Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי ג'ורג מזל טוב ,וגם לליטל .

אני כנראה לא יגיע כי זה ממש לא באזור שלי ,אבל אם אני יהיה באזור נעבור לראות ,אומרים שיפה אצלכם...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
היי ג'ורג מזל טוב ,וגם לליטל .

אני כנראה לא יגיע כי זה ממש לא באזור שלי ,אבל אם אני יהיה באזור נעבור לראות ,אומרים שיפה אצלכם...

אומרים וצודקים:wink:

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הרבה מזל טוב, נבוא אני והפזומט שלי בקרוב.

ברושט (מה שהיה פעם "קלודין") עוד שם ?

במקום קלודין פתחנו חנות יילו.

ליטל

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יוסי, אתה כ"כ אהבל, שזה מפחיד.

אתה ממלא דלק 3 פעמים בשבוע ?

אגב ג'ורג' וליטל, יש משהו שאני חייב לספר:

יוסי קרע לכם צינור דלק בתחנה לפני חודש בערך, במשך שבוע שלם הוא היה כולו בהתקפים של פחד "וואי וואי מה עשיתי מה עשיתי, בטח עוד מעט ג'ורג' יצלצל וירצה שאשלם את הנזק"

ואני כולי נקרעתי מצחוק :D

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ליטל, רואים אותך בשבת בבוקר ?

כנראה שהשבוע לא, אבל כולם מוזמנים לבקר אותנו בילו אני וג'ורג' נהיה שם.

פורסם

ובכן, לאחר שסבלתי כמה תידלוקים שעשו אצלכם אספלט חדש

ואתמול כבר תדלקתי שהכל עבוד כמו שצריך .

קבלו את ברכותיי על השיפוץ המסיבי והזריז , ובעיקר על היציאה לכיוון מסובים שלא דורשת סיבוב דרך ק.אונו \ סביון כדי להגיע לת"א.

שאו ברכה.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

אם בדרכים עסקינן, ג'ורג', אין מצב לפתוח את הכניסה של לכיוון קרית אונו שתהיה לשם גם יציאה לכוון מסובים\אור יהודה, ולא רק לכיוון קרית אונו?

אני אומר את זה בגלל שיש המון המון לחץ ביציאה מהתחנה למי שרוצה לפנות לכיוון אור יהודה ולמסובים בכלל.

בקיצור, אחרים לא יבינו, רק מי שביקר בתחנה. אין מצב לפתוח את היציאה השניה שגם תהיה לכיוון הרמזורים (שבהם אם ממשיכים ישר מגיעים לאור יהודה, ימינה למסובים) ?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בדיוק מה שכתבתי מעליך .

הם פתחו יציאה לכיוון הרמזורים לכיוון אור יהודה

אין צורך יותר לנסוע דרך ק.אונו ולעשות פרסה.

אם בדרכים עסקינן, ג'ורג', אין מצב לפתוח את הכניסה של לכיוון קרית אונו שתהיה לשם גם יציאה לכוון מסובים\אור יהודה, ולא רק לכיוון קרית אונו?

אני אומר את זה בגלל שיש המון המון לחץ ביציאה מהתחנה למי שרוצה לפנות לכיוון אור יהודה ולמסובים בכלל.

בקיצור, אחרים לא יבינו, רק מי שביקר בתחנה. אין מצב לפתוח את היציאה השניה שגם תהיה לכיוון הרמזורים (שבהם אם ממשיכים ישר מגיעים לאור יהודה, ימינה למסובים) ?

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
יוסי, אתה כ"כ אהבל, שזה מפחיד.

אתה ממלא דלק 3 פעמים בשבוע ?

אגב ג'ורג' וליטל, יש משהו שאני חייב לספר:

יוסי קרע לכם צינור דלק בתחנה לפני חודש בערך, במשך שבוע שלם הוא היה כולו בהתקפים של פחד "וואי וואי מה עשיתי מה עשיתי, בטח עוד מעט ג'ורג' יצלצל וירצה שאשלם את הנזק"

ואני כולי נקרעתי מצחוק :D

:lol: לך תישן על האף!

ג'ורג' לא מודאג, הוא יודע שאני אשלם לו על זה כשסיים בהצלחה את בית הספר עם בגרות מלאה ואלך ישר לעבוד בתחנת הדלק (ג'ורג' הבטיח :) ) .

פורסם
בדיוק מה שכתבתי מעליך .

הם פתחו יציאה לכיוון הרמזורים לכיוון אור יהודה

אין צורך יותר לנסוע דרך ק.אונו ולעשות פרסה.

תודה על ההארה :)

אם כ"כ הרבה אנשים מתדלקים אצל ג'ורג' נמצאים כאן, יש מצב למפגשון קטן אצל ג'ורג'?

קפה על חשבון Yellow :-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...