Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכמים מאוד!!!

למה שיסגרו חג בבסיס!!?? :)

אני לא יסגור בשום בסיס שבת ועוד חגגג!!

חוץ מכלא כמובן..

בכלא אוכל יותר טוב מרק בננות

חוץ מי זה לא צריך להתיחס לה כל כך ברצינות!

פורסם
אישפוז,

הכל טוב ויפה שאתה עוד רבים וטובים אכלו צמיגים של טרקטורים עם תיבול של חול.

רוב מי שעושה כך - בחר בזה.

הטירונים הנ"ל אם יכלו אני מוכן להתערב ששני שליש מתוכם היו יוצאים מצה"ל, לצמיתות הכוונה.

אז זה יפה שכל פעם שאיזה ג'ובניק אומר שכואבת לו הבטן אז צועקים עליו שלוחמים בגולני עושים עכשיו ריצת 50 ק"מ עם ציוד מלא בשיא החום כשמיגים יורים עליהם.

אבל זה לא קשור לכלום. אני הייתי ב2 המקומות. קרבי ואז ג'ובניק.

אז נכון, שתי היחידות הם תחת השם צה"ל אבל אין בינהם קשר ולו המיקרי ביותר.

דניאל.

הקשר הוא שאם אני קורעתי(והקרע במילואים) ת'תחת בשביל למנוע פיגועים ולשמור על המדינה שזה אומר כל אחד שיושב בבית .אז שג'ובניק המושטן הזה ישב בשקט ביומיים טירונות שלו ולא יעשה צרות .

וכשיגיע ליחידה שלו שינהג/יטאטא /כל דבר אחר בשביל שאני יוכל להמשיך לשמור על התחת המלוקק שלו .

מצטער על השפה אבל זה ממש מעצבן אותי שאנשים חושבים שהלוחמים עושים את מתוך איזשו דחף בילתי מוסבר לרוץ לתוך כפר בעזה ולפוצץ שם בית .

אנשים לא מבינים שאם לא הנהג שהביא להם ת'תחמושת הם לא היו מצליחים והנהג הזה ברח מהבסיס שלו אתמול....ויברח כשישלחו אותו להביא תחמושת לקו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

א. לך תשתה כוס מים ותרגע, אף אחד לא הוריד מרמת הלוחמים בצה"ל ואף אחד לא אמר שהם עושים את זה מתוך דחף לא מוסבר לפוצץ בתים.

ב. כשאתה לוחם, יותר קל להתגבר על קשיים, אתה מקבל יותר ומצפה "לאכול חרא". לעומת זאת כשאתה ג'ובניק, פחות קל להתגבר על קשיים, אתה כל הזמן שומע "תותחים" כמותך שאומרים כמה קל שם וכמה הם אכלו חרא ואתה מלקק דבש.

ג. עד שלא היית (אני לא מדבר רק עליך) בנעליים שלהם - של תומכי הלחימה. אין לך שום זכות ולו הקטנה ביותר לזלזל בהם או להוריד מקושיים.

ד. אם 20 טירונים עזרו אומץ לברוח מבסיס טירונות משהו פה מסריח - או שהמפקדים (מפקדות במקרה הזה) היו ממש גרועות או שבאמת הייתה סיבה לבריחה משם או שהיה שם חומר אנושי של חבורת הזבל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני מהמר על האפשרות השנייה....

כלומר חבורת הזבל...

אבל אין לשלול גם אפשרות לתסמונת המפקדת המקבלת...

מקבלת גם PMS, וגם השתן עלה לה לראש אחרי קורס מ"כיות

ילדות אומללות עם שיגעון גדלות!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

סלח לי דניאל - אבל אתה מתפלא על ההשוואה? ההשוואה הזו היא הדבר הכי טבעי שיש. השוואה בין בחור בן 18 א' לבחור בן 18 ב'.

