אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ברקוביץ סגר את הפרטים האחרונים במכבי. ברקוביץ צהוב.. http://www.one.co.il/next.asp?id=60687&bz=10 נלקח מאתר ONE... פתחתי את השרשור הזה ע"מ לשמוע מחובבי הכדורגל (ואני מבקש, בצורה אובייקטיבית גם מאוהדי שאר הקבוצות בליגה) את דעותיכם על העליהום שעשו סביב ברקוביץ (להזכירכם,כבר בן 33) ועל תחילתה של תקופה חדשה. אני למשל, בתור אוהד הקבוצה, פסימי לחלוטין.. אני צופה יותר כסאח ומלחמות פנימיות בין האגו שלו לאגו של קלינגר וצופה פיצוץ עתידי..(נמני-בנין-קלינגר) יש לי הרגשה שיהיה יותר נזק מאשר תועלת לקבוצה (מבחינה חברתית וקבוצתית מכבי בקנטים!!) אם כי אין ספק שברקוביץ יודע כדורגל! מקווה שאני טועה...והעתיד יהיה טוב יותר בעידן ברקוביץ'. אמיר.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
מפגש הפורום?
מאת ami123- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי לשאול למה הפורום לא מקיים מפגשים? אני יודע שהפורום גדול 10000 איש והכל אבל אם תקבעו מקום ויום בפסח נראה לי שהרבה יגיעו וככה גם יוכלו לתרום לפורום ולעזור לו אבל חוץ מזה והכי חשוב זה שנכיר אחד את השני בפורום. קראתי שבעבר היה מפגש אחד בפורום לפני התקופה שלי פה ואני לא יודע אם הוא הצליח או לא אבל תמיד אפשר לנסות עוד פעם ולראות מה יצא. מקווה שתשקלו את זה ברצינות כי זה נראה לי רעיון טוב.
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני כבר לא יכול להתאפק, אני מת לצאת ולפרק לה את האוטו המסכן שלה. הסיפור הוא כזה: הבחורה ( אם אפשר לקרוא לה ככה ) חונה בכוונה מול הבית שלי כל יום בערב. למרות שיש עוד חניות פנויות היא חונה דווקא מול הבית שלי. כאשר אימא שלי חוזרת מעבודה, אין לה חניה מול הבית, היא חונה מול הבית של הבחורה ההיא. דיברנו כבר וביקשנו מהם.. כלום. היא עושה את זה בכוונה וכך גם אבא שלה דפוק, כאשר חסמתי לה את האוטו בלילה, איים עלי ועל האוטו שלנו ( שזה לא ממש משנה, השכרה ). חשבתי ללכת למשטרה להתלונן, אבל אמרתי שכנים... בקיצור זה נמשך ונמשך ואין לי כבר סבלנות לזה. אני מת לצאת ולפרק לה את האימא של הסקודה שלה! ( היא כבר מגזימה ) מה עושים? היא לא מבינה ולא מקשיבה. החניה לא שלנו פרט…
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, שמעתי שיש איזה מבצע של חברת סונול עם חברת הביטוח AIG, שהם נותנים לך מן כרטיס כזה, לתידלוק, (דומה לדלקן) שמקנה לך הנחה במחיר הדלק (כמובן, לאחר שביטחת את רכבך אצלם). המבצע לאנשים פרטיים. רציתי יותר פרטים על זה. ההנחה במחיר הדלק משמעותית? כמו כן, שמעתי שזה נכון רק בתחנות מסויימות של סונול. יום טוב, סער
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צהריים טובים. רציתי להמליץ לכם על מקום נחמד מאוד, פארק ענק חדש בתהליכי בניה הממוקם במערב ראשל"צ. מכיוון שהמקום עדיין בבניה, הוא עוד לא מוקף צמחייה חוץ ממדשאות ומערוגות קטנטנות, אך המקום ללא ספק יהיה מרהיב בסיום תהליכי הבניה. הסיבה העיקרית שאני ממליץ לכם על המקום היא, כמצופה מפרסום בפורום זה, המלצה על מקום פוטנציאלי בו ניתן לקיים ג'ימיקאנות מאוד מזעריות בנות משתתפים בודדים. עקב כך שהפארק בבניה, אין הגבלה פיזית לכניסת מכוניות אליו, והנתיבים הפתלתלים מאוד מהנים לנסיעה במהירות העירונית - הרגשת ראלי! נוסף על השבילים הצרים והמפותלים, ישנו איזור מסוים בגן שכאילו ונבנה לג'ימיקאנה, אמנם קטן מאוד ולא תכנס שם מכונית יותר גדולה ממיני, אך מאוד מרגש להכנס לשם לכמה סחיפות ז…
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
מה זה emule?
