Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DestDLL.dll

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ע"מ לבדוק שימושיות mapmonkey (מבוסס על הSDK של Destinator) בתור GPS לרכב אני זקוק לגרסא "עובדת" של DestDLL.dll (המבין יבין...)

כל מה שמצאתי עד עכשיו מיועד למעבדי ARM ולא לגרסאת הSDK שרצה על Win32/X86.

אשמח אם מישהו יוכל לפנות אלי בה"פ במידה והוא יוכל לעזור

תודה.

פורסם

החתימה אומרת הכל :lol:

Record holder for a-z around MAMDAS programmers in every keyboard configuration - 1.89 seconds

"if you can't type fast with a shitty keyboard - a good one won't help you

אני גם צריך לעשות אחת...

Record holder for 0x0000-0x0064 around 8200 programmers every

endian configuration - 1.89 gigaflops

"If you can't debug fast using a console - graphical .NET crap won't help you"

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

מצטער אם סיבכתי מישהו :smile:

בכל מקרה - מצאתי כבר עותק של הDLL ועכשיו הגעתי לעבודה הבאמת מסובכת - הרצת Destinator בLinux עם wine....

פורסם

בכל מקרה - מצאתי כבר עותק של הDLL ועכשיו הגעתי לעבודה הבאמת מסובכת - הרצת Destinator בLinux עם wine....

אנשי הGUI אנשי הדממה...

(GUI=Green User Interface)

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה רוצה להריץ את D על Palm... :-D

בכל מקרה יש כמה גרסאות, רובן עושות בעיות כגון זליגת זיכרון, נתקעות ומוציאות שגיאות אין סופיות שצריך לעשות Softreset ל- PPC, הגירסה האחרונה היא זאת שתקינה שים לב שיש לך אותה ולא אחרת.

חוץ מזה תקנה PPC ופתרת את בעיותיך...

Finger's gonna kill me.

פורסם

לא מדובר על אותו DLL שמותקן בdestinator על הPPC, מדובר על זה שמיועד לSDK שרץ על windows.

כרגע ב windows שרץ לי תחת vmware על הלינוקס אני מריץ mapmonkey (מבוסס על הSDK) ושם יש לי את מפת ישראל, זה נראה עובד - אבל זה בVmware'd Windows. אני רוצה carpc מבוסס לינוקס... פה הבעיה :smile:

פורסם
לא מדובר על אותו DLL שמותקן בdestinator על הPPC, מדובר על זה שמיועד לSDK שרץ על windows.

כרגע ב windows שרץ לי תחת vmware על הלינוקס אני מריץ mapmonkey (מבוסס על הSDK) ושם יש לי את מפת ישראל, זה נראה עובד - אבל זה בVmware'd Windows. אני רוצה carpc מבוסס לינוקס... פה הבעיה :smile:

:mm_yeah: לא שמתי לב לכתוב בהודעה הראשונה...

בכל מקרה עוד לא שמעתי שמישהו הצליח לעשות מה שאתה רוצה (בשלב זה).

נסה להעזר בחברה כאן - http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=56

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...