Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה שמגינה עלינו ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתחייס להודעה מזווית אחרת.

המשטרה, זאת שאנחנו כן ממנים מכספי המיסים שלנו, וזאת שאמורה להגן עלינו, על האינטרסים שלנו ועל הזכויות שלנו, פשוט לא קיימת.

אז נכון, הם יודעים לעמוד בכבישים מהירים, בישורת שאחרי המדרון, עם ממל"ז או מולטנובה, ולדפוק לכולם דוחות על מהירות מופרזת. והם יודעים לעשות סיבובים בשכונות הטובות, לחפש את בני הטובים שרצו קצת חופש.

אבל מה חוץ מזה? המשטרה פשוט לא קיימת. אלפי ערבים בישוב מע'רר (ככה כותבים את זה? מי יודע...) מפגינים, הורסים, בוזזים ועושים מה שב*** שלהם, והמשטרה? עומדת בכניסה לישוב ומחכה שהכל ירגע.. לא נכנסים פנימה, חס וחלילה. בשביל מה? אלו ערבים.. שיסתדרו לבד.

הבדואים בנגב - הם קיימים בכלל? שודדים אנשים מרכבם לאור היום, והמשטרה? עושה איזה פטרול סימלי על אחד הכבישים, אחת לכמה שעות, ו... אההה... "לא ראינו כלום" או "לא היה מידע מודיעיני". הם עושים מה שהם רוצים, גונבים מה שהם רוצים ולוקחים דמי חסות מכל מי שרק זז בנגב, והמשטרה?

לא מזמן דיברתי עם טכנאי אתרים של סלקום. הוא סיפר לי שסלקום סבלה מאוד מהבדואים. הם היו שודדים את האתרים שלהם על ימין ועל שמאל. מה עשתה סלקום? בהתחלה ניסו למגן את האתרים. התקינו מערכות אזעקה משוכללות, גדרות תייל וגדרות בכלל, כאלו שלא היו מביישות גם בסיס צבאי סודי. וזה עזר? האזעקה צלצלה, והמשטרה לא הגיעה. הציוד נגנב.

לאט לאט הבינה סלקום שכך זה לא יעבוד, והתחילה לשלם "דמי חסות" לבדואים. היום, בחלק מהאתרים, מאפשרים להם להתחבר לנקודות החשמל של האתר, כדי לקבל חשמל חינם, או מים חינם, אם יש צינור באותו האתר.

רבות הדוגמאות לאוזלת ידה של המשטרה.

פעם, שעוד הייתי ילד, הייתי בטוח שאנחנו חיים במדינת משטרה. היום אני די בטוח שאין משטרה במדינה. יש פיקציה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, כולם פה מפספסים את הנקודה (חוץ מצביקה פיק). אני עובד כבר יותר משנתיים בבני ברק ואני מכיר את כל הטיפוסים (ויש לי גם הרבה חברים משם). אני הבנאדם האחרון שיבוא בטענות לחרדים, אני בכלל התלוננתי על המשטרה שלא עושה כלום בשביל למנוע את התקפות הטרור שכל שנה הולכות בתוך בני ברק בפורים. מה שעוד יותר עצבן אותי זו העובדה שהם חוגגים על חשבוני, מבחינתי שיחגגו עד הבוקר, אבל שיעשו את זה בשקט מבלי להפריע לאנשים שעובדים וצריכים לקום בבוקר.

זה בדיוק כמוט לפני שנה שהייתה חגיגה של איזה רב גדול בחולות בכניסה לבני ברק (ברחוב חזון איש), הם חגגו שם עד 3 בבוקר, חברה שלי גרה במעונות ממש סמוך לשם ואף אחד לא בא להפסיק להם את החגיגה.

זה פשוט צביעות מבחינת המשטרה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתכלס, המשטרה עושה מה שקל לה לעשות,

אחרי הכל שוטר אחד לא יכול להשתיק את כל בני-ברק בפורים, צריך כמה ניידות בשביל זה,

אז במקום זה הם מחפשים אנשים שמעשנים ג'ויינטים או נוסעים 70 קמ"ש ברחוב ז'בונטינסקי.

אתם צריכים להבין שרוב שוטרי משטרת ישראל הם בד"א (שקול לנגדים בצבא), ובין כה וכה אין להם הכי לאן להתקדם,

ולא יקבלו שום תוספת אם יעבדו קשה מדי, חוץ ממכות ותיקי מח"ש (שאין לכם מושג כמה תיק אחד פתוח מסבך את השוטר).

