Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברקוביץ סגר את הפרטים האחרונים במכבי.

ברקוביץ צהוב..

http://www.one.co.il/next.asp?id=60687&bz=10

נלקח מאתר ONE...

פתחתי את השרשור הזה ע"מ לשמוע מחובבי הכדורגל (ואני מבקש, בצורה אובייקטיבית גם מאוהדי שאר הקבוצות בליגה) את דעותיכם על העליהום שעשו סביב ברקוביץ (להזכירכם,כבר בן 33) ועל תחילתה של תקופה חדשה.

אני למשל, בתור אוהד הקבוצה, פסימי לחלוטין..

אני צופה יותר כסאח ומלחמות פנימיות בין האגו שלו לאגו של קלינגר וצופה פיצוץ עתידי..(נמני-בנין-קלינגר)

יש לי הרגשה שיהיה יותר נזק מאשר תועלת לקבוצה (מבחינה חברתית וקבוצתית מכבי בקנטים!!)

אם כי אין ספק שברקוביץ יודע כדורגל!

מקווה שאני טועה...והעתיד יהיה טוב יותר בעידן ברקוביץ'.

אמיר.

פורסם

אני בדעה שלך גם.

ברקוביץ שחקן מעולה אבל גילו כבר מוריד מערכו.

הוא אוהב לעשות הרבה פוזות בכלל הוא פוזאיסט לא קטן ואכן נראה לי שהוא יגרום לסיכסוכים קטנים במכבי למרות שקלינגר תופס את השחקנים שלו חזק.

פורסם

בתור אוהב של החוליגנים בצהוב-שחור אין ספק שעד שלא יעיפו את קלינגר ממכבי לא תראו שום שינוי לצערכם.

במקומכם הייתי עוזב מזמן את הקבוצה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
במקומכם הייתי עוזב מזמן את הקבוצה.
עוזב? עוזב בתור מנג'ר או יו"ר דירקטריון?

אין דבר כזה עוזב! קבוצה אהודה מילדות לא עוזבים...

פורסם
עוזב? עוזב בתור מנג'ר או יו"ר דירקטריון?

מה שנכון נכון עבורנו השרופים הכדורגל הוא יותר ממשחק, זה דרך חיים..

ולמרות שיש כל מיני אנשים תאבי בצע שמוכנים להרוס את כל הקבוצה ולעשות כל מיני מהלכים שהם חושבים שייתנו להם יותר כסף ובעצם הם רק דופקים את הקבוצה אנחנו חייבים להמשיך ולהאמין בקובצה ורק לקוות שהם יבינו לבד שהם לא רצויים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
המשפט הזה כל כך נכון שזה עצוב

למרות שזה נכתב ע"י אוהד מכבי :-)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

קלינגר הוא הבעיה...

צריך שהוא יעזוב עם עוד 20-30 מהשחקנים הבינוניים שהוא הביא....

ברקוביץ' יכול לפרוח תחת המאמן הנכון, אבל לא בסגנון של קלינגר...

מה שקלינגר אמר במסיבת עיתונאים על שיטת משחק של ברקוביץ' ולפניו 3 חלוצים זה משהו שלעולם לא יקרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

3 שנים אני מנוי בשער 11.

כל שנה עושה מנוי ומתחיל להתחרט אחרי המשחק הראשון של הקבוצה.

כל שנה מחדש. אין מה לעשות כשמכורים מכורים!

אולי בשנה הבאה המצב ישתפר.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ההגרל הבאה ב"ווינר" - כמה זמן ייקח לברקוביץ' לריב עם כל העולם ואחותו , וכמה מחזורים יעברו עד שקלינגר יצהיר שיש מחנות במכבי ?

אגב - אמיר , קבוצה אולי לא מחליפים , אבל בהחלט אפשר לעזוב.

אני אוהד בית"ר (הייתי) מ-76 , הגביע הראשון , פספוסי האליפויות המטורפים , האליפות הראשונה , הירידה ,עלייה ,אליפויות נוספות.

בשנתיים שלוש האחרונות כבר לא ממש איכפת לי מה קורה עם הקבוצה. הפסד, תיקו, ניצחון. אותו דבר.

