Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראתי את כל השירשור אבל דבר אחד לא הבנתי .

מה הטעם של השכנה לחנות מול הבית שלך בכוונה ? הרי כפי שאתה מתאר החניה מול הבית שלה פנוייה?

ופשוט אתה והשכנה עושים החלפות בחניה ?חחח מוזר מאוד..

לא מוזר, יש פשוט אנשים כל-כך טיפשים ועקשנים בעולם...

לי יש שכנים שיש להם 2 חניות רשומות. לכל השאר יש אחת. הם היחידים שמחנים לא בחניה שלהם אלא ליד איזה "אי תנועה" שנמצא מאחורי האוטו שלי. לא רק שזה מקשה עלי לצאת מהחנייה הם משאירים את החנייה שלהם ריקה!

ואם אני מחנה שם (עם האוטו השני שלי) מודבק לי פתק על השימשה (ע"י אותו דייר).

הבעיה נפתרה (חלקית) לאחר שביקשתי מנו לא לעשות את זה והוא אמר לי "זו חנייה ציבבורית ומותר לי לחנות כאן"... התשובה שלי היתה:"כן, אני יודע, יש לי 2 מכוניות ישנות שמאוכסנות במחסן של חבר, אתה לא רוצה לראות אותן כאן, נכון?!"

זהו, מאז הם מישתדלים לא לחנות שם...

לפי דעתי הרעיון שגילי הציע טוב מאוד זה הכי חוקי

גם לי כל הזמן יש בעיה עם מ***** שחושב שכל הבניין שלו

אני כבר עשיתי אותו מסכן רק ככה הם לומדים תאמין לי

בעיר שממנה אני בא זה לא עיר "רגועה" והמשטרה לא נטפלת לקטנות כאלה

הבאתי לו כמה חברה שהפחידו אותו

מאותו זמן יש לי שקט

מכיר את החוק השלישי של ניוטון?

לעולם אתה לא יודע מי עומד בפניך, וכשתדע, לפעמים זה עלול להיות מאוחר מידי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כנראה באמת השכנה נטפלת בכוונה לבחור.

במקרה שלך זה באמת טימטום אחד גדול , לדייר יש 2 חניות פנויות והוא מתעקש שלא להחנות שם ?:roll:?

אווי איזה אנשים יש בעולם , אוהבים להתעסק בחארטות...כנראה משעמם להם מאוד.

פורסם

אני לא יודע למה כמה פה כ"כ כועסים על ווקה, זו לא כזו חוצפה לבוא בטענות למישהו שעושה לך דווקא גם אם זה מעוגן בחוק, למרות שלעשות משהו לא חוקי מנגד זה באמת לא בסדר.

אני רוצה לחזק נקודה שהעלו פה קודם, לדעתי הדרך הכי טובה לפתור את הסכסוך היא פשוט לתפוס שיחה נעימה עם הנהגת מתישהו והסביר לה את עמדתכם בנושא, תתעניין גם בצד שלה ומדוע דווקא נעמדת שם ולא ליד הבית שלה (דבר בטון נחמד וקשוב), ותסביר לה (באם אתה רואה שאין לה טיעון מוצדק למעשה) שמאד חשוב לכם לחנות מה שקרוב לבית בגלל שאתה נכה וקשה לך ללכת הרבה (טוב סתם, ניתן לוותר על הקטע הזה), בכל מקרה תהיה נחמד ותחייך לא משנה מה תגובתה, ואם יוצא לך לדבר עם האבא שיותר מבוגר ממך גם תראה לו כבוד בשיחה ותעביר אותה כמה שיותר טוב.

אני בטוח כמעט ב100 אחוז שאם תעשה את זה כמו שצריך תזכה בחנייה שלך.

ד"א חשוב תתנצל על המקרה שחסמת להם את הרכב באותו היום ותהיה פייסן.

פורסם

אופציה א: קנה פחית צבע אדום ופחית צבע לבן וקשט בהם (בחשאי) את אבני השפה. רק אתה תדע שזה תימרור לא חוקי.

אופציה ב: קנה עמוד עם שלט אין חניה פרט לרכב מספר XXX (שלך).

בהצלחה

פורסם

QUOTE=Rolls Royce]אופציה א: קנה פחית צבע אדום ופחית צבע לבן וקשט בהם (בחשאי) את אבני השפה. רק אתה תדע שזה תימרור לא חוקי.

אופציה ב: קנה עמוד עם שלט אין חניה פרט לרכב מספר XXX (שלך).

בהצלחהואז השכן יצלצל לעיריה וישאל אותם מדוע הם סימנו מחדש את המדרכה או שמו שלט חניה פרטית, הם יבדקו ברישומים, יגלו את הטעות, יתקנו אותה, השכן ה"נחמד" שלך כמובן ילשין עלייך, העירייה תפנה למשטרה שתחקור את העניין ...

ושוב נחזור לשאלה שעלתה פה הרבה בשרשור: תגיד, משעמם לך בחיים???

זו חניה ציבורית, זכותו של כל אחד לעשות בה מה שהוא רוצה, היא לא בבעלותך. משהו מפריע לך? כואב לך? אתה מוזמן לפנות לשכנים שלך. לא מצליח לסדר את העיניינים עם השכנים שלך? זבש"ך

לפעמים אנשים פה נותנים עצות כאלה יעילות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן, הם לא עושים רושם משפחה סימפטית במיוחד, אבל בגלל שזו חנייה ציבורית אין לך הרבה מה לעשות. לנו יש חנייה פרטית וכשהיא חסומה זה די מרתיח... אם זה לא היה מישהו אחר בכל פעם הייתי בלי ספק עושה מעשה... אם זו לא חנייה פרטית האפשרות היחידה שלך היא לנסות לדבר איתם כמו בני אדם ואם זה לא עובד תשכח מזה.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אם זה כל כך כל כך מפריע לך אז אם אני לא טועה אתה יכול לעשות את החניה לחניה פרטית, זה כרוך בתשלום לעיריה כמובן..

