אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
נהג מכונית פרטית נכנס לכביש ב"אין כניסה" במחלף נשרים, התנגש בכמה מכוניות, ולבסוף נהרג. הכביש נסגר ונפתח לתנועה לאחר כחצי שעה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3062852,00.html
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח! האם בכביש 6 מותקנות מצלמות מהירות כלשהן? או שיש שם רק ניידות שיכולות לתפוס אותך על מהירות?
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 1 תגובות
- 932 צפיות
כנסו לפורומים שלהם אותי זה מאוד מעצבן - אגב. רון.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמו שנכתב בכותרת, אני צריך לדעת מהו סמ"ש. תודה, ופורים שמח
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מנוי לתוכנית המנויים של מפעל הפיס קרוב לשנתיים לצערי עד היום "נאדה"! מה שיותר מוזר זה שעד היום לא פגשתי או שמעתי על מישהו שמכיר מישהו שזכה בתוכנית המנויים. לדעתי...בעצם,אין לי דעה אני חותך את המנוי!
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
DestDLL.dll
מאת gibsonlp- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, ע"מ לבדוק שימושיות mapmonkey (מבוסס על הSDK של Destinator) בתור GPS לרכב אני זקוק לגרסא "עובדת" של DestDLL.dll (המבין יבין...) כל מה שמצאתי עד עכשיו מיועד למעבדי ARM ולא לגרסאת הSDK שרצה על Win32/X86. אשמח אם מישהו יוכל לפנות אלי בה"פ במידה והוא יוכל לעזור תודה.
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר בפרוייקט ל....איכות הסביבה! חבורה של אנשים הקימו ארגון והחליטו לבנות קריקטורה של האמר, לא בשביל הכייף האישי שלהם, אלא למשוך תשומת לב (שאותה השיגו בצורה לא-רעה...). למה למשוך תשומת לב? תשובה פשוטה: הרבה אנשים ניסו להשפיע על הציבור להפסיק לזהם ולהתחיל להתנהג בצורה ידידותית לסביבה. זוהי אחלה פרסומת לבצע את הדרוש. לטענת החבורה, ההאמר לא מזהם, חברותי, פשוט, לא צורך דלק, מהנה ואחראי! בעצם מדובר במרכב של אופניים מחוברות, והרעיון הוא שאנשים יתחילו להשתמש בכוח הרגליים שלהם ויפסיקו להשתמש בכמות כה רבה במכונות פולטות העשן... החבורה עוברת עם ה"האמר הירוק" בערים רבות ומביאה לתודעת האנשים את סיפורם לגבי איכות הסביבה ושימורה. תיירים שואלים כיוונים, אנשים …
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השירשור הזה מוקדש לנימרוד... יצור עצמי של לוחיות לרכב! גילי
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
ווידאו דיגיטלי
מאת Avi L- 4 תגובות
- 993 צפיות
שלום לא מזמן חבר קנה לי מתנה מארה"ב מצלמת ווידאו minidv של סוני הדגם המדוייק הוא dcr-hc20 העברתי כבר כמה תמונות וסרטונים דרך הכבל usb שמגיע איתו האיכות ממש נמוכה מישהו אמר לי שאם אני יקנה כרטיס firewire ויחבר אותה אליו האיכות תעלה משמעותית הטענה הזאת נכונה ? אשמח אם תפנו אותי למאמרים על מצלמות וצילום ואם אפשר על תוכנות וטכניקות צילום אני ממש מתחיל בזה... תודה אבי
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מישהו מחזיק מכשיר ואיזה אני פשוט מתלבט ברגעים אחרונים לפני הרכישה של איי פוד 30 גיגה ipod photo (צבעוני ). מה ההתרשמות מהמכשיר אם מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
תחפושת "מוטי" לפורים 1 2 3
מאת or213- 36 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
החלטתי להקדים את פורים ! היום בלילה שמתי קסדה על הראש , כפפות על הידיים והתחפשתי למוטי . נהיגה עם קסדה על הראש וכפפות על הידיים זה בהחלט עסק מסוכן , אתה מרגיש 600 כ"ס ברגל ימין !!! שווה לנסות . זה גם מצחיק דרך אגב .
