Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שידידינו אליק אמר .. הממשלה הפסיקה להדפיס כסף ומשתמשת באיגרות חוב שנמכרות לציבור.

בכל אופן המצחיק הוא שמישהו אמר פה שכל מי שהצטרף ליורו נדפק... אה ואאללה???

יש מטבעות שהיו כ"כ חלשים...ואז הצטרפו לאיחוד האירופי...והוקוס פוקוס פתאום צמיחה ופתאום התיירות מכניסה פי 2 יותר כסף למדינה.

מדינות עם מטבע חלש ניפגעו "טוב טוב"...

לא כל הכלכלה מבוססת על תיירות. חלק מהאנשים עובדים בעבודות "רגילות"...

במשכורות נישארו באותו רף, מתורגמות ליורו, המוצרים לעומת זאת שינו את תג המחיר ( במקום 10 מרק, 10 יורו)...

מחיר המיחיה עלתה פי כמה וכמה... אנשים לא יודעים מאיפה זה בא להם...

מדינות חלשות, עם מטבע חלש סובלות בגלל זה כי קשה להן לשלם משכורת, לגבות מיסים ולכלכל את עצמן, תחשוב שפתאום במקום השקל מחליפים לך את המטבע ליורו. המשכורת תישאר כמעט אותו הדבר, אבל המוצרים יעולו יותר...

פתאום המדינה שלך לא אטרקטיבית יותר, לא זולה, אין תיירות, ולמי שיש את הכסף פשוט בורח למקום אחר שבו המיחיה היא באותה רמה (כולם עובדים ביורו) אבל המדינה היא יותר נורמאלית (למשל מפולין לגרמניה)...

מדינות עם מטבע חזק, כמו אנגליה למשל, גם כן נידפקו, המטבע של המלכה לא שווה כלום...

לא סתם יש חופשות מאולצות באירופה, נותנים לך כמות אדירה של חופשים בשנה, רק כדי שיהיה מישהו שיעבוד במקומך. באנגליה יש חוק שאסור להעסיק מישהו ב"שעות נוספות"...

גם חוק ה"4 ימי עבודה" עומד לחול שם... למה? כדי שיעסיקו אנשים... האבטלה חוגגת...

בישראל כמובן שימצאו איך לתכמן את המערכת, וידפקו אותה. זה ממש מדהים, כשהדולר היה 5 שקלים כולם מכרו הכל בדולרים... גם רכבים!

היום, כשהדולר "בריצפה" מחירי הדירות מפורסמים לרוב בשקלים... (נכון, יש אתהחוק שאומר שאסור לפרסם במטבע זר, אבל לאף אחד זה לא מזיז...)

מאיפה אגב קיבלו את הרעיון הזה, למכור דירה בדולרים?! למה? את הבטון מביאים מארה"ב? את הפועלים?! למה?!

מדינה ד.פ.ו.ק.ה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
50. כמספר הכוכבים על הדגל.

דני. (שלאט לאט מתייאש מלהסביר לכל אחד למה לארה"ב יש רק 50 מדינות...)

אני כבר לא יודע מה לומר:

תוצאות מבחנים של משרד החינוך האמריקאי: עפ"י 51 מדינות

http://www2.edtrust.org/NR/exeres/FCD0F209-FBFA-4459-9ED8-FBDB4F9633F5,frameless.htm?NRMODE=Published

גם כאן 51 מדינות http://www.coolfreesoftware.com/wordsearch/example_wordsearch.htm

אני כבר מבולבל. אני יודע שאמורות להיות 50 מדינות ובגלל זה יש 50 כוכבים אבל....

גם בגוגל אפשר למצוא וויכחים לגבי מספר המדינות של ארהב שנע בין 50 ל 52...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בקשר למי שאמר שהבורסה שלנו מושפעת מהוול-סטריט...

טעות, טעות, טעות!

זהו איננו כלל אצבע חד משמעי - הבורסה שלנו מושפעת מהרבה גורמים!