פורסם

אתה יודע? אני שומע מה שאתה אומר וזה נשמע לי כמו:

אויויואוי, השכנה שלי חונה לי מול הבית, מה אני אעשה? :cry:

פורסם

איציק. יש לה חניה מול הבית ולי חניה מול הבית. להם יש 2 רכבים ויש עוד מקומות לחנות. אתה קצת מגזים!

ofir. להתייחס להודעה שלך או מה?

פורסם
איציק. יש לה חניה מול הבית ולי חניה מול הבית. להם יש 2 רכבים ויש עוד מקומות לחנות. אתה קצת מגזים!

ofir. להתייחס להודעה שלך או מה?

אני מקבל את מה שאתה אומר, אבל מי שמגזים פה הוא אתה.

מה שקרה הוא שעכשיו פשוט שני הצדדים נכנסו לפינה, אתה בשלך והיא בשלה ואף אחד לא יזוז מעמדתו. מה השגת בזה ? כלום.

מה שמוגזם בכל העניין הוא שאתה בחרת לחסום את הרכב שלה למרות שאין לך שום זכות כזו...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם זה כל כך כל כך מפריע לך אז אם אני לא טועה אתה יכול לעשות את החניה לחניה פרטית, זה כרוך בתשלום לעיריה כמובן..
את בטוחה? ניתן לשים את היד על רכוש ציבורי ללא מכרז תוך תשלום "שוחד" לעיריה?

אני ישר רץ לשריין לעצמי חניה בכיכר רבין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

VOVKA, ניסית לדבר איתה או אם האבא?

אם לא הולך, ואין להם תרוץ הגיוני, נסה את מה שאני הצעתי לך, תחנה במקום רכב (עם רישוי וביטוח!), במיקרה הכי גרוע, תחנה מולו ותחסום אותו. אם הם יחסמו את האוטו הזה, אתה יכול להזעיק את כחולי המדים ולהגיד שיש רכב שחוסם אותך... ועדיף ב 4 לפנות בוקר. המישטרה תאתר אותם ותתקשר/תצלצל בדלת ותבקש להזיז את הרכב... אחרי כמה פעמים כאילו הם לא יחנו שם...

אחרי שהכל ירגע אתה יכול למכור את האוטו באתר קלסיקאר לאדם הבא שיש לו בעיות עם השכנים:wink: . או להתחיל לשפץ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בוא נסתכל על זה ככה.

היא עושה לך חיים קשים? מחנה לך בחניה, ולא מתלוננת כשאתם מחנים לה בחניה?

למה שזה יהיה ההפך? תהפוך את היוצרות!

אני לא יודע בדיוק באיזו צורה המכוניות שלכם עומדות בחניה, אבל בכל מקרה תעשה להם חיים קשים.

תדבק להם עם האוטו לדלת הנהג בשביל שהיא לא תוכל להכנס לאוטו כשהיא תחזור\תאלץ להכנס מדלת אחרת, או שתדבק מהם מאחור\מלפנים ודברים כאלה.

כשהם יראו כשאתה תמיד עושה להם חיים קשים וזה יפריע להם, הם כבר יגיעו אליך.

כמובן שאתה מסתכן במכות צבע\פגושים מעוכים, אבל עד שזה לא יקרה זה הדבר שאפשר לעשות שהכי מספק את הנפש.

שרטט ציור של החניה שכולנו נוכל לראות מה הולך אצלכם בבניין.

אני יכול להבין את ווקה, גם אני והשכנים שלי מחנים באופן קבוע בחניה ציבורית ליד הבניין, יותר נכון בגן ציבורי צמוד ושם 2 נתיבים שבצד האחד שלהם אפשר להעמיד את האוטו. אין שם תנועה עוברת, אפשר לומר ששיפצו את החלק הזה בגן במיוחד לבניינים אצלנו.

הדיירים אצלנו מחנים בשורה, בדר"כ 10 מכוניות. לכל אחד יש פחות או יותר מקום קבוע שהוא מחנה את האוטו שלו בגן, לא חניה פרטית אבל עדיין חניה קבועה לכל אחד.

כאשר מישהו מחנה לי בחניה, וזה מתחיל להיות הרגל קבוע ולא פעם ראשונה או שניה (נגיד ומישהו קנה רכב והתחיל לחנות אותו במקום שלי), אני נאלץ כרגיל לחנות את האוטו במקום אחר. לא מתחת לתאורה כמו תמיד, לא קרוב לחלון של החדר שלי כמו תמיד. אם אני לא רואה את האוטו מהחלון, זה מעצבן, אני לא יכול להרדם טוב בלילות בגלל זה. כל רעש קטן אני קופץ לחלון.

אז מה אני עושה?

אני פשוט נדבק לאוטו שהחנה שם עד כדי כך שהלוחיות רישוי שלי ושלו יכולות להתנשק נשיקה צרפתית שם.

אני לא רכושני בזה, פעם, פעמיים שלוש...שיחנו בכיף. אבל שלא יהיה הרגל. אני לא מחנה אצלם ושהם לא יחנו אצלי!

אם השכן רוצה לשאול למה נדבקתי. אני תמיד עונה "החנתי שם כי לא רציתי לתפוס לשכן אחר את החניה שלו, פשוט לא נעים לי ממנו".

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...