מאת ירחמיאל- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה זה ה- Emule הזה שמוזכר כאן פה ושם? תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עוד חודש מגיע חנוכה (בשעה טובה ומוצלחת) ואני מקבל סופשבוע חופש מהלימודים (3 ימים, סעמק, בתיכון זה היה עשרה ימים!!! ). החלטתי שהגיע הזמן לפנק את חברה שלי בסופשבוע בצפון. הדרישות שלי הם צימר באזור יפה שכולל כמה שיותר (עדיף קצת אווירה רומנטית) כי הגיע כבר החורף ולא נראה לי שנצא הרבה מהחדר למרות ששנינו סטודנטים תפרנים המחיר לא כ"כ משנה לי ... תודה מראש לעוזרים ...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
בחינות בגרות... 1 2
מאת gadik6- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יודע מתי משרד החינוך (איזה חינוך איזה..?) אמור לפרסם את תוצאות בחינות הבגרות של מועד חורף?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
לאחרונה שמתי לב שיש פה דיי הרבה ראשלצים, חשבתי אולי נארגן לנו איזה מפגש קטן להכיר אחד את השני. בעקרון צריך: תאריך ומקום. ורציתי לשמוע את דעתכם על הרעיון.. אז חברה אתם מוזמנים לפתח את הרעיון.
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כחודש התחלתי לבנות דיורמה של מוסך לדגמי 1:18 המוסך כולו עם אביזרים אמיתיים (ולא הדפסים כמו שהיו כבר חלק שחשבו) פרט לפוסטרים שבו הנה מספר תמונות שלו להנאתכם, הדגם שבו הינו שברולט שוול 1971, של חברת מאיסטו 1:18 תמונה כללית (תמונה גדולה מדי ולכן היא בלינק) http://img195.exs.cx/img195/2931/p1070002copy3yx.jpg מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תהרגו אותי, אבל אני לא מצליח למצוא מתי לכל הרוחות טופגיר חוזרים. לא באתר שלהם ולא בFinalGear.
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- 4 תגובות
- 999 צפיות
הייתי חייב לשתף אתכם בזה... אחד פשוט הרג אותי http://www.joker-inc.com/view.php?link=nokia.wmv פרסומת של נוקיה מקורית ביותר! . http://www.joker-inc.com/view.php?link=runningmachine.wmv אנימציה מצחיקה. http://www.m90.org/view_image.php?image_id=3765 התעללות לשמה. http://www.joker-inc.com/view.php?link=suvcrash.wmv תאונה מפחידה! בשידור חיי לילה טוב
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, חבר שלח לי משחק דוס והמחשב לא נותן לי להפעיל אותו המערכת הפעלה שלי היא XP SP2 מצורפת תמונה של הבעיה שהמחשב נותן:
הודעה אחרונה מאת maya_angel, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי בעיות עם התקנה של פוטושופ אז אני צריך עצה לדרך/תוכנה כדי לשנות את הגודל של תמונות. הכי פשוט שרק אפשר. רק לשנות את הגודל של תמונות על פי פיקסלים. בצייר של ווינדוס אפשר אבל רק לפי אחוזים. תודה
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מקרה שקרה ביום שבת האחרון : הסוס כנראה ברח מבעליו ,והחל לרוץ נגד כיוון התנועה בשדרות בן גוריון נתניה, תודה לאל לא היו נפגעים אבל נהגים המומים כן . שימו לב שאתם נוהגים ,אי אפשר לדעת מה יבוא מולכם
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תשמעו אני מתכתב עם חברה מפורם בחול... הם רצו ממני לראות תמונות של הניידות שיש לנו פה.. אז בחיית... חיפשתי ב google ויצאו רק תמונות מעפנות... 0לא שהמשטרע שלנו משהו אחר.. אז בחיית אם למישהו יש מושג מאיפה להקריץ בעיקר ניידות תנועה...