הכיף שאפיין את המשחק של בית"ר נעלם (לא ,הילדים של אוחנה לא ממש משחקים בכיף. זה רק נדמה). תוצרת הבית שהייתה גאוות המועדון נעלמה. סתם קבוצה.

זה לא שתראו אותי ביציע של הפועל חס וחלילה - אבל באמת שכבר לא כ"כ אכפת לי מה עושה בית"ר .אפילו שנה שעברה לא הזיזה לי אפשרות הירידה.

מה שנשאר זה בעיקר שמחה לאיד - על משחקי הנפל של מכבי והפועל ת"א...

פורסם

שיחזירו את שייע גלזר ויסגרו עניין.

כל כך אופייני לכדורגל הישראלי, לגרד שאריות של שחקנים מהימים הטובים יותר שלו במקום להשקיע בדור חדש.

חוץ מזה, בשביל מה כבר יש ללכת לכדורגל? רימונים יש לי במילואים ומכות יש לי בשכונה בחינם.

מאז שפירקו את מכבי יפו אין קבוצות עם נשמה בארץ. יש שחקנים עצלנים שעוברים מקבוצה לקבוצה כאילו הם איזה סטארים ברזילאיים שעוברים מבארסה למילאן תמורת כסף.

נמני בבית"ר, ברקוביץ' במכבי, תיכף יחזירו את מלמיליאן והוא ישחק בהפועל...

מה נשאר לאהוד בקבוצה? מה? כששחקנים מתחלפים כמו גרביים, בעלים מוכרים וקונים מועדונים כאילו היו פוגים, ומאמנים מדלגים מקבוצה לקבוצה כמו פועל זר ניגרי באורגיה של אשכנזיות. הדבר היחיד שיחסית יציב בקבוצה ושווה משהו זה נכסי הנדל"ן שלה.

לא מעניין, ותעזבו אותי באמא'שכם.

פורסם

לא יודע אבל נראה לי שאייל לא נראה כל כך מחוייך במסיבת העיתונאים (תוציאו כמה דחקות הוא היה קר כזה).

רק אני חושב ככה?

חוץ מזה אני חושב שהוא השחקן הכי טוב שגדל כאן

חיפה עשו בשכל שהם לא לקחו אותו לדעתי

הוא בן 33

יקר

נפצע כל הזמן

ולא קל להסתדר איתו

חיפה לא צריכה את כל הכאבי ראש האלה היא מסתדרת בלעדיו (אגב תרומתו בגיל כזה בספק)

הוא יושב בול כל מכבי תל אביב.

הם רגילים לשחקנים כאלה.

אוהד חיפה!!!

פורסם
אגב - אמיר , קבוצה אולי לא מחליפים , אבל בהחלט אפשר לעזוב.

בשנתיים שלוש האחרונות כבר לא ממש איכפת לי מה קורה עם הקבוצה. הפסד, תיקו, ניצחון. אותו דבר.

זה לא שתראו אותי ביציע של הפועל חס וחלילה - אבל באמת שכבר לא כ"כ אכפת לי מה עושה בית"ר .אפילו שנה שעברה לא הזיזה לי אפשרות הירידה.

בדיוק!!!!

הייתי מנוי בשער 4 (כשמכבי שיחקו עוד ברמת-גן) במשך כשלוש שנים..

עם כל צורת הניהול האחרונה במועדון התחלתי ללכת בגישה שלך, ואין לי צער בכך.

אני שמח בלב עם ניצחונות (אפילו מוותר על לראות משחקים ומספרים לי א"כ את התוצאה) ומגרד את הביצים בהפסדים.

מאידך, מגיל צעיר מאוד אני אוהד מושבע של הקבוצה האיטלקית יובנטוס.

אמנם עוד לא יצא לי לטוס למשחק (השותף לטיסה ביטל יומיים לפני) אבל אני לא מפסיד אף משחק, ועוקב נון-סטופ במתרחש דרך העיתון והאינטרנט...

אני מצאתי בעקיפין מחליפה למכבי..:wink:

אישפוז- אתה כ"כ צודק...מילים מדוייקות של הבנה..

אני צופה סיפורי נמני-קלינגר בהמשך...

אמיר.

• תוכן חדש...