גם אני הייתי גם בקרבי, גם ביחידה עורפית וגם עושה מילואים כמו כלב בשטח. ואני יודע שאין שום הבדל. שניהם בצבא. אני לא מדבר על סיירת מול פלוגת כלא, אני מדבר על זה שאני הייתי בנח"ל יחד עם פלוגה שלמה שאף חייל בה לא התנדב, אבל אף אחד לא חשב לברוח למרות הקשיים. ושתבין - באמצע טירונות הדיחו לנו את המ"מ ושפטו את המ"פ בגלל קאדרים שנגמרו בבתי חולים.

וגם כשבסוף השירות הצבאי שלי שירתתי בבסיס נידח אי שם בין אבן גבירול לעזריאלי (שאז עוד לא היה קיים), היו מקרים שבהם אם הייתה צריכה איזו שרטטת להשאר עד מאוחר כדי להכין משהו היא הייתה נורא נעלבת כי זה דפק לה את התכניות שלה לקפולסקי - אף אחת לא ברחה.

אתה יודע למה?

כי זה צבא ולא גנון.

כי מי שבורח בגלל שהוא מתבעס להשאר חג או בגלל שהוא נאלץ לאכול מחוץ לחדר אוכל בגלל הכנות לפסח - הוא ילד מפונק, אפס אדם חסר חוט שדרה ובכיין. אני בז לילדים האלו בכל ליבי - אך עם זאת מאחל להם שהשהייה בכלא תלמד אותם בכח שעם קשיים מתמודדים, שבריחה היא לא התמודדות, ושהחיים כאדם בוגר יזמנו להם רגעים קצת יותר קשים מלהאלץ לאכול בננה ברחבת חדר אוכל - אז כדאי שיתחילו לפתח אופי. :evil:

פורסם

:arrow: העיקר לאאא לשרת בתובלהההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ראו הוזהרתם!!!!!:shock::x

וכולם לעזור למכרים שלכם לא **** עריכה - נא לא לציין מיקומי בסיסים של יחידות ***

פשות חרא של שירות .....!!!:roll: [ הרישיון שלהם לא שווה את זה מעל 15 טון ]!!!

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם
אני לא מדבר על סיירת מול פלוגת כלא

אגב, אני לא בטוח מי מהם יוצא עם יותר צלקות נפשיות אחרי השרות הצבאי שלו...

קוטל המחבלים, טוחן המחסומים... או הסוהר שעושה 3 שנים בתפאורה שמזכירה סרט טורקי מהמאה הקודמת

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

דניאל תהייה סמוך ובטוח שאני לא מזלזל באף אחד (שעושה את העבודה שלו).

את העבודה שלי אני עשיתי רק בזכות באוכל והתחמושת שקיבלתי.

יש לי חברים שעשו יומיות וכדומה ויש לי חבר טוב שעדיין משרת בתפקיד תומך לחימה בעזה .

בתור מוהנדס תחנתי לפחות כמו כל לוחם אחר בצ"הל וקיבלתי הרבה פחות פידבק בגלל שלא כתוב לי חי"ר על הכומתה .

ולא ברחתי ולא ערקתי וכמוני כל החברים שלי בצריפין ובעזה .

מי שבורח מבסיס טירונים כי הוא אכל במהאל במום להגיד תודה שהוא לא הולך עד לחדר אוכל הוא בכיין ואם לא יחנכו אותו לפני שהוא יצטרך להוביל דלק למשל (או לפתוח שק"ם או לתכננן טילים)יפריע לי וללוחמים לתומכי לחימה אחרים לשמור על חיים של מי שחי כאן.

וד"א אני לא שותה מים כדי להירגע אני שותה בירה ועכשיו פסח וקשה לי למצוא אחת כזו לכן אני נשאר עצבני בנתיים...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
סלח לי דניאל - אבל אתה מתפלא על ההשוואה? ההשוואה הזו היא הדבר הכי טבעי שיש. השוואה בין בחור בן 18 א' לבחור בן 18 ב'.