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מסעדה טורקית העונה לשם "שאפה" או משהו כזה... הלכנו לשם יום חמישי, ציפינו לאוכל כמו המחירים (סביבות ה 110 שקל לבן אדם, אם ממש רוצים להנות, אבל בלי קינוחים) בקיצור אתה מחוייב לסלטים 18 שקל לראש (לבן אדם) שאגב זה לא סלטים , זה עבודה בעיניים... ה"סלט היחידי שהיה שם ושנגענו בו , היה טחינה ועוד משהו אדום כזה עם בצל שכחתי את השם הזמנו מנות ראשונות , לחמה באג'ון למי שמכיר וכרוב ממולא וכל מיני שטויות כאלו... היה סביר אחרי זה המנות העיקריות הגיעו... צלחת בגודל של המכסה מנוע שלי עם 4 קבבים בגודל של האצבעות שלי שפשוט לא הבנו מאיפה זה נחת עלינו הדבר היחידי שהיה שם טוב זה הפיתות שהם עושים בטאבון והאווירה של המוזיקה ושל המקום... אז למי שרוצה או…
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חזרתי בסביבות חצות הביתה מהופעה של ברי סחרוף, איך שאני פותח דלת, פתאום אני שומע קולות של יללות אבל לא של הכלב שלי, פתחתי את הדלת וישר הכלב שלי שגם שמע יצא החוצה. זה היה מוזר כי בכל הקומה לא מצאתי כלום וחשבתי בהתחלה שזה אחי שסתם עושה שטויות. שמעתי עוד פעם את היללות והבנתי שזה מחדר מדרגות, פתחתי את הדלת ופתאום ראיתי את הגור החמוד הזה במדרגות של הקומה שלי (קומה 16 אחרונה! איך הוא הגיע לשם??). עכשיו הוא איתי בבית. ממש מוזר איך הוא הגיע כ"כ גבוה, כי בבית שלי הוא לא רצה לעלות את המדרגות למעלה, וזו כולה קומה והייתי צריך לקחת אותו על הידיים. מי נוטש כלב כזה חמוד? ועוד שם למעלה לבד! בכל מקרה כל מי שרוצה גור מתוק שחבל"ז, שאוהב פינוקים, וגם שקט- העיקר שילטפו אותו או שהו…
הודעה אחרונה מאת אוהד_מ, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חג שמח לכל חברי הפורום המכובדים! ברצוני לשתפכם בתמונות המתעדות את התחפושת המלבבת שלי ושל זוגתי. ביום שלישי הוחלטה התחפושת, וקיוויתי שהלאנטיס תהיה לרשותי למחרת. שלשום הלכנו לבתי ספרנו מחופשים לחתן וכלה, ואף הלאנטיס לא הדירה רגליה (או שמא אומר גלגליה)! מפאת חוסר זמן, לא היה ביכולתי לקשט את הרכב בצורה מספקת, אך לדעתי בכ"ז כל העניין יצא חמוד מאוד. לאחר הביקור בבית הספר, אספנו חברים ושמנו פעמינו לגנים בסביבה - למקצה צילומים. והרי התוצאה: והנה הלאנטיס לבדה: מקווה שנהנתם! אנחנו בהחלט כן! היה מאוד משעשע לראות פרצופים נדהמים על פני אנשים שבאמת חשבו שאנחנו מתחתנים, וכנראה סברו שמוקדם מדי.. תודות רבות לחברי היקר טל (sla…
-
לאן נעלם מוטי? 1 2
מאת levil-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
עקבותיו בפורום נראו בערך לפני שבוע או יותר בפעם האחרונה סיבות אפשרויות: 1) הוא תרם את המקלדות שלו להומלסים ואין קפה-אינטרנט ב L.A 2)הוא סובל מ"חסם סופרים"(בלוקג') דכאון של "תסמונת קדם מנוע-השתלתית" ,סימפטומים כמו ב PMS. 3) הוא עבר לניו-יורק 4) הוא חזר לרמת-גן ולא מוצא פה מקלדת עם עברית 5) הוא עבר טסט 6)הוא לא עבר טסט 7) נהג אחר הקיף את המסלול הקבוע שלו ב 3 שניות מהר יותר עם מיאטה סטנדרטית
הודעה אחרונה מאת NiTROuS, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחר אני מתגייס 28 למרץ 2005 זה התאריך , הנדסה קרבית זה המקום . מקווה לשמור על קשר כמה שיותר חברה . תאחלו לי בהצלחה אני אבקר כאן פעם בתקופה ... יום שישי עוד שבועיים אני פה . הנדסה קרבית סוגרת שבת ראשונה כל הזין .
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סופסוף אני קונה מצלמה דיגיטלית,התקציב שלי הוא 1500 שקלים חדשים,מה המצלמה הכי מוצלחת\מומלצת במחיר הזה? ואיפה כדאי לקנות? אינטרנט,או שאולי יש איזה חנות מומלצת.. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 20 תגובות
- 13 אלף צפיות
ובכן אני טס לאמסטרדם בעוד כשבועיים לגיחה קצרה של שלושה ימים. עכשיו אני רוצה מקומות בילוי מומלצים ברשותכם. פרט לזונות שאני בטוח יבקר ( ). אני צריך עוד מקומות. מועדונים טובים שיש וכו' . בתודה מראש. נ.ב בילוי בשעות הערב בלבד. כמו כן , מקומות עם זונות ברמה גם כן יתקבל כאן בברכה (שם של מקום , לא יקר מידי בבקשה, אבל שיהיה איכותי עד כמה שניתן). הא כן... קופי שופ, מחיר ממוצע שם לג'יונט ? . ת'רד לא הכי חוקי שיש , אבל שם הכל חוקי אז זה מתקבל אני משער .