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש למישהו מידע לגבי רמת הקרינה בערכי SAR מאוזניות BT? לפי המפרט הטכני של התקן , צריכת האנרגיה אמורה להיות מאית מטלפון נייד אך במקומות שונים נטען כי אין הבדל ועדיף כבר אוזנייה רגילה. http://www.cnet.com/5208-6033-0-10.html?forumID=105&threadID=91367&messageID=1031143&start=-254
הודעה אחרונה מאת levil, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חג שמח !!! למה כדאי להתחפש? ,שנה אחרונה צריך להיות משהו מצחיק, אני חשבתי על: אישת הצומת (זונה)- סליחה שזה גס אז ככה תראו איזה טירוף: לשים פאה בלונדינית שעם שיער בלונד ארוך, ללבוש חוטיני ולהרים אותו למעלה (כמו נשות הצומת) שיראו.., חחח איזה פאדיחות ,לקנות את הסגריות שיש בהם קמח חח לשים חזה מפלסטיק ולהתאפר כמו אשת הרחוב (ולדבר כמוהה) , מה אתם אומרים? או יש לכם הצעות אחרות חג שמח !
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 4 תגובות
- 853 צפיות
, , , , ,
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
זה רק אני שלפעמים נכנס לפניות עוזב גז וממלמל "פרובוקציה" זה רק אני שלפעמים נכנס לפניה וממלמל "ברקס , משקל קדימה , תחת לא לצאת טיפה גז" זה רק אני שמלווה בזמזום את הטורים ??? האם זה רק אני או שגם לכם יש קטעים מוזרים כמו שלי אני מתחיל לחשוב שאני מתחרפן !
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 2 תגובות
- 925 צפיות
לפני מספר שנים נוסד הרכב ראפ-מטאל הולנדי עם סגנון מיוחד של של רוק-כבד שמגיע מכיוון גיטריסט מבריק , הסולן :ראפר שרירי שנראה כאילו הוצנח היישר מהרלם (ניו-אמסטרדם) לאמסטרדם בסיסט עם ראסטות ועל הסינטי והסקרץ' בחור שנראה כפליט של להקת פאנק והכול עובד ביחד בצורה מושלמת (עד שהם התפרקו) . הדיסקים שלהם נחמדים אבל האנרגייה והביצועים מרשימים הרבה יותר בהופעה חייה ,כמו הופעה ששודרה פעם מן זמאן בערוץ הסופר-צ'אנל הופעה חייה ברומא שהקלטתי מהאמצע ואני מחפש מישהו שהקליט מההתחלה באתר של מעריצי הלהקה לא שמעו על ההופעה הנ"ל להפתעתי
הודעה אחרונה מאת levil, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מושג חדש במילון
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכם. רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי. ואני לא ממש יודע מה לעשות. אז ככה... יש חברת אבטחה שעובדים בה צעירים. כל מי שרוצה יכול לבוא. זה לא מחייב צבא וזה. זו לא עבודה קבוע וזה פעם בכמה זמן שיש עבודה. הייתה לנו עבודה בתל אביב ואנחנו גרים באשקלון. יצאנו 5 חברים לעבודה באוטו הפרטי שלנו. היינו צריכים להגיע לשם ב8 בבוקר. באמצע הדרך עצרו אותנו שוטרים ועיכבו אותנו בערך שעה ומשהו! לא ממש משנה העניין הוא שהגענו בשעתיים איחור. הגענו ביקשנו סליחה ונכנסנו לעבודה. אני חייב לציין שמשלמים לי שעה. נתנו לנו לעבוד ולעמוד בלי לנוח אפילו שניה 14 שעות!!!! לא כולל השעתיים שאיחרנו. לפני כמה ימים באנו לקבל את המשכורת. יצא לנו בערך 280 שקל כל אחד על אותו יום. …
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי שיש כאן מספיק מביני דבר בשביל לשאול אתכם. קרובי משפחה שלי מחפשים את הכלב קאנה קורסו. הכלב הזה נחשב לגזע "עליון" באיטליה, משם הם נדלקו עליו. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חוות גידול של הכלבים האלה בארץ ? או אולי איזה אחד למכירה ? הם צריכים אותו בתור כלב אספנות, לא בייביסיטר, לכל המודאגים. דניאל.
