Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ורק חלק התקשרו להזכיר לי - אני מפרסם מה שזכרתי - מי שיתפוס אותי בחצי שעה הקרובה - אני בעסק של אחי עדיין ויוכל לעזור לו.

סמל קידמי ל 106 דור 2 - מחיר 180 ש"ח - ימסר בחינם לבחור שהבטחתי לו - אם תדבר איתי היום - כי עוד מישהו ביקש אותו.

סמל אחורי+ מנועול נעילה מרכזית + מנוע חשמלי - עלות כ 360 ש"ח. יימסר בחינם לבחור שביקש ממני - אם תיצור קשר היום - כי, עוד מישהו ביקש אותו. (בחינם - אז יש ביקוש)

:wink:

חגורות ל 205 נמסרו - הגיע בחור ואסף אותן - שילם 0 ש"ח - בהצלחה.

כסא נהג פז'ו 206 עבור ג'אסטי - ימסר במהלך השבוע - יש לי עוד כסא כזה אם עוד מישהו מעוניין - מחיר - 0 ש"ח.

סט כסאות חדשים ל 205 פור-אבר במחיר 800 ש"ח קידמי + אחורי.

סט כסאות במצב חדש של 106S16 דגם ספורטיבי (לא חצי עור) - מחיר - 800 ש"ח בלבד קידמי + אחורי.

חצאיות קידמית + אחורית ל 205GTI/CTI ימכרו ב 1200 ש"ח לכל הקודם (עבור שתיהן - מוכנות לצבע) - הבחור שהיה אמור לאסוף אותן לא הגיע.

אם מישהו ביקש עוד משהו ושכחתי ניתן כאמור לדבר איתי בחצי שעה הקרובה....

050-6286973

חג שמח לכולם,

אלון

נ.ב.

מאוחר יותר נא לא להתקשר....

אלון

• תוכן חדש...