אני רוצה לחדד את הדברים של צביקה.

כשהייתי טירון הייתה תקופה קשה מאוד של פיגועים והתרעות, ובמשך שלושה חודשים עד סוף הטירונות

היינו יוצאים כמה פעמים בשבוע להפעלות בכל מיני תחנות משטרה ברחבי הארץ, ומתגברים אותן.

חלק מתחנות המשטרה שהיינו בהם עבדו חזק, במיוחד תחנת נתניה, וגם התחנות בירושלים.

שהגענו לתגבר את תחנת באר שבע במשך סוף-שבוע (שישי-שבת) פשוט לא האמנתי למה שראיתי -

השוטרים פוחדים לצאת מן התחנה!!!

יום שבת בבוקר, והשוטרים במקום לפטרל יושבים בתוך התחנה, מספרים בדיחות ואוכלים,

ומחכים רק למקרי חירום (100) שאליהם הם כבר חייבים להגיע.

הדבר היחיד שהתחנה הזאת עשתה באותו יום זה לקבל תלונות מאזרחים שהמכוניות שלהם נגנבו,

וממה שאני הספקתי לראות היו לפחות ארבעה אנשים כאלו (יום שבת בבוקר להזכירכם).

No worries 8)

פורסם
הם מקבלים הון תועפות כי המדינה החליטה לתת קיצבאות למשפחות מרובות ילדים.

חלק מהאידיאולוגיה שלהם זה לקיים את מצוות הבאת הילדים לעולם, שזה ברכה לדעתי ומצווה מאוד גדולה כי בעתיד הלא רחוק אנו נהיה מיעוט מבחינה דמוגרפית, אז צריך להתחשב, כל אחד נותן את תרומתו למדינה בצורה שונה.

אני לא מאמין שאת בכלל אומרת את זה.

צריך לתת להם כסף כי הם מביאים הרבה ילדים לעולם ?? הם לא עובדים, לא משרתים בצבא, לא שמים קצוץ על המדינה הזאת, אבל הם עושים ילדים אז ההורים שלי צריכים לשלם להם.

למה שלא ישלמו למשפחה שלי ? יש לי אחות ואח, לא מגיעה לנו כסף מה ההורים שלי לא עשו מספיק כי הם הביאו רק שלושה ילדים ? אז אבא שלי היה בשלוש מלחמות וכבר 50 שנה משלם מיסים, אז אחותי הייתה קצינה בצבא, אז אני הייתי שלוש שנים בשרות קרבי, אז אני הולך לעשות מילואים כמו חמור. אבל לא הבאנו ילדים כמו החרדים האלה שיושבים כל היום ולומדים תורה, להם מגיע יותר, שההורים שלי ישלמו להם קצת, מה יש ?

אם כולם היו מתנהגים כמו החרדים לא היה צריך לחכות שנהייה מיעוט דמוגרפי, הערבים כבר מזמן היו שולטים פה, וגם אם לא אז המדינה הייתה קורסת מבחינה כלכלית, או שבעצם כולנו בכלל היינו בגן עדן בעזרת השם...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נו אז מה אתה רוצה? שהילדים שלהם ימותו ברעב? ילכו חייפים כמו במחנה פליטים?

אין מה להשוות בין גידול של שישה ילדים לשלושה ילדים,הרמת חיים שלהם גם ככה נמוכה,נשאר רק שלא יהיה להם מה לאכול.

מה שאני יודע זה שאנחנו זקוקים לריבוי טבעי וכמה שיותר,ולשמור על קצת אופי יהודי במדינה,הם ממלאים את החלק הזה במקומנו,הקיצבאות מחזיקים אותם בחיים,וגם המון אנשים אחרים ד"א.

פורסם

לא אני לא רוצה שהם ימותו ברעב....

ברגע שהמדינה לא תשלם להם אז אולי הם ילכו לחפש עבודה כמוני וכמוך ואז הילדים שלהם לא ימותו מרעב ... זה לא כזה מסובך....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
תגיד, שאתה עומד ברמזור אדום, ועובר קבצן ליד החלון שלך ומבקש כסף, אז אתה נוסע לבנק, מוציא אלף שקל וחוזר לאותו רמזור כדי לתת לו ? אם כן אז על תמשיך ליקרוא מה שכתבתי. אם לא, אז מה זה אומר ? זה אומר שאתה רוצה שהוא ימשיך לקבץ ככה נדבות ברמזור ? כניראה שלא.