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי חור בקוטר 10 מ"מ בפלסטיק מסיבי למדי שלתוכו נכנס בדיוק פין מתכת בקוטר 10 מ"מ. אני צריך להחליף את הפין, והיחיד שאני יכול להשיג הוא 11 מ"מ, כך שהחלטתי להגדיל את החור (יש מספיק "בשר" בפלסטיק בשביל לבצע את זה). האם מקדח 11 מ"מ רגיל יספיק, או שאני צריך להשתמש בבן זוגו לא יוצר ההברגה של המברז שהוא מדוייק יותר (שכחתי איך קוראים לזה, הזקנה משפיעה). תודה, ליעד
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איזה מצלמה דיגטלית מומלצת במחיר של כ-1000 ש"ח?? תודה לעונים.
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד כעשרים ימים אני טס לאנטליה לבית מלון הכל כלול. לפני כשנה היינו במרמריס ושם עשיתי טיול טרקטרונים, חוויה מדהימה. רציתי לדעת האם גם באנטליה יש כזה דבר, והאם יש גם בעונה הזו? מכוון שזה בית מלון הכל כלול לא בטוח שאני ייצא לעיר , אלא רק אם יש טרקטרונים . אז מי שיודע מניסיון אשמח לתשובה. לירון.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 10 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לדעת מה הנפח של הסוללה עם רב מודד (פלוק,מולטימטר) איך אני מודד את זה? על סוללה אחת מצויין לדוגמה 1600 אחרת 2100 איך אני רואה את זה במדיד? אם יש בכלל אפשרות כזאת? כל המצבים ששיחקתי איתם מראים לי הספק של 1.5 שלא את זה אני מחפש. תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת eiti1, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ב-25 ביולי אני כנראה מתגייס ליחידה קרבית ורציתי לעשות טיול איפשהוא בעולם לפני . יש לי כחודש חופש כי אני מסיים את כל הבגרויות ב-23 ביוני ! עכשיו יש כמה דברים שהם חובה : הטיול חייב להיות קשור למכוניות הטיול יהיה כשבועיים שלוש לא משנה איפה בעולם וההגבלה היא ל-5000 דולר (אין בעייה להוסיף עוד כ-אלף דולר) ואני דיי מעדיף טיול מאורגן . אם למישהו יש רעיונות הצעות אשמח לשמוע בברכה נדב
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבקשה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3060495,00.html
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
קניית כלב... 1 2
מאת gadik6- 29 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני חושב על קנייה של גור כלבים מגזע רועה גרמני או רוטווילר... האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות גורים כאלו באיזור הדרום או המרכז (עדיף בדרום)... חשוב כמובן לקנות ממקום מוכר ולא מ"חאפרים"... ומה המחיר (בערך) של גור כזה?
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
עברית ב i-PAQ
מאת yoelbe- 0 תגובות
- 815 צפיות
יש לי i-PAQ עם עברית, אך עדיין לא ניתן לקרוא עברית בחלק מאתרי האינטרנט, במקום אותיות יש ריבועים. מישהו יודע למה ואיך ניתן לתקן את זה?
למעט הפורום , לאיזה עוד אתרים אתם נכנסים בד"כ כאתרים הקבועים /ע"ב יומיומי
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משרד התחבורה האמריקאי השקיע מאמצים רבים בפיתוח חגורת בטיחות חדשה המצמצמת ב 45% את כמות התאונות כאשר חוגרים אותה נכון!!!
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
דבר חמוד למדי שנתקלתי בו לא מזמן. פלאגין (לוינאמפ, מדיה פלייר ולמה לא) שעוקב אחרי הרגלי ההאזנה שלכם. ובאתר שלו אפשר לראות סטטיסטיקות מוסיקליות שלכם, לפגוש אנשים עם טעם דומה לשלכם ועוד שאר חברים חביבים. לדבר הנהדר הזה קוראים AudioScrobber. ואם מישהו תוהה לעצמו איזה מין זבל אני שומע, אז קפצו לפה.
הודעה אחרונה מאת psychuil,