גם אני הייתי גם בקרבי, גם ביחידה עורפית וגם עושה מילואים כמו כלב בשטח. ואני יודע שאין שום הבדל. שניהם בצבא. אני לא מדבר על סיירת מול פלוגת כלא, אני מדבר על זה שאני הייתי בנח"ל יחד עם פלוגה שלמה שאף חייל בה לא התנדב, אבל אף אחד לא חשב לברוח למרות הקשיים. ושתבין - באמצע טירונות הדיחו לנו את המ"מ ושפטו את המ"פ בגלל קאדרים שנגמרו בבתי חולים.

וגם כשבסוף השירות הצבאי שלי שירתתי בבסיס נידח אי שם בין אבן גבירול לעזריאלי (שאז עוד לא היה קיים), היו מקרים שבהם אם הייתה צריכה איזו שרטטת להשאר עד מאוחר כדי להכין משהו היא הייתה נורא נעלבת כי זה דפק לה את התכניות שלה לקפולסקי - אף אחת לא ברחה.

אתה יודע למה?

כי זה צבא ולא גנון.

כי מי שבורח בגלל שהוא מתבעס להשאר חג או בגלל שהוא נאלץ לאכול מחוץ לחדר אוכל בגלל הכנות לפסח - הוא ילד מפונק, אפס אדם חסר חוט שדרה ובכיין. אני בז לילדים האלו בכל ליבי - אך עם זאת מאחל להם שהשהייה בכלא תלמד אותם בכח שעם קשיים מתמודדים, שבריחה היא לא התמודדות, ושהחיים כאדם בוגר יזמנו להם רגעים קצת יותר קשים מלהאלץ לאכול בננה ברחבת חדר אוכל - אז כדאי שיתחילו לפתח אופי. :evil:

תגיד איזפוז, כבר אמרתי לך פעם שהלוואי שהיה לי את הכישרון כתיבה שלך?

בעצם, כשאני חושב על זה כבר אמרתי את זה:oops::-P

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

הטירונים השתוללו בשטח הפלוגה שבו שהו, גרמו נזק לרכוש וברחו מהבסיס, לאחר שלטענתם לא קיבלו אוכל בשל הכשרת המטבח לפסח

14 מבין 18 הטירונים שברחו ביום חמישי שעבר מבסיס צה"ל בניצנים שבו היום לבסיסם. ארבעה טירונים נוספים ישובו לבסיס בשלב מאוחר יותר לאחר שמפקדיהם אישרו להם חופשה. הם נשפטו לשבעה ימי מחבוש בגין נפקדות והתפרעות.

הטירונים ברחו מהבסיס במחאה על מה שהגדירו "מחסור באוכל" וזאת בשל הכשרת חדר האוכל של הבסיס לקראת חג הפסח. הטירונים השתוללו בשטח הפלוגה שבו שהו, השליכו ירקות שהוגשו להם, הפכו שולחנות, קפצו מעל גדרות המחנה ויידו אבנים לעבר מכוניות חולפות. בעקבות המקרה העבירו מפקדיהם של החיילים את פרטי האירוע למשטרה הצבאית והיא פתחה בחקירה. מדובר בטירונים שהתגייסו לפני כשבועיים לצה"ל ורובם מיועדים לשיבוץ במרכז התובלה של צה"ל לאחר שיסיימו את הטירונות הכלל צה"לית.

בצה"ל הכחישו את טענותיהם של החיילים ושל חלק מהוריהם ולפיהן הם כביכול "הורעבו", ולכן מרדו במפקדיהם ונטשו את הבסיס. גורמי צבא טענו כי למרות שחדר האוכל בבסיס הוכשר לרגל פסח, הוגשו לחיילים מנות קרב שכללו תוספות של קופסאות שימורים, וכן הוגשו להם גם תוספות של פרי וירק. גורם צבאי בכיר, המקורב לאירוע אמר בעקבותיו כי מדובר במקרה חמור שבו הטירונים "פרקו עול", התפרעו והסבו נזק לרכוש צבאי ולרכוש אזרחי. לדעת גורמי צבא, עם שפיטתם של החיילים, הפרשה המביכה באה על סיומה.