אני לא רוצה שהם ימותו ברעב וילכו יחפים. אבל אני גם לא רוצה שהמדינה תממן אותן מראש, אין לי בעיה שמהמיסים לוקחים למקומות שעוזרים לחסרי בית, לחולים, למובטלים, למישפחות מרובות ילדים. אבל כן יש לי בעיה שהיא מממנת מראש אוכלוסייה שלמה של כאלה שלא חושבים אפילו לתרום למדינה או לעבוד בעצמם בגלל שהם יודעים שהיא מממנת אותם (ועוד לנצל את זה כמה שיותר). לא עובדים ? שיקחו דמי אבטלה כמו כולם, לא צריכים לקבל מעבר לכל אזרח אחר במדינה הזאת.

אין מה להשוות בין גידול של שישה ילדים לשלושה ילדים,הרמת חיים שלהם גם ככה נמוכה,נשאר רק שלא יהיה להם מה לאכול. מה שאני יודע זה שאנחנו זקוקים לריבוי טבעי וכמה שיותר,ולשמור על קצת אופי יהודי במדינה,הם ממלאים את החלק הזה במקומנו,הקיצבאות מחזיקים אותם בחיים,וגם המון אנשים אחרים ד"א.
אופי יהודי ? תגדיר לי בדיוק אופי יהודי.. מי לדעתך תורם יותר ליהדות, החרדי מבני ברק שעושה חמישה ילדים וחיי על חשבונך וחשבוני, או חבר שלי שלא שומר שבת, אוכל חזיר, אבל הגיע מניו זילנד כדי להתגייס לצנחנים, מה הוא פחות יהודי ?

ואם אתה עושה חמישה ילדים אז תלך לעבוד כדי לפרנס אותם. אבל כמו ש basss אמר, למה שהם ילכו אם המדינה נותנת להם.

ובשביל מה אנחנו צריכים את הריבוי טבעי הזה?? הרי אף אחד מהם לא הולך לצבא ולא תורם שום דבר למדינה הזאת, חוץ מזה שהווליום של התפילות יהיה חזק יותר אני לא יודע למה זה עוד תורם, להפך, ככה רק הכח של המיפלגות החרדיות מיתחזק והם יוכלו לקחת יותר כסף.

תאמין לי שלא משנה כמה ילדים אנשים פה יעשו, הערבים תמיד יעשו יותר, ככה זה, עדיף להשקיע במרכבה 4 או בעוד כמה F-16 חדשים לצבא.

באמת איך אתם לא רואים את השחיטות הזאת, אלה פשוט אזרחים (אם ראוי בכלל לקרוא להם ככה) שמישתמשים באמונה שלהם בתור תירוץ זול, ובגלל איזה הסכם סטטוס קוו או לא יודע בגלל מה המדינה פשוט מממנת אותם.

אתה רוצה להתפלל, תתפלל, אתה רוצה לעשות שישה ילדים, תעשה, אבל תתרום את המינימום שבמינימום כמו כל אזרח מכל שיכבת אוכלוסיה אחרת, שלא משנה מה הוא עושה או מה עסוקיו הפרטיים, הוא נדרש להחזיר ולתרום מזמנו ומכספו למדינה, זה לא הגיוני ?

פורסם

אין מה להשוות בין גידול של שישה ילדים לשלושה ילדים,הרמת חיים שלהם גם ככה נמוכה,נשאר רק שלא יהיה להם מה לאכול.

מה שאני יודע זה שאנחנו זקוקים לריבוי טבעי וכמה שיותר,ולשמור על קצת אופי יהודי במדינה,הם ממלאים את החלק הזה במקומנו,הקיצבאות מחזיקים אותם בחיים,וגם המון אנשים אחרים ד"א.

מחזקת את הדברים :

אין מה לעשות אנחנו העם היהודי תלויים האחד בשני כדי לשרוד, וכן אנחנו זקוקים לריבוי טבעי בצורה ממש דחופה כי בעוד 20 שנה לא יהיה לנו רוב דמוגרפי יהודי כאן, אז יש לך ברירה או שתביא הרבה ילדים לעולם כמוהם ותקבל זכויות כמוהם , או תתן את החלק שלך תלך לצבא וכו'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי, המדינה צריכה לתמוך באנשים רק במינימום המאפשר קיום חיים. אידאולוגיה שאנשים יממנו בעצמם! :evil:

כי מה זה המדינה מממנת? זה אני מממן! אני! הפראייר שעובד כמו חמור והולך למילואים כמו כלב ומפסיד שעות שינה בגלל שאני צריך לגייס עוד כמה לירות כדי לחיות ברווחה.