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום החלטנו בכיף שלנו לצאת קצת לנשום אוויר ולהנות מהשמש החמה באזור נס הרים, נסענו עם ה106 ראלי של ליאור חברי הטוב, בעליה לראלי חסרת המומנט הייתה קצת בעיה (במיוחד שהיינו 5 אנשים באוטו) אבל בחזור היא הזכירה לנו מי שולט... בכל מקרה תמונות מהטיול... בסוף העליות מצומת אשתאול הגענו לכניסה ההפוכה של יער הקדושים... (אחרי הכביש הצר והמסוכן) ישבנו ופתחנו נרגילה... אחד החברים, ברק שם בדוי (פונטו קבריולט צהובה) הרגיש לחץ כבד באזור האחוריים, כמובן שדווקא שצריך אין - נייר טוואלט, אז הוא לקח איזה מגבת לניקוי האוטו מליאור (קצת ריח של "סקי" בפי הטבעת. אני לא ייתן לארוע כזה לעבור בשקט מבלי לתעד אותו.. …
הודעה אחרונה מאת 22Fast4U, -
- 0 תגובות
- 851 צפיות
כל מי שמכיר, ראה, שמע או יודע על מישהו שמעוניין למכור כרטיסים למשחק היום שישאיר טלפון או שיתקשר ל- 0524-562572 בבקשה זה ממש חשוב ודחוף תודה רותם
הודעה אחרונה מאת clio-rsi, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום מישהו יודע איך אפשר לעשות דבר כזה כמו במכירות פומביות שיש שעון שהולך אחורה והוא כותב עוד כמה ימים,שעות,דקות,שניות נשאר לסוף המכירה?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה , אני ממליץ בחחום על הדיסק החדש של The chemical brothers פעם לא אהבתי את הסגנון שלהם בכלל , עכשיו בתור חובב מוזיקה אלקטרונית מושבע אני יכול להעיד שהדיסק שלהם מעולה . תרכשו בדרך כלשהי ותהנו .
הודעה אחרונה מאת or213, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לכל אחד התחביב שלו, מעניין לדעת למה זה התחביב ומה זה אומר על הבן אדם. מה קשור לכותרת? טוב, אז אני בפורום כבר כשנה כאשר ענייני מוטוריקה הם בראש מעייני (פרט ללימודים, בחורות ואוכל) מפאת חוסר זמן לתחביבים נוספים; ובמקביל הצטרף אחי לפורום אקווריומים בשם AQUA והפך אותו לתחביב ראשי. בהתחלה חשבתי שדגים זה סתם קשקוש ולא עניין יותר מידי רציני, אבל מסתבר שהכל שם בקנה מידה גדול מאד, ורב העוסקים בנושא הם דווקא אנשים מבוגרים (נגיד 27-50 וכמה למטה), בנוסף הם מאד מגובשים ומאד מאד חברותיים ובלתי מזיקים לסביבה (במילים אחרות- אשכנזים ). הכי מפליא אותי יכולת הארגון שלהם כקבוצה בפורום להתראגן ולנקוט במעשים קבוצתיים ומגבשים, הכוללים מפגשים, הרצאות ממומחים (לעיתים העניין גם כולל השכרה …
הודעה אחרונה מאת igez, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זהו זה מחר אני מתגייס...לא יצא לי להיות פה הרבה אני רוצה להודות לכולם על העזרה העצות והתמיכה שננתם במשך הזמן ולאחל לכולם הצלחה בהכל בעיקר במדידות חולה עליכם...ביי ביי צחור
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היות ורק חלק התקשרו להזכיר לי - אני מפרסם מה שזכרתי - מי שיתפוס אותי בחצי שעה הקרובה - אני בעסק של אחי עדיין ויוכל לעזור לו. סמל קידמי ל 106 דור 2 - מחיר 180 ש"ח - ימסר בחינם לבחור שהבטחתי לו - אם תדבר איתי היום - כי עוד מישהו ביקש אותו. סמל אחורי+ מנועול נעילה מרכזית + מנוע חשמלי - עלות כ 360 ש"ח. יימסר בחינם לבחור שביקש ממני - אם תיצור קשר היום - כי, עוד מישהו ביקש אותו. (בחינם - אז יש ביקוש) חגורות ל 205 נמסרו - הגיע בחור ואסף אותן - שילם 0 ש"ח - בהצלחה. כסא נהג פז'ו 206 עבור ג'אסטי - ימסר במהלך השבוע - יש לי עוד כסא כזה אם עוד מישהו מעוניין - מחיר - 0 ש"ח. סט כסאות חדשים ל 205 פור-אבר במחיר 800 ש"ח קידמי + אחורי. סט כסאות במצב חדש של 1…
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- אלי122
- om2
- NTL83
- danbr
- itzik123
- mikyl
- SlowRide
- פינדר
- Israeli-rn
- yohai71
- ארז 1