מתוך "וואלה": http://news.walla.co.il/?w=//706204

פורסם

לגבי העונש שהם קיבלו, בהחלט מגיע להם... נגיד ולא היה להם טוב אז הם החליטו לברוח (למרות שגם עם זה אני לא מסכים), אבל למה הם היו חייבים להרוס רכוש בנוסף, סתם ואנדליזם...

ואני מסכים עם מה שאישפוז אמר... אף אחד מאלו שצריכים לחפש מחבלים בעזה לא נהנה מכך, אבל בכל זאת כולם, או הרוב שמשרתים שם לא בורחים, גם אם לא טוב להם הם בכל זאת ממשיכים לשרת...

כל אחד יכול לתרום משהו... מילא, אנשים שלא רוצים קרבים אני עוד איכשהו מבין, אבל להיות עד כדי כך מפונקים זה כבר מוגזם... לא הכל בחיים תמיד הולך כמו שרוצים, וכדאי שהם באמת ילמדו להתמודד קצת עם דברים שלא מסתדרים כמו שהם רצו...

דרך אגב, לברוח זה לא הפתרון... במקום לנסות להתמודד עם החיים ה"קשים" כל כך שעושים להם בצבא ולקחת אחריות הם החליטו לברוח...

פורסם

אומי הקיבצניק ואישפוז הגרזן.

שניכם צודקים, אין ספק בכלל.

אני לא אמרתי לא להשוות אם זה השתמע מדברי אז זאת לא הייתה כוונתי.

הבעייה כאן היא חוסר בפרטים - אם אכן הם ברחו מכיוון שהם אכלו באוהל במקום בחדר האוכל אז אני מקווה שתיהיה להם שהייה ארוכה ומתקנת בכלא. אבל אני לא מאמין שבגלל זה הם בחרו לברוח בכזאת הצהרתיות.

הרי אם נחלאויים או מחלקה בגבעתי היו בורחים בגלל שלא קיבלו אוכל, אז הרי ההאשמות היו כלפי התנהלות צה"ל אבל בגלל שאלו חיילים סוג ב' אז ההאשמות הם כלפיהם. בגדול.

צריך לבדוק יותר לעומק. לא להאשים סתם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תבינו, בתור איש סגל מאחד בסיסי הטירונים הכלל צהליים,

אני יכול להגיד לכם שבכל אחד מהבסיסים הוגשה אותה ארוחת צהריים,

בזיקים בניצנים ובמחנה 80..בכולם אותו אוכל...

אותה אוכלוסיה של טירונים בניצנים, נחשבת לאוכלוסיה קצת יותר נמוכה מבחינה סוציואקונומית

ולכן נטיתה של אוכלוסיה זו (ואני לא אומר זאת מתוך גזענות או בהכללה...) להיות קצת יותר קשה

מאוכלוסית טירונים ממוצעת.

אני יכול להבין את התבכינותם של הטירונים לגבי האוכל, גם אני לא אהבתי לאכול מצה עם חומוס לארוחת צהריים, ולקנח בבננה...אבל אני לא מצדיק בכלל התנהגות שכזו.

אבל כנראה הטירונים אלה למדו בדרך הקשה.

אני הרבה זמן בצבא, ועדיין לא ראיתי נפקדות של מישהו שהצליחה להזיז הרים. זה רק גורע.

אלון.

פורסם

הרי אם נחלאויים או מחלקה בגבעתי היו בורחים בגלל שלא קיבלו אוכל, אז הרי ההאשמות היו כלפי התנהלות צה"ל אבל בגלל שאלו חיילים סוג ב' אז ההאשמות הם כלפיהם. בגדול.

דניאל.

נכון אם מחלקה בגבעתי מורדת במסגרת אז כנראה שבאמת משהו לא בסדר ,חוץ מזה מי שיצא נגד הצבא יהיו העיתונים וכל מי שמכיר ת'דברים מבפנים יגיד שהם מפונקים וצ'קמוקים.

מחלקה או פלוגה של לוחמים שמגזימה מפורקת ולא מעט מהם הולכים לכלא .

כמובן שאני לא מצדיק שום מרד או משהו דומה .

• תוכן חדש...