלטתי לקחת לידי את הנושא הכל כך נשאל הזה, איך מוסיפים כוחות סוס

לרכב, ואיך מגדילים גודל צמיג. לדעתי בין שתי השאלות הנשאלות ביותר בשנה האחרונה בפורום.

להלן החלקים:

1 (במצב טוב) פולו מודל 97, מנוע 1600.

1 (או יותר) - סוס מרוץ, עדיף מגזע טוב עם תעודות.

4 (בדיוק) - ג'אנטים בגודל היסטרי (20") שרק עושים טוב למראה ורע לכל השאר.

4 (לא ארבע, הרבה) רצון טוב וידיים חזקות.

להלן העבודה:

תחילה ניפתר מהרועש עם הפוני, נחבר את הסוס לגריל הקידמי של הרכב, אני חיברתי רק אחד (אבל סוס סוס), כי בכל זאת יש לי פולו, אני לא רוצה שהיא תטוס לי באוויר. לחזק טוב עם שני חבלים 8 מ"מ, ורצוי שני מוטות חיזוק נוספים ליתר ביטחון (לנוסעים מהר - או לטסים נמוך...). לאחר חיבור הסוס מיד מקבלים "לוק" של מיליון דולר, ולא פחות מתאוצה של פורמולה 1.

להשלמת האווירה הגדלתי את הג'אנטים מ-13" ל-"20, אחיזה וביצועים רבותי. ג'אנט גדול=ביצועים גדולים, לא?.

לצערי הסוס התפרע קצת במהלך הצילומים אז יש לי רק תמונה של התוצאה, מבטיח (לא) להביא תמונות נוספות בעתיד.

1.4.05:wink:

ודירבלק! - עזבו את הרכב שלכם. אי! אפשר לשפר ביצועים לאף מכונית סטנדרתית!!! (בעלות של-98 אחוז מאיתנו יש, לזוכים בלוטו-תתפרעו). אז פשוט עזבו. כנ"ל לגבי הגדלת גודל צמיג, זה , לרוב, לא תורם ובדר"כ רק פוגע.

ושתסעו על 100 קמ"ש ותצלם אותכם מצלמה ולא תבינו למה, זה בגלל שהספידומטר שלכם מזייף כי הגדלתם מידת צמיג ואתם בעצם על 125...

תהנו.

1_april.jpg

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

בהצלחה, ואל תשכח דורבנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שכחת פרט חשוב!

אייל אני מתפלא עליך... אתה הרי יודע שאחד הדברים החשובים בשיפורים הוא הורדת משקל.....

למה לא הורדת לסוס את הפרסות??:?

:wink:

פורסם

מה שלא הבנתי זה איפה ניכנס הטורבו ואיפה ניכנס ה-NOS בסוס או ברכב?!?!?!

:?

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם
שכחת פרט חשוב!

אייל אני מתפלא עליך... אתה הרי יודע שאחד הדברים החשובים בשיפורים הוא הורדת משקל.....

הפרויקט המצולץ הוא לא שלי .... :?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה שלא הבנתי זה איפה ניכנס הטורבו ואיפה ניכנס ה-NOS בסוס או ברכב?!?!?!

:?

זה סוס אטמוספרי. לא מוסיפים לו טורבו

פורסם
שכחת פרט חשוב!

אין צורך להוריד פרסות. אלו פרסות ספורט מיוחדות מסגסוגת קלה עם חתך נמוך.

Horseshoe%20Pulls%202%20copy.jpg

פורסם
זה סוס אטמוספרי. לא מוסיפים לו טורבו
אני נצר לשושלת מושבניקית מפוארת, והסבתות שלי סיפרו לי שכשהפרדות לא היו מוכנים (פרדות זו צורת הרבים של פרד, mule אבל לא כמו של צפונבונים) לזוז, פילפל סודני אחד בתחת היה עושה מהם סוסי מרוץ ערביים גזעיים. שווה לנסות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...