אין לי בעיה להגיד שאני תומך נלהב של דרוויניזם חברתי. מי שמקבל החלטות לא נכונות, שיחיה עם התוצאות.

אני מסכים שצריך ורצוי לספק לאנשים רשת בטחון בסיסית כדי שלא יזרקו אותם מהבית אם הם מחפשים עבודה חודש חודשיים. אבל לממן אנשים לכל החיים? למה מה קרה? פרזיטים לא בבית ספרנו. ואני לא מדבר חס וחלילה על נכים או על אנשים שיש להם בעיות אמיתיות שמונעות מהם לחפש עבודה.

אם אני אצטרך ללכת לנקות רחובות כדי לשלם שכר דירה זה מה שאני אעשה. ואני מצפה מכל אחד לעשות את זה. עד כאן בנושא פרזיטים אופורטוניסטיים, ונעבור לנושא הפרזיטים האידאולוגיים -

אני צריך לממן את האידאולוגיה של בן אדם אחר? למה מי מת? אם אני מתכנן לעשות מקסימום שלושה ילדים כי יותר מזה לא אוכל לפרנס ברווחה, אז אני צריך לממן את הילדים השלישי עד עשירי של בן אדם אחר בגלל שהוא לא מספיק אחראי ונהנה להשען עלי? אני יודע שהם חיים חיי עוני, אבל זו בחירה שלהם נטו.

אתם מודעים לעובדה שבגולה לא היו לאנשים כל כך הרבה ילדים כי אף אחד לא מימן להם אותם?

אתם מודעים לעובדה שבחו"ל חרדים עובדים לפרנסתם?

אתם יודעים שהרמב"ם עבד כרופא והבעל שם טוב היה בעל מכולת? ומה, החרדים היום למדנים יותר גדולים מהם? בחייייייכם. מדובר בפרזיטיות נטו, שמתקיימת רק במדינה הזו ורק מאז שהוחל בתמיכה המאסיבית באוכלוסיה הזו שלדעתי לא תורמת כלום.

אני לא מרגיש יהודי בשום צורה. אני ישראלי. אני בועל טריפות ואוכל נידות על בסיס יום יומי, ולא מרגיש שמישהו צריך לשאת את גחלת הדת במקומי (ועוד לזלזל בי ברוב חוצפתו).

ודבר נוסף - כל הכבוד לאידאולוגיה. אני מעריך אנשים עם אידאולוגיה. אם אני מחר מחליט שאני ראסטפארי ושחוקי הדת שלי אומרים שאני צריך לגדל ראסטות, לשבת כל היום ולחשש, ושהמדינה צריכה לממן את האידאולוגיה שלי ואת הגאנג'ה שלי - נראה לכם שזה יתפוס? רוצים להצטרף?

ואני אומר, שאם אזרח רגיל מסתפק בשני ג'ויינטים בגלל שהוא צריך להתפרנס וזה יקר, אני צריך עשרה ג'ויינטים בגלל שזו האידאולוגיה שלי, ושזה לא פחות קשה לשבת כל היום בזולה ולדבר שטויות מאשר ללכת לעבודה!

יאללה! נלך על זה! המשטרה תוותר לנו כי זה דת!

מדינת אייטולות.

פורסם
[/color][/size]

מחזקת את הדברים :

אין מה לעשות אנחנו העם היהודי תלויים האחד בשני כדי לשרוד, וכן אנחנו זקוקים לריבוי טבעי בצורה ממש דחופה כי בעוד 20 שנה לא יהיה לנו רוב דמוגרפי יהודי כאן, אז יש לך ברירה או שתביא הרבה ילדים לעולם כמוהם ותקבל זכויות כמוהם , או תתן את החלק שלך תלך לצבא וכו'

מההה ?? או שתביא הרבה ילדים לעולם או שתלך לצבא ??

מה זה קשור בכלל ? מה עוזרים כל הילדים שהם מביאים ? חוץ מלקרוא תורה כל היום הם לא עושים כלום !! הם לא עוזרים למדינה הם רק לוקחים ! מה עוזרת מישפחה של 10 ילדים שכל אחד לוקח קיצבה מהמדינה ואף אחד מהילדים האלה לא משלם כלום למדינה ולא הולך לצבא, תגידי לי איך מישפחה כזאת תורמת למדינה ??? בזה שהם הולכים להתיישב בהיתנחלויות ואז חיילים באים ושומרים אליהם ? (אבל להתגייס לצבא זה לא בסדר).