כל חודש פברואר השנה, הוול סטריט לא הפסיק לצנוח, אבל הפלא ופלא - רק בפברואר עשיתי למעלה מ-20 אחוז במניות, חלקם במעו"ף, וחלקם ביתר..

לעיתים הבורסה שלנו יורדת כ"הזדהות" בשלב הטרום פתיחה, כתוצאה מספקולציות שונות, או בשעות הראשונות של המסחר לאחר לילה קשה שעובר על הדאו-ג'ונס, אבל אם המגמה בשוק שורית, אז יהיה תיקון במהלך היום, והמגמה הירוקה תימשך.

אמן ואמן!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
האירופאים אוהבים למכור לעצמם!

המטבעות המקומיים ה"חלשים" פינו את מקומם לאירו החזק

זה עשה רק טוב לכלכלת אירופה!

פיאט לא חושבים כמוך.

רק לפרארי ומזראטי עלו המכירות בשנים האחרונות אבל המכירות עלו בארה"ב ושם הם מפסידים כסף בגלל ששער הדולר יורד והיורו עולה.

והם גם מפסידים בגלל שפרארי לא מצליחים לעמוד בביקוש של ה Quattroporte .

אייל

פורסם

אירופה יודעת לייצר עוד דברים חוץ ממכוניות.

יש תעשיות עתירות ידע, וכן תעשיות כבדות של חומרי גלם ש"נעות" בכל האיחוד האירופי, עם מיסי מגן אפסיים.

פורסם
אני כבר לא יודע מה לומר:

http://www2.edtrust.org/NR/exeres/FCD0F209-FBFA-4459-9ED8-FBDB4F9633F5,frameless.htm?NRMODE=Published

גם כאן 51 מדינות http://www.coolfreesoftware.com/wordsearch/example_wordsearch.htm

הבילבול די מובן והוא נובע מהעובדה שוושינגטון הבירה (יש גם מדינה) לא נחשבת כמדינה "עצמאית", ולכן לא נכללת בספירה.

בנוסף יש גם מדינות נתמכות שלא נכללות בחישוב (גם לא ישראל) וביניהן:

סאמואה האמריקנית.

מיקרונסייה.

גואם.

איי מאריאנה הצפוני.

פוארטו ריקו.

איי הבתולה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
הבילבול די מובן והוא נובע מהעובדה שוושינגטון הבירה (יש גם מדינה) לא נחשבת כמדינה "עצמאית", ולכן לא נכללת בספירה.

בנוסף יש גם מדינות נתמכות שלא נכללות בחישוב (גם לא ישראל) וביניהן:

סאמואה האמריקנית.

מיקרונסייה.

גואם.

איי מאריאנה הצפוני.

פוארטו ריקו.

איי הבתולה.

דני.

איזה מקום זה דני? לא שמעתי עליו בחיים? זה ליד איי הבתולה ?

:roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מדינות עם מטבע חלש ניפגעו "טוב טוב"...

לא כל הכלכלה מבוססת על תיירות. חלק מהאנשים עובדים בעבודות "רגילות"...

במשכורות נישארו באותו רף, מתורגמות ליורו, המוצרים לעומת זאת שינו את תג המחיר ( במקום 10 מרק, 10 יורו)...

מחיר המיחיה עלתה פי כמה וכמה... אנשים לא יודעים מאיפה זה בא להם...

מדינות חלשות, עם מטבע חלש סובלות בגלל זה כי קשה להן לשלם משכורת, לגבות מיסים ולכלכל את עצמן, תחשוב שפתאום במקום השקל מחליפים לך את המטבע ליורו. המשכורת תישאר כמעט אותו הדבר, אבל המוצרים יעולו יותר...

גילי

נניח והמשכורת הממוצעת בישראל היא 1000 ש"ח, ושמוצרי הצריכה הבסיסיים החודשיים למחייה למשפחה נורמלית הם כ 750 ש"ח.

