Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אני לא בצבא.

אני מתגייס עוד חודש.

בכל מקרה אני הולך לפנות לבית הדין לעבודה.

ננסה לעשות עם זה משהו.

באמת תודה לכם חברה.

עזרתם לי מאד!

יום טוב לכם.

ROVER=~~

פורסם

הכי חשוב, אל תתייאש! הכל לצידך !

לגבי שעות העבודה, אל תשכח שאתם כמה והוא אחד. משמע יש לך עדים , וחוצמזה סביר להניח שהוא לא יתן עדות שקר כי זה יעלה לו אח"כ פי 10 :)

פורסם

כמו שאמרו פה קח טייפ או יותר פשוט דרך הטל' דבר עם הבנאדם שאפשר יהיה להבין שעבדת אצלו

לגבי המשכורת,תדרוש את מה שמגיע לך...לא עבדת לחינם במיוחד שאחרת לא באשמתך,נסה להוכיח שעצר אותך שוטר

פתרון יותר פשוט לפנות לכלבוטק יעשו בשבילך את העבודה

פורסם

כמו ששמר שאל, למה השוטרים עצרו אותכם לשעה ומשהו ?

אין לך בעיה עם התביעה אין לך מה לפחד , אם אתה צודק אז תקבל את הכסף כמו גדול ואפילו יותר.

לחבר שלי היה מקרה עם הבוסית שלי , היא חשבה שהוא גונב לה כסף כי היה לו 220- ש"ח. היא אמרה לו שיש לו מינוס וחבר שלי לא גנב ולא יגנוב בחים שלו,היא לא רצתה לשלם לו את המשכורת בטענה שאם הוא יחזיר לה את מה שהוא גנב היא תשלם לו משכורת, הבעיה היא שהיא עשתה את זה לעוד שתי שחברים שלי שעובדים איתי אבל זה היה סכומים ממש מזעריים , כאילו אם חסר כסף אז גנבת ! אין אתה לא בנאדם אתה גנב, היא לא מבינה שבנאדם יכול לטעות בהמון מקרים ובלחץ כמו בימי שבת אפשר לטעות ועוד איך. שלושתם שוקלים להגיש טביעה.

• תוכן חדש...