ונראה לך באמת שאני יקבל אותם זכויות כמוהם ?? אם יהיו לי הרבה ילדים ואני לא יעבוד כדי לממן אותם אז יזרקו אותי ואת הילדים שלי לרחוב, בלי לחשוב פעמיים. (וזה ממש ממש לא כמוהם).

אני גם מחזק את דבריו של ishpuz, אני לא צריך לממן אידיאולוגיה של אף אחד, כמו שאף אחד לא יממן את שלי.

את יודעת מה... למה שהם לא ישלמו מיסים לאלה שהאידיאולוגיה שלהם היא ללכת לצבא ? למה שזה לא יהיה הפוך ? או לפחות אחד כנגד אחד ?

פורסם

אלון יש לי רק בעיה אחת עם מה שכתבת .

אין כמאט קשר בין אכלוסיית המתנחלים לבין החרדים ,רוב המתנחלים משרתים ביחידות הכי מובחרות בצה"ל והולכים לעבוד לפרנסתם ,אלו שלא הם סטודנטים או מובטלים כמו כל שאר המדינה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מדינת אייטולות.

אני מסכים איתך לחלוטין. :mm_yeah:

יש לי רק דבר אחד להוסיף - אין לי שום דבר נגד הורים שבוחרים להביא לעולם הרבה ילדים. זה לגיטימי לחלוטין כל עוד להורים יש איך לפרנס בכבוד את הילדים שלהם.

ובדיוק כמו שאני לא מבקש מהמדינה לפרנס את ה205GTI שרציתי לקנות, כך אין אני רוצה שמישהו יבקש (ואפילו יקבל) מהמדינה מימון לעשרות ילדיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנשים, אונו מומנטו, לא צריך להיסחף...

נכון שיש בטלנים שלא יוצאים לעשות כלום, והכי מעצבן שיש את ה"כאילו דתיים" שהם דתיים רק כשצריך, אך לא כולם כאלו... אני מכיר כמה משפחות שבחלק מהן 8 ילדים ושני ההורים עובדים בתפקידים טובים כמו מנהל בית ספר, עורך דין ועוד, ככה שלא כולם אוכלי חינם או משהו...

מה שכן מזה שבמשפחות חרדיות שאני מכיר שני ההורים עובדים מצד אחד ומצד שני שומרים גם על כל המצוות ומתפללים את כל התפילות שצריך אני יכול להסיק שזה אפשרי גם לעבוד וגם לשמור על אורח חיים דתי ולכן כל אלה שלא הולכים לעבוד כי כביכול זה לא מסתדר להם כנראה באמת בטלנים...

רק בקשר למספר הילדים, צריך לזכור שאם נתחיל להגביל את מספר הילדים במשפחה אז בקרוב מאוד אנחנו נהייה מיעוט פה, לכן צריך לחשוב גם לטווח הארוך...

פורסם
אלון יש לי רק בעיה אחת עם מה שכתבת .

אין כמאט קשר בין אכלוסיית המתנחלים לבין החרדים ,רוב המתנחלים משרתים ביחידות הכי מובחרות בצה"ל והולכים לעבוד לפרנסתם ,אלו שלא הם סטודנטים או מובטלים כמו כל שאר המדינה.

מסכים איתך ב 100%, זו רק הייתה דוגמא, והאמת לא כל כך טובה :)

אנשים, אונו מומנטו, לא צריך להיסחף...

אנחנו לא נסחפים ולא מכלילים. ברור שיש חרדים שעובדים ותורמים. הוויכוח פה הוא על הקבוצה שלא עושה זאת, ועל היחס שהמדינה צריכה לתת לאותה קבוצה.

פורסם

וואי במקרה אבל ממש במקרה , יום שישי ההורים שלי ודודים שלי החליטו לעשות טיול בבני ברק לתוך השכונות של כל הדוסים :screwy: .

אנחנו (היחידים שלא דוסים שם) מסתובבים לנו בתוך כל הרחובות ובכל הבלאגנים שהיו שם הם הספיקו גם לשרוף איזה פח אשפה ענק (צפרדע) ובאה משטרות ומכבי אש ועוד...

באמת אני מבין כל מילה שלך , ואתה צודק עם הטיעון הנ"ל.

לא הגיוני שהמשטרה ישבו בחיבוק ידים.

אבל מה , נהנתי לראות את כל הדוסים שם , חולים על כל הראש חח ...פתאום איזה ברלינגו עם 3 דוסים מאחורה מחופשים ושתים יושבים על הגג למעלה ושתים מקדימה צופרים וצופרים ודופקים רייסים שם חחחח...

• תוכן חדש...