במידה וממירים הכל ליורו אז היחס נשמר - כעת הם מרוויחים 1000 יורו וצריכים להוציא במקום 750 שקל, 750 יורו. מה הבעיה?

אומנם מחיר המחייה עלה פי כמה וכמה, אבל ההכנסות שלהם גם כן עלו.

איפה אני טועה?

Back to the original - NC again.

פורסם
אני כבר לא יודע מה לומר:

לפי זה : http://www.discoverourtown.com/

יש 51 ולפני שנים דיברו שאולי אנחנו נגיע להיות 52 וכמובן כלום לא קרה מאז.. O.o

המשך יום נעים!

פורסם
בקשר למי שאמר שהבורסה שלנו מושפעת מהוול-סטריט...

טעות, טעות, טעות!

זהו איננו כלל אצבע חד משמעי - הבורסה שלנו מושפעת מהרבה גורמים!

כל חודש פברואר השנה, הוול סטריט לא הפסיק לצנוח, אבל הפלא ופלא - רק בפברואר עשיתי למעלה מ-20 אחוז במניות, חלקם במעו"ף, וחלקם ביתר..

לעיתים הבורסה שלנו יורדת כ"הזדהות" בשלב הטרום פתיחה, כתוצאה מספקולציות שונות, או בשעות הראשונות של המסחר לאחר לילה קשה שעובר על הדאו-ג'ונס, אבל אם המגמה בשוק שורית, אז יהיה תיקון במהלך היום, והמגמה הירוקה תימשך.

אמן ואמן!

תסלח לי אבל אולי השקעת במניות עם דרגת סיכון גבוהה? או מנייה הפוכה? כלומר כשהבורסה יורדת היא עולה..?

פורסם

למיטב ידיעתי לא ניתן להיכנס לפוזיציות Short בבורסה בישראל - כלומר - להרוויח מירידת ערך של מניה.

השקעתי בחברות ספקולנטיות מהיתר - מניות קטנות על מכפיל רווח הגיוני ששווי השוק שלהן נמוך מההון העצמי.

כמו כן, בניתי תיק מניות עם סיכון סביר: כור, ליפמן, קצת בנק פועלים (שהשלים מהלך של כ-60% בחודשים האחרונים) ועוד...

בהצלחה!

פורסם
למיטב ידיעתי לא ניתן להיכנס לפוזיציות Short בבורסה בישראל - כלומר - להרוויח מירידת ערך של מניה.

זה נקרא בעגה שלנו "לכתוב אופציה". וברגע שאתה נכנס לזה, אתה חותם על חוזה עם הבנק שמאפשר להם יד חופשית להתערב לך בהשקעות (כשהם מפחדים שתטעה).

פורסם

הבחור שאל על רווחים מירידת ערך של מניה.

כמובן שניתן לכתוב הגנות שונות ולהרוויח מירידת ערך, אבל לא כל אחד יכול לעשות את זה.

אתה צריך בטחונות רבים (או לחילופין לקנות מ-"2 הצדדים" להקטנות הצורך בבטחונות)

חוץ מזה, שהדרך הכי טובה להרוויח מירידת הבורסה היא באמצעות "משחק" באופציות המעו"ף...

אבל זה כבר משחק סכום-אפס.

אתה יכול להרוויח מאות אחוזים, או להפסיד הכל ביום הפקיעה...

פורסם
אתה יכול להרוויח מאות אחוזים, או להפסיד הכל ביום הפקיעה...
1. אני אף פעם לא מחזיק אופציית מעו"ף עד ליום הפקיעה.

2. מעטות המניות שיכולות לקבל הגנה מאופציית מעו"ף (חוץ מהימים הרעים של טבע שהיא ירדה ב6% במחזור מסחר של 250 מיל' שמשך את המדד ל-מ-ט-ה). בשביל לקבל הגנה על מנייה ספציפית, אין מניעה מלכתוב אופציה, למרות כל הסירבול שבדרך (שיעבוד אשתך).

• תוכן חדש...