Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חולה

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט שבוע שאני סובל מvertigo, תזוזה לא נכונה וכל העולם מסתובב סביבי.

פעם ראשונה ב25 שנותי שאני חולה יותר מיום אחד, ממש מעצבן.

מצד שני - יש לי יותר זמן לבלות כאן :wink:

פורסם

אסור לנהוג במצב הזה, יותר נכון בקושי אפשר ללכת בהתחלה. זה עובר אחריי כחודשיים בערך.

לכל בנאדם יש נוזל באוזן שמאזן אותנו, קורה שיש יותר או פחות מהנוזל הזה אני לא זוכר בדיוק וככה בעצם יש חוסר בשיווי משקל. זה קורה בדרך כלל בטיסות וכאלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה על איחולי הבריאות.

בעיקרון מה שכנראה קרה אצלי לדברי רופא האאג: גבישי סידן שהיו בחלק המקשר את תעלות האיזון (יש 3 כאלה) התפרקו מסיבה כלשהי ומצאו את דרכם לתוך אחת התעלות.

הטיפול היה פיזוטרפיה לאוזן (מסתבר שיש דבר כזה), הרופא פשוט סובב לי את הראש - פעם ימינה, פעם שמאלה, לקום משכיבה, לשכב חזרה וכו'.

המטרה היא להחזיר את הנוזלים הסוררים לאיזור המפגש (התעלות הן בצורת ח)

פורסם

נשמע לא מלבב במיוחד , בכל מקרה תרגיש כמה שיותר מהר

אני יודע בדיוק איך זה ליהיות חולה , אתמול חזרתי משבוע וחצי של דיזינטריה קשה

עם חום גבוה ולאחר אישפוז.

ככה זה שאוכלים דברים בחוץ מבלי לדעת איפה היו קודם.

תרגיש טוב .

פורסם

תרגיש טוב ותבריא מהר!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תרגיש טוב...לי היה משהו דומה עם האוזן..לא ורטיגו אבל פתאום הייתי מקבל סחרחורת רציניות

פתאום בלי שום סיבה ולא הייתי יכול ללכת....

ואז גילו אצלי SUDDEN DEAFNESS....מזלי שגילינו את זה בשלב מוקדם עוד, אם לא הייתי עכשיו חרש באוזן שמאל:roll: ....

מקווה שיעבור מהר

יונתן

פורסם
תודה על איחולי הבריאות.

בעיקרון מה שכנראה קרה אצלי לדברי רופא האאג: גבישי סידן שהיו בחלק המקשר את תעלות האיזון (יש 3 כאלה) התפרקו מסיבה כלשהי ומצאו את דרכם לתוך אחת התעלות.

הטיפול היה פיזוטרפיה לאוזן (מסתבר שיש דבר כזה), הרופא פשוט סובב לי את הראש - פעם ימינה, פעם שמאלה, לקום משכיבה, לשכב חזרה וכו'.

המטרה היא להחזיר את הנוזלים הסוררים לאיזור המפגש (התעלות הן בצורת ח)

אני פשוט סקרן לכמה דברים:

זה היה רק באחת מהאוזניים? איך הפיזיוטרפיה הזו אמורה לעזור? אם אתה יודע כמובן..

כל מקרה החלמה מהירה!

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

החלמה מהירה, שתחזור למוטב בהקדם האפשרי!

באמת פעם ראשונה שאני שומע על בנאדם עם ורטיגו. מה המשך הטיפול מכאן? עוד פיזיוטרפיה? מנוחה?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

שוב תודה על האיחולים, לשואלי השאלות:

אני לא ממש יודע באיזה אוזן זה, אני גם לא חושב שהרופא יודע, הוא לא עשה שום פעולה בשביל לבדוק את זה.

בעיקרון המשך הפעולה אמור להיות מנוחה תוך שיפור הדרגתי במצב.

בכל מקרה, אתמול המצב שלי החמיר ואני נוסע אליו היום שוב, במידה ולא תהיה לו תשובה חד משמעית אני נוסע למיון.

פורסם

קודם כל איחולי החלמה מהירה!

קח בחשבון שאם זה לא עובר בזמן הקרוב שווה לך אולי לשים כמה גרושים על רופא מומחה לטובת דעה שניה. תסתכל באותיות הקטנות בביטוחים המשלימים, אם יש לך, הם משתתפים בעלות הזו.

מקווה שזה יעבור מהר, יש לי חבר שסובל מבעיה דומה שחוזרת מדי פעם כתוצאה ממום מולד במבנה האוזן הפנימית וראיתי אותו כמה פעמים בהתקף, אז אני מבין כמה זה סיוט.

פורסם
קודם כל איחולי החלמה מהירה!

קח בחשבון שאם זה לא עובר בזמן הקרוב שווה לך אולי לשים כמה גרושים על רופא מומחה לטובת דעה שניה. תסתכל באותיות הקטנות בביטוחים המשלימים, אם יש לך, הם משתתפים בעלות הזו.

מנסיון זה תמיד שווה את זה...קופות החולים לא נותנים לך להיות אצל דעה שניה עד שלא יעבור פרק זמן של רופא אחד ושאתה הולך לקבל דעה אחרת אתה תקוע אצל השני

• תוכן חדש...